Sminkväskor Från H&M

Oj oj oj så gulliga dom här e! O billiga e dom åxå. Den rosa mäter 14x18 cm, o den i pink 20x25 cm. Den lilla passar t.ex i handväskan. Jätte söta e dom iallafall.

image656

Sportkläder Från H&M

Tränar man flera gånger i veckan behöver man ett bra lager träningskläder. Gillar dessa från H&M o funderar på att köpa hem dom.

image654

Rosa Skor

Kärlek vid första ögonkastet? Ja, nästan. Dom här måste jag ju få. Tror jag...

image653

Dagens Outfit

Kollat runt på olika bloggar o det ser ut som om alla klätt upp sej inför kvällen. Alla utom jag... Sitter här hemma i mina jeans o känner mej härlit avslappnat. Har inget speciellt o göra o tänker inte ta nån stress.  Mannen har precis åkt iväg på jobb o hunden e halvt hysterisk. Har en cider i kylskåpet som jag tänkte dricka senare. Blir nån film för min del...

image652

- top från Linex (me like!!)
- cardigan från H&M
- jeans från H&M

Silverfärgad Post

Gissa om jag blev nyfiken då jag hadde en silverfärgat kuvert på hallmattan tidigare idag. Paketet kom från Glitzy o innehöll priset från tävlingen jag vann.

image651

Bilder Från Shoppingen 30/12

Dom utlovade bilderna, varsågoda!

image648  image649
image650  

Dressed For DogWalking?

Om ändå jag åxå kunde se ut som Hayden Panettiere (stjärnan från Heroes) då jag e ute o gå med hunden. Hennes klänning e helt underbar...

222026-644

Dock kan hon visst åxå se ut som vi andra då hon e ute med hunden :)

Happy New Year!

image643

Nästa Köp Till Hemmet

Nästa lite större köp kommer definitivt att bli en ny 10 liters kastrull. Den vi har nu e jätte gammal! Fått ärva den av mamma faktist. Har ren sett ut en Hackman classic som det kommer att bli.

image642

Rea Shopping

Så, har hunnit kolla in lite rea både igår (lördag) o idag. Igår hittade jag inte nåt! Inte ett endaste plagg jag ville ha. Stod o fingrade på lite olika toppar, men kom inte på vid vilket tillfälle jag sku använda dom. Dom fick snällt hänga kvar på ställningen. Var åxå via en sportbutik för att kanske köpa lite nya träningskläder, men icke. Inget där heller som föll mej i smaken.


Idag hadde jag lite bättre tur. I H&M hittade jag en blå top samt en träningstop. I Lindex hittade jag en vit top med tryck på -70%. Har inte sett den i nån butik tidigare o det var verkligen en sån som jag skulle ha betalt fullt pris för om jag bara sett den tidigare. Det kallas väl ett kap då jag nu fick den för 4,50?! Bilder får ni se imorgon...


Svett Svett Svett

Precis kommit hem från dagens träning o känner mej precis så där härlit trött som man ska känna sej. Avslutade hela grejen med varm bastu. Åh, så skönt o känna lite xtra svett komma ut. Timmen, som varade i 1,5h, var tyvärr just en sån timme som jag avskyr. Jäkla aerobic! Ett två tre hej, ett två tre hej. Get it? Usch va tråkit. Visst, svetten rann o pulsen steg, men det var bara av rena fettförbränningsorsaker jag genomled timmen. Inte sånt mera för mej tack. Tur att det finns både combat o step!

I Love Armband

Ni som läst min blogg kanske redan vet att armband definitivt e mitt val då det kommer till accessoarer. Många fina har dykt upp hos bl.a H&M den senaste veckan, o jag vet iallafall va jag tänker satsa på till våren. Olika färger ska det va o gärna lite tjockare. Dessa tre har jag valt ut bara för att jag gillar dom alla. O olika e dom åxå!

image641

H&M / Espirit / Ellos

Vill ha!

image640
(bilden e lånad av HotSpot)


Urgulliga nyckelringar från Prada! Jag e just såpass barnslig att detta e nåt jag bara störtförälskar mej i direkt. Åh! Kan jag inte få en sån??

4 x Mössa

Än så länge har vi plus grader här hos mej, men efter nyåret ska visst kylan komma. Hurr! Fryser ren vid tanken. Dock hjälper det att klä sej varmt. Har ren tidigare tipsat om lite varma vinterkläder, bl.a tröjor o även lite snygga mössor. Här kommer iallafall en omgång mössor till.

image639
espirit, espirit, ellos, ellos

Dagens Outfit

image637

- top från H&M
- cardigan från Gina Tricot
-jeans från H&M

Fullspäckad Lördag

Usch vilken sömnig morgon. Varit vaken i snart en timme men har ännu en stor längtan tibax till sängen. Ska börja min dag med en timme combat, som följs av en snabb rea-koll. Därefter e det städning o kaffebjudning som gäller. Borde kanske hinna greja en kaka åxå. Får se hur snabb jag e...

Våren Hos H&M; Skor

Bläddrade snabbt igenom resten av H&M katalogen o snubblade över skor. Ännu till hittade jag dom på barnsidan! Ballerinaskorna kostar 7,90, medan tygskorna går låss på 9,90. Tänkte skaffa tygskorna i iallafall vitt. Jätte fina till sommaren...

image635
image636

Våren Hos H&M

En riktigt tjock o fin katalog från H&M damp ner på hallmattan tidigare idag. Har inte hunnit bläddra igenom hela ännu, men hittills e jag helt positivt överraskad. En hel del fina kjolar för ett jäklit lågt pris o toppar likadant. Har lite det "problemet", att om jag gillar en kjol jätte jätte mycket så använder jag den så otrolit många gånger under en säsong att jag hinner tröttna på den. Då känns det skönt o veta att den var billig så det inte svider så då man ger den vidare. Lite lika kan det vara med toppar. Ja, o så tvättar man ju dom oftare sommartid o vissa tappar helt enkelt formen. Man måste lixåm ha en helt lager hemma!

Om du lägger in en beställning hos H&M senast den 14-1 (för min. 40?) så får du ett set med tights + tunika på köpet. Vem vet... Kanske det blir en större beställning. Har iallafall hittat en jacka jag vill ha. O två kjolar som skriker mitt namn... We'll see!

image632 image633
image634

Besökare

Ojdå! En liten knall i besöksstatisktiken. Va rolit. Tack alla för att ni tittat in. Kom gärna med tips o idéer. Bloggen gick tyvärr lite på sparlåga veckorna inför jul (det finns ju så jäkla mycket att göra då), men nu e vi tibax i vardagen igen.

Klänningar Till Nyårsfesten

Nyåret närmar sej med stora steg o många har säkert en fest att gå till. Iklädd en vacker klänning kommer det att kännas som om du vore på världens fest! Trust me! Dessa sex alternativ kommer alla från Haléns.

image631

Rea Shopping

Tänker inte shoppa en massa på rea denna gång. Mest därför att jag egenteligen inget behöver. Dock hittade jag ett par plagg hos ellos som jag klickade hem. Priserna var ändå låga. En lång grå tröja (nåt jag inte har) o som jag tänkte använda istället för jacka på våren. Den grå klänningen e bara för söt. Tisammans med lite rosa kommer den att bli urfin!

image630

Skor På Rea Värda O Fynda

Många online butiker har kört igång sin rea. Här kommer 6 par snygga skor som jag verkligen tycker man kunde satsa på. Väldigt låga pris!

image631

övre raden: H&M
nedre raden: ellos

Dagens Outfit

Ingen bild alls idag. Dock kan jag lätt beskriva hur jag sett ut. Röd jacka, röda byxor, röd luva o ett långt vitt skägg. Jepp jepp; jag har varit julgubbe idag. O roligt var det!! Nåt jag verkligen kunde tänka mej att göra på nytt. Barnen var så otrolit glada o dom sjöng så vackert. Kommer att få några bilder av hela grejen senare o med god tur kanske ni får se nån.

image630

Alla Luckor I Kalendern







Lucka 24!

image627

Väska i en underbart klarlila färg. Finns hos H&M för 24,90.

Kvällens Outfit

Precis kommit hem efter att ha firat julafton (en dag för tidigt).

image629

cardigan från h&m
top från seppälä
kjol från only

Lucka 23!

image628

Glaset Essence kostar 22,50 (2pak.) hos Iittalahomeshopping.

Julstämning?

Jaha. Ett par dar kvar till julafton o julstämningen verkar vara väldigt svår att få tag på iår. Om det beror på att vi inte har snö eller för att jag mått mer eller mindre dålit den senaste veckan vet jag inte. Kämpar på iallafall.

Alla presenter förutom två har jag packade. Känns iallafall bra. Så man inte behöver stressa med det...

Vi börjar vårt firande redan imorgon p.g.a att somliga (inte jag) måste jobba på julafton. Själva julafton firas med släkten plus att jag har ett jobb o göra. Ja, o så har jag lovat o vara julgubbe åt en arbetskamrats barnbarn. Det om nåt kommer o bli roligt!

Nåja, nu ska det bli kaffe, julstjärnor o pepparkakor. O så alla mina Sonata Arctica skivor på repeat.

God jul!

image625

Lucka 22!

image624

Satin pumps i en vacker lila färg. 22euro hos DinSko.

Lucka 21!

image623

Duschdraperi (180x200) för 20,90 från Haléns.

Lucka 20!

image622

Sandalett i glittrig skinnimitation. (Klack 10 cm) Från H&M för 19,90.

Lucka 19!

image621

Fönsterlampan Nystan, gjord i rotting, kostar dej 18,90 hos ellos.

Lucka 18!

image620

Sjal med guldknappar från Indiska för ca. 17,90.

Lucka 17!

image619

Vacker bustier från Lindex för ca. 16,90.

Lucka 16!

image618

Dokumentärfilm om The Clash sångaren Joe Strummer. Från CDON för 15,95.

Julklappsproblem

Att det kan vara svårt o köpa julklappar. Har inga problem o hitta stuff åt kompisar o så, men åt sambon. Gud va svårt! Mannen har allt, o det han inte har men vill ha/behöver så köper han ju själv. Enda alternativet jag har för tillfället e en box med en av hans favoritserier. Får väl bli det...

Ännu En Tidig Morgon

Vaknade innan 4... Min rytm e helt åt skogen. Men visst, det e ok o stiga upp tidigt. Får dricka mitt morgonkaffe ifred t.ex. O så får jag kolla en film i lugn o ro. Lite lyxigt sådär då ingen stör en...

image617

Svettigt O Jobbigt

Yess!! Precis varit på combat o jag e helt i andra världar. Timmen gick så jäkla snabbt o åter igen slog det mej hur mycket jag saknat timmen. Wow. Helt otrolig känsla. Ryggen verkar ha klarat sej åxå. Dock kände jag att det finns ett par rörelser i det här nya programmet som inte e helt bra för mina knän. Får kolla nästa gång hur jag kan göra dom annorlunda.

 
image616

Outfit; Present Wrapping

Då man packar sina julklappar e det bäst o vara bekvämt klädd. Mjukisbyxor funkar fint!

image614


Mjukisbyxor från ellos, linne från H&M, ullsockor från H&M, tröja från ellos o tillsist hårsnoddar från H&M.

Lucka 15!

image613

Golvljusstake från Ikea för 14,95. (kombinera med ett snyggt ljus)

Normal Sömn??

Kastade mej i säng nångång efter 24, fick sömn runt 1 o vaknade strax innan 5. Hmmm... 4 timmars sömn e inte mycket, men jag klarar mej. Får väl tänka på det här som en tidig morgon. Skall dricka mitt morgonkaffe o äta lite knäckebröd. Gymmet borde öppna klockan 9 då jag kan fara o träna en sväng.

På tal om gymmet o träning; skulle inte tacka nej till varken denna eller denna. Den vita till joggningen, den rosa att ha på före/efter steppen. Tyvärr behvöver jag ingen av dom o ännu mera tyvärr så finns dom bara upp till strl 44. Jag behöver en 46:a för att få fast den över brösten. That sucks! Skulle heller inte tacka nej till nya träningsskor, denna jacka, vindtät dräkt eller en pigg träningstop. Åh, dum som jag e kollade jag såklart va skorna blir med min stora rabatt; under 30euro!! Ska fundera under dagenslopp o besluta mej. Det lutar såklart mot klicka klicka.

Ha en bra morgon ni åxå!

Outfit; 50euro

Kan lugnt konstatera, att man på rea får mera stuff hos H&M än hos Ellos...

image612

Underbara Fredag!

Härlit! Arbetsveckan e slut o man får änteligen pusta ut. Tungt har det varit med nattskift, men man pressar på. Skulle stiga upp runt 12 idag var det planerat, men klockan var närmare 4 innan sambon väckte mej. Oj då! Vart tog den här dagen vägen? Inte fått så mycket gjort. Tvättat mina träningskläder, diskat lite o varit till både matbutiken o mammas. Måste fixa lite mat ännu ikväll, för hos oss känns det ju som dag. Uff. Hoppas det blir nåt sovet inatt. Vill ju såklart komma in i normal dygnsrytm som snabbt som möjlit...

Lucka 14!

image611

7,5cm brett skärp från Ellos. 13,90euro.

Lucka 13!

image610

Topp med tryck (100% bomull). 12,90 hos H&M.

Chokladoholist??

Det finns saker man inte kan leva utan. Nån skulle säkert säga sin mobil. Nån annan sitt hus. Kanske nån sin mascara. Jag skulle nog svara kaffe o choklad. Kaffe e helt livsviktigt för mej. Choklad e lyx jag försöker unna mej så sällan som möjligt. Idag öppnade jag en konfektask. 7 bitar slank ner i ett huj. Uff. Nu känns det äcklit. Men visst 17 e det gott ibland! O nu då julen närmar sej så finns det choklad överallt. Kan vara svårt att motstå ibland...

image609

Lucka 12!

image606

Liten börs gjord av godispapper? Jodå, sånt finns. Hos MakeeDesign för 12euro.

Armband E Min Grej

Bland alla olika accessoarer som finns, så e nog armband min grej. Inte så förtjust i örhängen o av både ringar o halsband så e det iprincip bara det sambon gett mej som jag använder. Armband däremot har jag en bra mängd av. Särskilt sommartid åker dom på. Gillar att piffa upp en vanlig top med ett snyggt armband. Modemecka har som bäst några jag vill ha. Ett orange saknas i min samling o detta gillar jag. Har länge haft ögonen på pärlarmbandet i flera färger, men ännu inte kommit mej till o beställa det. Kanske jag borde. Som en julklapp till mej själv om inte annat.

Lucka 11!

image605

Småfräck toalettväska (21cm x 14cm) med pinup bilder. 11,50 från Kitsch Helsinki.

Som Om Nåt Fattades

Har precis tvättat mitt hår första gången efter klippningen. Wow... Kändes som om halva längden fattades! E ju så van vid att ha massor av hår o att måste stå i evigheter under vattnet för att få det helt blött. Nu gick det i ett nafs. O så räckte det med en pump av shampoo o balsam. Bra, för då kommer flaskorna o räcka längre. Eferåt hadde jag in en liten klick choklad som gör håret hääärlit mjuk o blankt.


Lucka 10!

image604

Mörkblå tygkasse med dalahästar. Kommer från Modemecka o kosta ca. 10euro.

Håret E Som Nytt

Min frissa skrattade åt mitt hår igår :( Ja, ja... Jag vet ju själv att det va i uselt skick. Torrt o slitet. Kändes lite som manen eller svansen på en häst. Nu e det dock fint igen. Klippte, färgade o hadde i x antal olika balsam. Jag fullkomligen älskar o vara ti frissan.

image601
image602
image603


Ganska stor skillnad eller hur? Allt det gråa e borta o en hel del av längden åxå. Hon klippte upp det rejält, så nu e det mycket tunnare. Har e jävlit tjockt hår så direkt som det slipper o växa lite mera så blir det tungt o platt. I love it this way!!

Lucka 9!

image600

5-pack trosor, 100% bomull. 9,90 från H&M.

Min Nya Vinterjacka

Åh så härlig den e!! Sitter jätte fint o e varm. Gillar massor!

image599

Förhandstitt Hos H&M

Se bara. Va glad man kan bli en lördagsmorgon. Såg ren för ett par dar sen att H&M lät oss kolla in vårkollektionen. Hann inte titta på den då, men gjorde det nu. Gissa om jag blev lite glad så jag såg att dom vita jeansen fanns med! Köpte ju mej ett par i somras men har inte kommit mej till o använda dom mycket. Nu sjutton vet jag iallafall att dom åker på många många gånger då våren e här.

image598

Lucka 8!

image597

Halsband med fågelmotiv från Lindex. Längd 40cm, pris 7,90

Lucka 7!

image596

Låg skål från ellos för 7,50.

Dagens Outfit

image595


- marinblått linne, L.O.G.G/H&M
- cardigan, H&M
- jeans, ellos

Helsingfors Idag Igen

Otrolit många resor till Helsingfors det blivit på dom senaste veckorna. Känns som om man snart börjar tröttna. NOT! Nä, men idag måste vi tibax o byta ut en tomtedräkt vi köpte åt hunden då vi var förra fredan. Tog en S o var säker på att den sku passa. Men icke! Liten har för stor mage... Hoppas nu sen att dom har M.

Dagens Outfit

Här e va jag tänkte ta på mej till kalaset. Passlit avslappnat, men ändå lite finare med kjol...

image594

- top från 50Cent tour, köptes på tisdagen
- cardigan från H&M
- kjol från Only, ett år gammal
- svarta strumpbyxor

Byta Jeans Mot...

Beställde ett par jeans från H&M för en tid sen. Helt ok byxor annars, men passformen e konstig. Jätte jätte små i midjan tyckte jag. Well well. Det e inga större problem egenteligen. Bara att skicka dom tibax o ta nåt annat istället. Undrar bara va 17 man ska välja. Nån tröja kanske. En cardigan i nån färg jag inte har? Har lite på känn att det kommer o bli så. Får se. Måste surfa runt lite o kolla va dom har...

Outfit; Klädd För Kalas

image593


Idag skall vi på födelsedagskaffe. Ska bli kul. Outfiten ovanför skulle sitta fint!
Top från ellos. Kjol, armband samt väska från H&M. Örhängen från Modemecka.
Strumpbyxor från Lindex o stövlar från DinSko.

Worth Like Millions??

222026-592Jösses! Dom man kollar in dessa bilder av Paris skulle man nog aldrig tro att hon e värd miljoner. Hon ser ju sunkig ut! Usch. Lite kunde hon väl ändå försöka. Jag menar, hon vet ju att hon kommer att bli fotograferad så snabbt hon kommer ut genom dörren. I don't get it...

Lucka 6!

image591

Sms dagbok från Kitsch Helsinki. Skriv in dina viktiga sms innan du raderar dom. 6,50euro.

Lucka 5!

image583

28-pack armband. Släta, tvinnade och mönstrade i olika färger. 4,90 från H&M.

Me + 50 Cent

Jag träffade Mr. Curtis Jackson igår. Jepp jepp. Träffade 50 Cent. Här var det inte frågan om bara en konsert, utan en träff åxå. O gud va trevlig han var!

Deltog i en tävling på radion igår morse o tänkte inte ens att jag kunde ha en chans o vinna. Vann gjorde jag iallafall o jag + sambon fick vara med på presskonferansen. Kul. Konsterten var åxå jätte bra. Fin energi.

   
  

(bilderna har tyvärr ganska dålig kvalité pga förbud att använda blixt)

Lucka 4!

image575

Disktrasa, 17cm X 20cm, från Kitsch Helsinki. Pris; 3,90euro.

Värmande Tröjor

En värmande tröja e inte fy skam att dra på sej då vinden viner runt knutarna.

image582


Tröjorna kommer från ellos (dom två längst till vänster) samt h&m.

Det Får Fortsätta Klia

Ingen träning här inte. Läkaren påstod idag att jag måste testa riktig (d.v.s sån med kortison) astmamedicin i ett par veckor. Jätte svårt o andas sen flunssan bröt ut. Att sånt. Ska söka ut den imorgon. Träning kan väl vänta nån dag till... Hon kollade mitt blodtryck åxå o det va svinlågt.

Julheader

Fixade i all hast till en lite mera julinspirerad header. Duger åt mej dessa veckor. Hotspot har en jätte fin för tillfället. Me like!

Lucka 3!

image576

Septembers nya single "Until I Die" hittar du hos CDON för 2,95euro.

(Kolla in videon här!)

Det Kliar I Mina Fingrar

Det e helt jätte jätte länge sen jag var på Combat senast. Jag har saknat det mer än jag kan förklara. Hållit mej borta på doktorns order, men nu räcker det! Trodde ju det var just Combaten som gjorde min rygg så dålig, men den har varit helt åt he*vete fast jag inte varit på nån timme. Så, imorgon tänkte jag fara o testa hur det känns. En av världens bästa tränare (enlit mej!!) borde det vara imorgon åxå. O fan, tar det sjukt så e det väl bara o gå ut. Som mannen sa; Du e nog så stor flicka ren att du vet bäst själv... Right, men att ta ut en form från ugnen får jag inte ifall jag sku bränna mej...

       

Dagens Outfit

Puh! Änteligen hinner man sitta här en liten stund. Har städat o fixat mat här hemma halva dagen. Haft ett par middagsgästar. Trevlit med besök, men det fanns så mycket att göra innan dom kom.

image574


- vit top, H&M
- grå stickad klänning, Lindex
- vita leggings

Lucka 2!

image573

Vitlökspressen Charm från Ikea, 1,95euro.

Dagens Outfit

image573


- nya cardiganen från Gina Tricot
- svart långärmad från H&M
- jeans från Ellos

Lucka 1!

image572

Ljus, 5cm högt, med doft av vanilj o bourbon, 1,20euro hos Europehouse.

Tidig Väckning

Här sitter man igen då fastän klockan inte hunnit bli 6 ens ännu. Ska precis sätta på lite kaffe o sen hoppa i duschen. ½8 startar tåget mot Helsingfors. Skolning för Rädda Barnen hela dagen. Ska bli kul (hoppas jag).

Köpte inte nåt annat åt mej själv igår än en cardigan på Gina Tricot. Sätter upp en bild senare. Hunden fick även hon en ny dräkt, men då vi provade den konstaterade vi att den nog e en storlek för liten. Måste asså iväg o byta den. Jag vet att det smartaste sku vara o göra det idag då jag ändå ska åt det hållet, men jag har ett tåg o passa.

RSS 2.0