Torra Läppar?

image236

För Torra Händer

Då jag var barn hadde mamma alltid en burk handkräm på sänghyllan. Nu har även jag det. Gillar att smörja händerna innan jag släcker lampan på kvällen. Det tog en tid innan jag hittade en riktit bra handkräm. Jag har jätte torra händer (särskilt vintertid) p.g.a mitt jobb o vill helst inte ha en handkräm med mycket parfym i. Inte skönt då händerna svider o blir röda. Nu har jag använt Lemon Juice & Glycerine med e-vitamin i säkert 2 år. Den e super! Doften e bra, den drar snabbt in i huden o e inte så farlit dyr. Gillar den massor. O mamma påpekade då hon var på besök senast att hon åxå använde den då vi var små. Kanske det var därifrån jag kände igen den undermedvetet o plockade upp den från hyllan... (med på bilden den flytande tvålen ur samma serie som jag har i badrummet)

image235

Dagens Outfit

Det regnar o blåser fortfarande ute. Urk. Var e sommarvädret?? Dagens Outfit går i städtecken...

image234


- vit top från H&M (reafynd från i våras)
- grå byxor från Indiska (har några år på nacken, men sitter nu bättre än då jag köpte dom)
- tofflorna har mamma stickat (nån som vill ha tofflor? ta kontakt!)

Mera Klänningar

Ja, jag har nog nånslags mani. Kan inte sluta tänka på "den perfekta" klänningen till hösten. En klänning man kan klä upp o klä ner, helt beroende på tillfälle. Dessa tre hamnar i kategorin varför-inte. Klänningarna kommer från H&M o kostar 29,90 styck. Inte alls så farlit pris om ni frågar mej. (kolla om koden 7384 ännu ger -25% rabatt)

image231 image232 image233

Långklänning Behovet Fortsätter

Alyson Hannigan (känd från bl.a Buffy o American Pie) iklädd låååång klänning. Mönstret gör en lite yr, men klänningen i sej e fin. Gillar!

image230
(bild från; E!)

Vackra I Silver


Vem e vackrast? Gå in o rösta du åxå!



Lågt Lägre Britney

Okej, för låga byxor men kom igen...

image228 image229

(bilder från; aftonbladet)

Åh, Såna Skor!

image226 image227


Kolla dessa skor! Wow!! Jag vet inte om jag hellre vill ha Evas eller Paris... Damit så snygga!!

(bilder från; mavrixonline)

Dagens Outfit

Inte direkt solsken här idag heller. Synd... Nåja, man kan väl använda jeans även på sommaren, fast kjol känns mycket roligare. Topen e igen ett fynd i garderoben. Tror jag köpte den förra sommaren o den har aldrig blivit använd. Varför? Jo, jag hadde för mej att den satt tokit... Kanske den gjorde det förra året... 

image225


- top från H&M
- jeans från ellos
- armbandet e en present från ryssland

Outfit; kalas-fin

Åh, va önskar jag hadde just denna outfit på mej idag. Kjolen e bara för härlig!

image224


- kjol, Josefssons
- top, h&m
- väska, h&m
- ballerinas, h&m

Dagens Outfit

Kalas klädd idag. Syster fyller år så det blir gräddtårta o paketöppning.

image223


- långärmad top, Indiska
- svart kjol, Only (hadde ingen aning om att jag ens hadde denna kjol. hittade den av misstag i garderoben...)
- skor, Trick (inköpta för 10ege för några sommrar sen)
- armband, h&m

För Stora Kläder

Jepp. Har precis satt på mej en långärmat rosa top som jag inte använt på säkert ett år (trodde jag gett bort den!) o kan bara konstatera att den e som ett tält... Tjolahopp eller nåt annat glädje uttryck...

Jeans

Kunde verkligen tänka mej o beställa dessa jeans från ellos....

image220
 

Trend Span; Sex and the City

Rätta mej om jag har fel, men var inte tjejerna i SatC alltid perfekt klädda?! Nu har det änteligen blivit klart att en film kommer att spelas in. Can't wait! Jag kör fortfarande min SatC maraton nu o då... Bara så ni inte glömmer hur den underbara Carrie så ut så kommer här ett bildspel.

image219


(bild från; E!)

Inför Hösten

Nu har jag fått hem kataloger från ellos, josefssons o h&m. Jodå, alla har jag bläddrat i o från h&m har jag ren beställt. Från ellos/josefssons skulle jag gärna beställa denna klänning o  denna kjol. Även glansiga tights sku va en höjdare... Här kommer dom i fyra olika fäger. Finns hos ellos / josefssons för 18,90.

image218

Läsning



Denna bok har jag på sänghyllan för tillfället. Den e inte alls så tokig. Visst, det känns som att titta på Desperate Housewives då man läser den, men så här på sommaren så e det skönt med nåt lätt läst.

Dessa Behövs Idag

Regn, regn, regn, regn... Need I say more? Har du inte köpt gummistövlar ännu så rekommenderar jag dessa (p.g.a deras utseende!).

image216

(Du hittar dem hos ellos)


Jag behöver inte köpa, jag har mina gulliga. 

Fina Toppar Till Träningen

image215


Jag vet inte hur det e med ni andra, men jag tänker nog till innan jag åker iväg till gymmet. Hellre snygg klädd o svettig, än trasor på sej o svettig. Dessa tre toppar jag jag massor. Den i mitten kommer från H&M, o dom två röda finns att köpa via ellos. Den gröna färgen e jätte pigg! Undrar om man borde beställa den...

Fel Storlek Igen En Gång

Klänningen jag köpte igår... Jag var dum o provade den aldrig i butiken. Tog samma storlek som jag "alltid" haft. Sablar åxå! Prövade den imorse o e den jäkeln inte för stor. Visst såg jag ju på modellen att den e jätte uringad, men den här faller helt ner över brösten. Så går det sen då man inte orkar slita av sej sina jeans o gå till provrummet. Ack, ack. Mannen menade dock att det skall gå o fixa med en säkerhetsnål. Får se. Jag hoppas det för klänningen e just så snygg som jag hoppades. Ja, o så e ju meningen att jag skall ha den i höst med en polo, tjocka strumpbyxor o snygga skor. Vi får se. Håll tummarna för mej!

Dagens Outfit

image214


- vit top med band, H&M
- olivgröna byxor med knytband, Ellos
- armband, H&M
- ballerinaskor, H&M (barnavdelningen)

Nyshoppat vecka 29

Lite bilder från veckans shopping.

 
  
 


1. Skorna kostade mej 20ege o kommer från Din Sko. Häääärliga!!
2. Kjolen med hängsel kommer från VILA o kostade 8
3. Klänningen e stickad o kommer från Lindex. Runt 8 ege.
4. Klänningen knäpps i sidan med tre knappar. En fin liten detalj.
5. En långärmad T med huva. Kommer från Mexx o va 15ege på rea. (hadde varit runt 40 tidigare)
6. Huvan i detalj...

Tyvärr kommer jag inte ihåg va kläderna kostat innan...

H&M Beställning

image205


- svarta lackballerinas, 9,90 (från barnsidan)
- vit tröja, 19,90, men med koden 7384 fick jag ner priset till 14,92
- cardigan + linne, gratis p.g.a kampanjen
- långärmat top i färgen lejongul, 9,90
- tunikan e svart o kostar 7,90 om man använder erbjudandet

Erbjudande Hos H&M2

Du får denna tunika för 7,90 hos H&M! Jag beställde en svart, men gillar den lejongula jätte mycket.

image204

Vackra Klänningar

Kolla, visst e dom fina?!

     
Jessica Alba / Kristin Davis / Vanessa Minnillo / Kimberly Stewart

Färgen Gör Så Mycket

Ta här igen ett exempel på hur mycket färgen egenteligen gör på ett plagg. Hur mycket roligare e inte dom färggranna klänningarna? Jag skulle inte behöva fundera två gånger innan jag beställde. Priset e inte heller så farlit; 29,90 för den vänstra o 19,90 för den högra. Inte illa...

image199

Erbjudande Hos H&M

H&M kommer med jämna mellanrum med olika erbjudanden o här e det senaste. Handla för min. 40 o du får välja en cardigan + linne som present. Färgerna att välja mellan e cerise, olivgrön o svart. Finns ända upp till storlek XL, vilket jag tycker e jätte bra. Jag gillar den cerise...

image198

Paket Returnering

Skickade tibax mitt H&M paket idag. Kom fram till att jag inte behöver klänningen iallafall, o jag vill inte hänga in den i gardroben för att sen ändå inte använda den...

Paketet från Ellos innehållande skor tog jag däremot ut. Skorna e jätte jätte snygga men tyvärr får nog dom åxå åka tibax. Klacken alltför hög för mej. Tyvärr!

Nyshoppat

Var en sväng via staden med kära Sis. Båda fastnade för xact samma klänning i Vero Moda butiken. Jag plockade upp den orange (på bilden har jag mitt vita linne under) o hon en turkos. Somriga saker... Förra veckan hittade jag en ljusgul cardigan hos Seppälä o veckan före det var jag via H&M o Lindex på rea jakt. Klänning (svart), tröja samt skor i H&M. En armyinspirerad jacka från Lindex. Bilder vassego... (tyvärr har jag ingen bild på klänningen från H&M ännu)

image193

     

Senaste DV

image190
 

Köpte senaste numret av DV för några dar sen, o läser den fortfarande. Bästa tidningen som finns för tillfället. Ja, den o finska Olivia. Jag älskar alla dessa små tips o ideér man kan plocka ut från tidningar. O om några månader bläddrar jag säkert i samma DV igen o minns sommaren :)

Dagens Outfit

Lovade ju sätta upp lite mera bilder på Dagens Outfit nu då jag e ledig, så här kommer en. Hänger med största sannolik bara hemma idag, så kläderna får gå åt det slappa hållet.

222026-191


Bilden e tyvärr ganska mörk, men jag har på mej ett vitt linne med spets o en liten rosett samt en brun tunika i collagetyp. Båda kommer från Josefssons. Dom vita byxorna kommer från Seppälä.

Hårvård

Provat en massa olika shampoon, balsam o andra hårprodukter under mitt liv. Har vissa favoriter så som säkert andra åxå. Råkar ha den lyxen i livet att en av mina absolut bästa väninnor e frisörska. Lyx! Allt som oftast lassar hon på mej en massa olika produkter hon vill jag ska testa o säga va jag tycker om dom. Rolit rolit... Tigi serien har jag testat många olika produkter av o gillar dom jätte mycket. Särskilt dessa;

image188


- Chocolate head brukar jag hälla några droppar av i handflatan, gnugga handflatorna ihop o dra igenom vått, nytvättat hår. Doften e underbar!
-  Dumb Blonde har jag oftast i då jag e i bastun. Väter håret lite, gnider in dumb blonde o virar en handduk runt håret. Håret blir super mjukt.
- Control Freak serumet tar jag i då håret vägrar lägga sej o bara e electriskt. Typ på vintern...
- Oatmeal & Honey shampoo o balsam e suveränt! Håret blir mjukt o doftar gott.

Mera Långa Klänningar

Jösses Jessica! snygg!!

image187

10 Viktiga Inför Hösten

Då man öppnar ellos hemsida dyker det upp en lista på Höstens 10 Must Haves.

För att se mina favoriter e det bara att klicka;


    
    

1. Varm jacka
2. Smala byxor
3. Jacka
4. Topp
5. Stickad klänning
6. Trikåtunika
7. Klänning
8. Skjorta
9. Breda byxor
10. Stickad väst

Hmmm... Jag gillar varken blusar eller skjortor. Västar e nog inte heller nåt för mej. O smala byxor... Borde vara ganska smal för att det inte ska se dumt ut.


Högklackat I Lack

Lackskor e en av hösten stora must have. Så snyggt! Dessa hittar bl.a hos Josefssons.



Ny Katergori

Satte till en ny kategori; TräningsKläder. Vem vill inte vara snygg då man tränar? Bara för att man blir svettig o rufsig i håret så behöver man inte se ut som ett ass.

Själv gillar jag träningskläder som sitter nära kroppen. Inte nåt som flaxar o flyger för min del tack. Gillar ex följande outfit jätte mycket...

Kläderna kommer från Nike o finns att köpa hos ellos.

image167

Trend Span; Röda Solglasögon

Hmmmm... Röda solglasögon. Varför inte? Beror lite på till vad man skulle använda dom. Piggar upp iallafall...

image166


(bild från; E! )

Semester

Min semester har änteligen kört igång, så jag kan lova er att det blir mera blogg nu under dessa fyra veckor. Ska försöka ha kameran med mej då jag sticker iväg nånstans o kolla upp lite inspirerande outfits. Tänkte åxå att jag kunde satsa på att visa Dagens Outfit lite oftare.

Jag hoppas på sol nästan varje dag under dessa veckor. Bara få ligga på stranden med en bra bok o en kall dricka. E inte det lite vad semestern borde gå ut på?

image165


- väska, baddräkt, solglasögon, stor handduk o tunika från ellos
- flip-flops från Havaiana
- böcker skrivna av Marian Keyes (har läst båda o rekommenderar)
- solkräm samt aftersun från Aco
- solskydd för håret  från Schwarzkopf
- mp3 spelaren kommer från Sony
- kall dricka = ett måste!

Låååång Klänning

Jag vill ha en riktit lång klänning. En sån som e ända ner till fötterna. Skulle vara så härlit nu på sommaren... Har försökt titta efter både på nätet o i olika butiker, men verkar inte hitta en som e helt så lång som jag vill ha den. Hopplöst? Verkar så. Om du skulle hitta en, kan du meddela mej då?

Så här snyggt kan det vara.... Åh...

image164

Sheryl Crow                                           Paris Hilton

Outfit; disco

Let's go out dancing girls! En outfit inspirerad av disco. Kläderna finns att köpa hos ellos.

image163

Lite Mera HöstInspiration

Jodå, hösten kommer förr eller senare. Jag längtar... Några till bilder från Josefssons för att inspirera andra än bara mej själv.

image159

   

Klänning x 2

(P.g.a personliga orsaker har bloggen inte blivit uppdaterad på ett par dar. Tack för dej som ändå tittat in.)

Min klänningsmani ligger fortfarande o trycker på. Vill bara ha flera hela tiden! Väntar även på hösten. Ganska intressant tanke då min sommarsemester inte ens börjat ännu.

Här hittade jag iallafall ett par jätte fina klänningar hos ellos. Jag vet att jag inte borde köpa flera, men flickor behöver ju många klänningar. Eller hur??

Va tycks om dessa?

 


Den lila finns äver i svart, o den bruna i både blått o svart.

Inför Hösten

Som sagt; tidit att tänka på höstkläder men jag kan inte låta bli. Här e några av dom looks som jag gärna utnyttjar i höst. Bilderna o kläderna hittar du hos Josefssons.

image151

    

Fredagens Shopping

Öde säger jag bara. Visst var det rea, o visst fanns det kläder. Tyvärr har jag antingen dålig smak eller så var jag för sent ute. Bara konstiga plagg kvar o en massa små storlekar. Lyckades ändå plocka hem en svart klänning samt en grå tröja (båda på 50%) från H&M. Ett par urgulliga skor hittade jag där åxå. På barnavdelningen... Hos Lindex plockade jag upp en jacka till hösten. Den var visserligen bara på -30%, men blev iallafall under 30ege. Ögonskugga hos Body Shop köpte jag åxå. En guld med massa pigment.

Ska ta bilder på allt o lägga upp, men inte just nu.

På Jakt/Dagens Outfit

Usch. Imorgon ska jag på bröllop o har ännu inte nån klänning att ta på mej. Har xact halva dagen på mej idag att försöka hitta nån. Det blir mer eller mindre stress. Dock har jag räknat med att inget hitta, så i riktit riktit värsta fall har jag ännu förmiddagen imorgon på mej. Inte alls bra att vara ute i sista minuten.

Söker nåt i färgskalan lila eller kornblå. Gärna nåt man kunde använda till hösten åxå. Vill helst inte köpa ännu en sommarklänning att hänga in i garderoben.

Uppdaterar då jag vet mera senare idag...

image150


- jeans; josefssons
- kofta; h&m
- linne; h&m
- armband; h&m
- skor; seppälä

Prickigt vs. Rutigt

Oj oj oj så söta dom här var! Perfekta sommarskor. Svårt att välja bara. Prickit eller rutit?? Hos ellos finns dom iallafall.

image149

Mera Nytt Hos Ellos

Alla har vi vår helt egen personliga smak, men denna klänning fattar jag inte att nån sku sätta på sej frivillit. Urk. Ingen skillnad hur modernt det än sku vara...

Guld Kombination

Idag kom så änteligen guldväskan hem med posten. Oj oj så glad jag blev! Den e helt perfekt i mina ögon. Ingen axelrem (tackolov) men en liten länk som man kan hålla i. Dock tänkte jag ha den som kuvert. Färgen va nästan xact som jag tänkt mej. Nästan lika som skorna. Inte långt ifrån alls. Jag e så glad, så glad. Det enda som nu fattas är en klänning som passar till...

image148

(skorna är inte så här mörka egenteligen o väskan e inte så där ljus.)

Nytt Hos Ellos

Gillar denna klänning. Jätte enkel modell. Helt basic. Enkel att klä upp, enkel att klä ner. Finns endast i svart o upp till strl 46. Dock vet jag inte om jag e så jätte ivrig att betala 39,90 för en trikåklänning som jag vet att jag kan hitta billigare nån annanstans. Får se. Prisena på Pronto Moda kläderna brukar sjunka ganska snabbt...

image147

Ett Litet Tack!

Jag vill bara tacka alla er (vilka ni nu sen än e) som läser min blogg. Jag tycks ha ca 12-15 unika läsare per dag o det e jag jätte jätte glad för. Det e lixåm 12-15 mera än jag väntade mej. Då jag började skriva tänkte jag att det spelar ingen roll fast jag inte har nån läsare alls för jag gör det här bara för att det enlit mej e rolit. Tack ska ni ha alla!


Va Hösten För Med Sej

Redan nu kan du gå in på aftonbladet o ta en titt på vad hösten hämtar med sej i modeväg!

FinFina Produkter Från Indiska

Oj såna fina saker jag hittade på Indiskas hemsida. Tre fina väskor att hänga in i garderoben o två par riktit godisfärgade ballerinaskor. Oj oj oj oj...

   
   

Skor Till Hösten

Ja, jag vet. Vi e mitt inne i en vacker (?) sommar o här sitter jag o skriver om hösten. Men kom igen, det e aldrig för tidit att börja planera höstens inköp. Ta t.ex det här med skor. Varför inte köpa höstiga skor nu då det e rea? Ett par lite grövre pumps som du kan ha till en vacker klänning i höst tillsammans med tjocka strumpbyxor. Det lönar sej definitivt att hålla ögonen uppe. Hos ellos har dom jätte bra rea som bäst, o jag vet av egen erfarenhet att kvalitén på deras skor e helt bra. Några exempel varsågod. Prisen ligger på allt mellan 9,90 o 50,00.

   
   

Fläckborttagning

Igår var jag korkad nog att ha en hund i min famn. En hund som ännu till blodade ner min älsklings kjol. Gaah! Hadde ingen aning om hur jag sku få bort det, men blev tipsad om att lägga kjolen genast i kallt vatten. Gjorde det så snabbt jag kom hem o tvättade den efter en halvtimme i maskin precis som vanlit. Puh. Den såg ok ut då jag hängde den på tork...

Andra fläckar då? Blåbär, vin, fett eller hårfärg. E det fläckar så alls går bort? Visst ska det gå om man får tro på ModeGuiden. Gå själv in o se på deras Fläckborttagningslista.

RSS 2.0