Strandväskor

Snart blir det strandväder, tro mej eller ej. Några nya väskor till det e aldrig fel. Här kommer 5, både gulliga o coola, från Europehouse. Låga priser, ok kvalitet.


image74


(bilder från Europehouse)

Toppar från Ellos

HUR gulliga e inte dom här? Kommer på fast HUR många olika användningssätt; till jeans, till en kort enkel (lite snävare??) kjol, till shorts... Dom e helt jätte söta. Finns hos Ellos, Pronto Moda.

image73

E-mail till Nivea

Har precis satt iväg ett småargt e-mail till Nivea. Får hoppas bara att dom tar mej på allvar. Så här skrev jag;

För en månad sen köpte jag en Ideal Revolution

Mascara (waterproof). Först var jag jätte nöjd med

den, men nu e jag nog inte det mera. Om man köper

en vattenfast mascara så förväntar man sej såklart

att den SKA vara vattenfast. Den här e det inte!

Vid duggregn rinner den ren? Jätte jätte dålit!


Vi får se va som händer nu sen. Lovar meddela.


Besviken På Mascaran

Den 5/5 köpte jag en ny mascara från Nivea. Tyckte den verkade jätte bra o har varit helt nöjd med den tills igår. +27 grader ute o på språng hela dagen, så jag bestämde mej för att besöka en toalett o skölja av ansikete. Döm min förvåning då jag såg mej i speglen o mascaran bara rann! Va nu? VA det inte vattenfast jag köpt? Jodå, jag kollade då jag kom hem. Måste ta o skicka ett e-mail åt dom senare. Besviken e jag nog...

Mera Fina Saker

Priset på dessa helt härlit somriga toppar? 10 euro!! Det e ju ingenting. Åter igen e jag förälskad i ett klädesplagg... Finns hos ellos.

image72

Festklädd

Denna tunika kom hem på posten från ellos den 4/5 e ännu oanvänd. Väntar på varmare väder. Hadde ren tidigare tänkt sätta upp en bild av den, o av en slump snubblade jag över samma topp på ellos hemsida. Jag hadde tänkt använda den som klänning men nu börjar jag fundera om den kanske blir för kort. Brösten, magen o rumpan tar ju upp din del av plats ;) Vi får se. Annars kanske jag kan kombinera den med dom vita byxorna från Seppälä.

image69

Utseende På A Big Girls Closet

Nu har jag suttit här i ett par timmar o klickat, klickat, klickat. Bloggen börjar se ut så som JAG vill. Klara, starka färger = som min personlighet. Färger som gör mej glad.

Va tycker du?

Sommarvärme?

image66


Vi kan ju alltid hoppas värmen snart snart kommer. Jag skulle iallafall inte tacka nej till denna outfit. Gillar det mörka mot det ljusa. Hela outfiten i ett paket från ellos.

Paket Paket!

Det ligger ett paket på posten o väntar på mej...

Buy Me These!

Mera o större än vanliga ha-begär dyker upp då jag tittar på dessa skor... Åh!!

image65

(från ellos)

Nya Bh'n

Idag var det dags för det årliga bh inköpet. Det blev en svart träningsbh, 45, eftersom den gamla nog gjort sitt, samt en vit spets, (99 →) 45,  som sitter precis som den ska. Jag e jätte nöjd med båda. Hadde ännu till sån tur, att affären sålde ut ett ganska stort sortiment DYRA bh'n o jag råkade hitta en Prima Donna för halva priset.

Jag har tidigare skrivit om bh'n så det e knappast nån hemlighet att jag a)drar storlek större b)föredrar Prima Donna framför dom andra. Dom sitter alltid jätte bra då du hittar rätt storlek.

O inte nog med det. Förra året hadde jag 95 runtom, nu var det 85. Inte dålit :)

Hoppas bara att träningsbh'n håller måttet. Jag vill inte ha nåt som svänger o flänger medan jag studsar på!

image63
 

Vita Byxor

Otrolit men sant; jag har köpt vita byxor! Nåt jag inte ägt sen nångång då jag var barn. Vitt e en grym färg då a)jag inte e spinkig b)vitt blir smutsit på nolltid. Nåja, jag fastnade för dessa byxor iallafall o tänkte att va sjutton. It's now or never! Råkade det sej inte så åxå att man fick -50% på en valfri vara hos Seppälä just idag. Hmmm... Priset på byxorna blev (34,90 →)17,45. Löjlit...

image61


Please, stirra dej INTE blind på mina valkar. Första bilden av mej själv du ser...

O Igår Kväll...

... klickade jag in beställningen med just den där klänningen/toppen... Gillar, gillar, gillar....

Denna MÅSTE Jag Ha!!

Här e nog definitivt nästa klädesplagg på MIN beställningslista. Nytt MÅSTE-HA igen... Iallafall kommer det bli ett måste i MIN sommargarderob. Från ellos.

Armband Från Snö

Kollade (o fingrade) på ett jätte vackert armband från Snö tidigare idag. Om jag kommer rätt ihåg så var det ur Jackie serien. Stora, rosa pärlor. Åh... Mannen LOVADE köpa det åt mej senare i veckan. Får jag det så lägger jag upp en bild...

Färgglada Armband från H&M

Plockade upp dessa härliga armband då vi var till Sello på söndagen. Färgen e underbart somrig o gör mej glad. Armbanden hör egenteligen ihop, men jag tänkte använda dom skillt... Can't wait!

 

Mera Nattlinnen?

E dessa ÅXÅ nattlinnen??

image57

Nattlinne??

Hmmm... OM detta e ett nattlinne så e det ganska fint. Men om det INTE e så vet jag inte. Va 17 sku man då använda det som? Anyone??

image53

(från ellos)

Glada Toppar

Ellos webshop har igen fått in nya toppar till sommaren. Dom här e helt jätte jätte söta. Dom ger men GRYMT habegär. Beställa alla? Hold me back!

image52

Tunikan

Detta e tunikan jag skrev om för några dar sen (29/4). Gillar den skrarp o väntar på att det ska bli så varmt att jag verkligen kan använda den. Tänk; jag fick den för halva priset i butiken på hemsidan kostar den 14,90...


image51

Me, a golfer??

Nu e jag lite småförvirrad. Köpte ett par skor då vi var på shopping idag, o på nåt sätt får jag GRYM golfare feelis då jag tittar på dom... Inbillar jag mej? Skorna e faktist hygglit bekväma (ok, jag har bara haft då på hemma i ca 10 mins) o priset var futtiga (29→) 9,90. Så OM dom verkligen e golfarskor (dom kallades Birdie) så då sjutton e dom väl det då...

image50

Klart Godkänt

Nya mascaran e bra! Den får helt klart godkänt.

Mascara

Kom på att jag behövde en ny mascara. Den gamla luktade unket så den åkte ut med resten av allt skräp jag hittade. Tog systern med o stack till butiken för att kolla urvalet. Har rätt länge kört på Maybellines Sky High Curves, men nu var det dax att testa nåt nytt. Valde Nivea eftersom jag aldrig prövat på det tidigare.

Så här skriver Mario De Luigi (make-up artist) på Niveas hemsida:

?Jakten är äntligen över. NIVEA BEAUTÉ Ideal Revolution Mascara är den perfekta mascaran som ger allt ? volym, längd, lyft och separation. Den idealiska mascaran med revolutionerande gummiborste som täcker varje frans för synbart vackrare ögon.?

Okej, det låter ju bra men vi får se om den håller måttet. Sen när jag nu nångång kommer åt o pröva den. Sminkar mej aldrig till vardags, då slipångorna på jobbet e så starka att dom löser upp även vattenfast mascara. (har sett ut som Alice Cooper o trust me, it ain't funny)

image49

Grått E Bara Charmit På Män...

Uff... Inte rolit o titta sej i spegeln då håret e grått grått grått. Ja, jag menar det! Grått! Dock inte hela håret vilket jag e jätte nöjd över. Usch.

Fick gråa hår ren innan jag fyllt 20 så egenteligen e jag helt van vid det här. Det betyder inte att jag gillar det för det. Nej usch. Varje gång håret växt så mycket att färgen hunnit växa ur så kommer det gråa på xact samma platser som alltid. Alltid! Pannan, mitt på huvvet o ovanför vänster öra. O det syns! Big time...

Brukar använda L'Oréals hårfärger o dom verkar funka bra i mitt hår. Besök hos frissan gör jag helt regelbundet men det e inte alltid som jag färgar håret där. Sambon brukar få göra det här hemma istället.
 
Uff. MÅSTE ta o kolla lite hårfärg då vi ska på shopping imoron. MÅSTE!!

Har du tips på nåt sommarfräscht?? (helst inte ljusa slingor ← alla har det) Tipsa mej!


Paket Paket!

Jippii!! Idag igen låg det ett paket på matbordet o väntade då jag kom hem från jobbet. Klänningen (som jag skrev om den 29/4)!! Åh, va söt den e. O jag e överraskad att den verkligen passade. Nice nice nice... Kanske man sku ta den imoron till jeans då man ska på kalas... Hmm...

Silver eller Guld?

Hmmm... Vilka ska man välja? Tror jag tar dom guldfärgade. Dom där silver ser så bleka ut. Va tycker du?? Skorna hittar du hos ellos.

image48

RSS 2.0