Vill ha!

Vill ha, vill ha, vill ha o vill ha!!

För Liten...

Den där röda festliga jultopen från H&M e lite för liten. Spänner åt över brösten så det inte ser så värst snyggt ut. Synd... Nåja, det e bara o ge den vidare åt nån som kan använda den.

Julkalendern 2007!

På lördagen startar jag Julkalendern2007 här på bloggen. Dagligen kommer jag att presentera att presenttips för den summan som dagens datum anger. Den första e det asså en euro, den andra två, den tredje tre osv. Det dyraste kommer så att bli 24euro.

Bloggfri Dag

Gårdagen blev helt bloggfri. Gjorde en massa annat o kom inte på nåt vettit att skriva. Sorry for that!

Idag bär det av till Helsingfors för lite shopping bl.a, o imorgon till samma stad men då gäller det skolning (för Rädda Barnen). Tänkte besöka Gina Tricot som öppnade sin första butik i Finland för nån vecka sen. Även köpcentret Kamppi ska vi kolla in.

Shampoo + Balsam

Var in en sväng via min frissa idag o hon blev smått skräckslagen då hon kände på mitt hår. Det e evigheter sen jag senast klippte mej o nu e det helt äcklit torrt. Vinterväder + arbetet tar ganska hårt på. Blev iallafall jätte jätte glatt överraskad då mannen meddelade i samma stund att han redan beställt tid åt mej den 8/12. Härlit!! Färgning o klippning blir det. Nu gäller det bara att a)bestämma färg o b)komma på nån annan klippning än den där vanliga. Passade även på att köpa lite shampoo o balsam. Fick ett megaset på 2 x 750ml för 39euro. Wow! Normalt brukar bara den ena flaskan vara dyrare än så. Happy!

image570

Dagens Outfit

Kolla vilken bild!! Hunden hoppade upp mot mej, jag tappade balansen o samma stund tryckte mannen på knappen. Lite action i det hela, precis som hos Käthe häromdan.

image569


- vit undertröja, H&M
- grå-vit randig v-neck, H&M
- jeans, Ellos
- armband, H&M (från gårdagens paket)

Bilder Från Shoppingen 23/11

Oj. Bilderna från fredagens shoppingtur har visst inte kommit upp ännu. Sorry for that! Men jag har ju varit sjuk så det e väl en giltig orsak?

image568


Svart klänning med omlott fram 8,95 (-70%) samt grå stickad 7,45 (-70%), båda från Lindex. Hårklämman i form av en fjäril kommer från Ninja (4,00) o fritidsskorna hittade jag för hela 10euro.

Festskor Från Ellos

Oj oj oj va jag gillar dessa två par. Inte alls tokit. Skulle nog kunna tänka mej att trippa omkring i dom en kväll. Sandaletterna finns även i svart, men dom här e lite mera speciella på nåt sätt...

image567

Vacker Klänning

Vilken fin klänning du kan köpa hos H&M! 39,90 kostar denna o finns även i svart.

image566

Paket Från H&M

Mannen var snäll o piggade upp mej idag genom att söka mitt H&M-paket från posten. Innehållet beståd av en träningstop, en röd jultop samt ett par armband. Sånt där smått o gott. Ännu väntar jag hem ett par jeans, två toppar, ett par svarta byxor samt den grå cardiganen jag beställde tidigare.

Sömnlös Igen

Jag tycks ha tappat min dagsrytmn totalt. Sover ett par timmar på natten för att vakna med ett ryck o vara helt klarvaken. Klarar mej långt in på dagen o har sen tagit en par timmars tupplur. Hur 17 klarar jag mej med max 3 timmars sömn plötslit? Det hjälper ju inte heller att katten ligger o snarkar brevid en. *suck* Så här sitter man igen...

Dagens Outfit

Sådär... Känner mej sååå mycket fräschare nu. Visst, ett litet illamående ligger nog kvar i magen, men jag tror det värsta e över.

image565
(skiiiit dålig bild, jag vet)


- brun top, H&M
- brun stickad kjol, Only (jätte jätte gammal)
- svarta leggings
- knähöga stickade sockor, av mamma

Dusch??

Om man skulle gå o ta den där efterlängtade duschen... Åh, att få sätta på sej lite rena kläder. Vore inte så tokit! Äh, nu låter det som om jag gått smutsig i evigheter. Tyvärr känner man sej allmänt ofräsch efter att man varit sjuk. I'll be back med en dagens efter dusch samt klädval. Kanske det t.o.m blir kjol idag. Vi får se...


Me Like!

Gillar detta halsband från Lindex. Tittade på det då jag var i Helsingfors, men köpte det aldrig. Nu ångrar jag mej...

image564

Outfit; Ut O Dansa Med Tjejerna

Att gå ut o dansa en kväll e båda rolit o svettigt. Länge sen jag gjort det nu (skyller på åldern), men jag kunde nästan tänka mej följande outfit.

image563

tuptopen finns hos ellos, skorna hos dinsko o resten hos h&m.

Versus; Rutiga Kjolar

Ganska lika skulle jag säga om dessa två kjolar. Den första hittar du hos Haléns för 21,90 (100% bomull), medan den andra finns hos H&M för 19,90 (blandning av bl.a ull o polyester). Båda e runt 40cm långa (eller korta...).

image562

Sockersöta Nattkläder

Sommartid då det e varmt, brukar nattlinnen/pyjamasen vara totalt onödit. Iallafall för mej. Nu då det blir kallare har jag mer än gärna nåt på mej under täcket. Dessa fyra alternativen finns alla hos ellos.

image561

18,90           21,90           16,90           16,90

Sängliggande

Gissa vem som drabbats av spysjuka? Precis, jag. Usch. Varit sängliggande sen söndan. Kommer inte ihåg när jag senast skulle ha mått så här dålit. Nu känner jag mej änteligen bättre. Kan tyvärr inte sova nu istället. Inte gjort annat än sovit hela söndan o måndan, så det e kanske inte så konstit. Känner mej sunkig o allmänt ovårdad åxå. Håret hänger i stripor.Haft samma kläder på mej sen lördageftermiddag o dom åker definitivt i tvätten nu på morgonen. En maskin med bara vitt blir det.

Mannen köpte en perfekt magmedicin åt mej. Gefilus bärsoppa med smak av blåbär o hallon. Jätte god! Den innehåller ju mjölkbakterier så kanske den hjälpt mej på bättringsvägen.

Kjolar!

Om jag måste välja mellan kjol o byxor, så väljer jag mer än gärna kjol! Tycker kjolen har den stora fördelen att man lätt både kan klä upp o klä ner den. Här kommer några jag gillar;


image560

övre raden; ellos, h&m, h&m lindex. nedre raden; ??,lindex, h&m. Genant men jag kommer inte ihåg var jag hittade den långa svarta...

Ljus I Mörkret

Gillar dessa små ljushållare (?) från Iittala. Jag har den stora turen att jobba vid ett företag dit även Iittala nu hör. Får rabatt på allt, så jag ska nog köpa ett par iallafall nån av dessa tre. Har bara inte bestämt vilken. Gillar dom alla. Måste ta en funderare tror jag...

image560

Vilken gillar DU bäst?

Fördröjning

Bilder på nya klänningarna kommer först imorgon. Jag mår inte direkt hundra för tillfället o har ingen xtra energi. Back tomorrow!

En Lyckad Fredag

Wow! Fredagen blev mycket mera än va jag trodde. Vi hadde planerat att starta klockan 12, men den var 12:30 innan vi kom iväg. Mycket p.g.a mina tre timmars sömn... Trafiken löpte skitfint, så det tog oss bara ca en timme att komma fram. Hadde en aningen ont i ryggen då vi steg ur bilen o var lite rädd att det skulle förstöra hela dagen. Inte då! Gick i ett par butiker innan någon ansåg att det var dax för mat. Jösses så gott det var! Största orsaken att vi besöker just Sello e nog maten. Nam nam... Efter maten fortsatte vi gå i butiker o jag lyckades köpa två julklappar. Försökte hitta lite nytt åt mej själv åxå i klädväg, men kom bara hem med två klänningar. En grå stickad o en svart omlott. Båda på -70%! Ett par fritidsskor för 10euro hittade jag åxå. O en hårklämma köpte jag ju. Tar lite bilder senare så får ni se. På vägen hem stannade vi ännu vid IsoOmena för jag ville ha kaffe. En muffins med julsmak fick jag med mej hem åxå. Ja, o så lyckades vi hitta en julklapp till faktist. En vit badrock med dödsskallar på i strl 116 :) En lyckad dag m.a.o. O kvällen avslutades med en mugg kaffe hos ett par vänner. Gissa vem som somnade sött??

Dagens Outfit

Efter 3 timmars sömn kan jag väl inte säga att man e så där jätte pigg direkt. Dock sitter jag här duschad, fixad o påklädd. Färdig att ge mej iväg på lite shopping. Sello lär det bli p.g.a den utmärkt goda kinamaten man får där. Mums!

image559


- top med texten Don't Drink and Dial, Only
- lång tröja, Ellos (gammal)
- jeans, Ellos

Falling Down

Att gå i högklackat e inte alltid så lätt. Trust me... Tycker vi att det e jobbit, så hur tror ni det känns för modellerna som har en stor publik? Kan väl lite gissa... Kolla här!

Ps. Tack Angelica för tipset

Klick Klick

Ni har väl inte missat H&M's kampanj som pågår fram till jul? Med ca en veckas mellanrum kan du köpa ett par olika plagg till ett lägre pris. Idag t.ex e det en svart kavaj samt ett par snygga svarta byxor i potten. Klickade precis hem byxorna! Dom kommer att levereras i december nångång tisammans med den grå cardiganen jag beställde för en tid sen. Har som bäst inga svarta byxor då jag tänker noga efter. Jösses...

Outfit; 50euro

Va får du för 50euro? Inte mycket kan jag säga. Plockade ihop en outfit från ellos o gränsen var just 50. Kan lova att utan rea-saker så går det nog inte...

image558


En Liten Ursäkt

Att vara både förkyld, ha ont i ryggen o jobba nattskift e nog inte den bästa av kombinationer. Bloggen har åter igen fått bli lidande. Kan dock glädja (?) er med att jag blir ledig klockan 6 på fredagmorgon o har blivit lovad en dag i shoppingenstecken (nytt horoskop??). Tjohoo!! Behöver nog komma bort lite efter att ha varit sjuk i två veckor. Satt o funderade inatt vart jag tycker vi skulle åka o kom fram till att jag gärna vill besöka Jumbo då jag bara varit dit en gång tidigare. Gissar ändå att det blir Sello, eftersom nån annan brukar föredra det. ÖstraCentrum skulle såklart åxå vara ett alternativ... Vi får se.

Lite Cykling, Lite Ben

Jodå. Jag kom iväg till gymmet idag åxå. Cykling så det blev varmt o svettigt o så lite benträning. Kändes ok. Då jag kom hem var lägenheten dammsugad. Va e bättre än det?

image557

- brun top, H&M
- beige munkjacka, Ellos
- röda träningsbyxor, Isance

Trampa Trampa

Så jag var faktist o cykla. Ca 20minuter på motionscykel o ryggen känns ok. Jess!!

Klänning För En Liten Peng

Vem har sagt att snygga klänningar måste vara dyra? Hittade alla dessa 6 klänningar hos H&M för under 15euro. Det e nog ett kap om nåt e! Den där första i raden (den röda) har jag ren varit nära nära o klicka hem ett par gånger. Borde jag? Gillar den verkligen! O den går ju att ha till våren åxå då den har kort ärm. E bara rädd för att den blir spänd över brösten. Måste fundera ännu...

image556

I Need To Move!

Varit hemma med sjuk rygg en vecka nu. Har för tillfället så otrolit mycket lagrad energi i kroppen, att jag har skitsvårt att slappna av. Det bara pirrar i benen. Tur så känns ryggen en aningen bättre. Har svårt att sitta längre stunder, men att röra på sej normalt känns bara bra. Tänkte därför, att eftersom jag ändå ska på jobb imorgon kväll så tar jag en sväng via gymmet imorgon på dagen o cyklar en stund. Bara för att mjuka upp musklerna o så... Känns den ok ännu på tisdan så går jag ett step-pass.

Versus; Långa Örhängen

Långa örhängen har vi sett massor av dom senaste året. Själv e jag väl inte så där jätte jätte förtjust i örhängen (gillar dock armband), men visst händer det att jag åxå har ett par på. Tycker dock det e snyggt då ett par långa örhängen kikar fram mellan hårtestarna. Dessa två hittade jag hos ellos o h&m. Ganska lika eller hur? 12,90 kostar dom hos ellos, medan du bara behöver punga ut med 3,90 för dom från h&m.

image555

Dagens Outfit

Bråttom bråttom. Ska få fisklunch hos släkten.

image554


- långärmad med tryck, Blue (svinbillit märke)
- cardigan, H&M
- jeans, Josefssons

Kvällens Outfit

Middag med flickorna ikväll. Ska bli rolit. En tid sen vi träffades senast faktist. Änteligen hinner vi sitta o prata i några timmar. Julklapp har vi med oss åxå. 5ege sku den få kosta o det ska bli kul o se va dom andra hittat på.

image553


- långärmad från Indiska
- klänning från H&M
- vita leggings
- beige stövlar från Ellos (gamla)

Kvällens Outfit

Varit hos goda vänner på the. Rolit. Vänner e bra o ha :)

image552

Önskelista Från ModeMecka

Tävling hos Käthe. Kan såklart inte låta bli att delta. O mina önskemål ser du här nere.

image551


Grå leggings, Jammla armband, Brunt linne, Röd top med hjärtaTröja i kashmir/siden, Dazzling halsband samt denna Plattång.

Outfit; Ready For Winter?

Kylan är här. -5 hos mej, men utan blåst. Känns okej.

Har du köpt din vinterjacka för iår redan? Faktist nåt jag inte gjort. Skall jag vara ärlig så hadde jag tänkt skippa det helt denna vinter. Har en gammal så funkar fint! Åandrasidan så har jag sett en jag jätte jätte gärna vill ha (en parkas) o hittar man nåt som man blir kär i genastska man väl köpa det. Vi får se. Det e en tid sen jag såg den, så jag e inte ens säker på att den finns kvar mera... Här kommer några tips iallafall!

image548image549image550

Outfit; All Silver

Lite idéer till årets jul/nyårsfest. Silver e en jätte festlig färg, precis som guld. Här kommer lite kläder samt accessoarer i just silver. Allt finns att köpa hos H&M.

image547

Trend Span; Ormar Som Accessoar

E ormar det nästa stora accessoarväg? Ser lite ut så...

222026-546
(bild från; e!)

Kvällsjobb

222026-545Jobbar. Tungt för ryggen att sitta vid datorn. Men en timme till ska det väl gå...

Ryggen

Jag skulle ljuga om jag säger att den känns bättre idag. Värre idag än igår... Som bäst krampar den rejält. Mysit värre :(

Upptäckte idag att jag har en av mina favorit sommartoppar även i svart. Rolit. Ingen aning om när jag köpt den ens...

Lindsay Lohan Shoppar Hos H&M

Vem skulle ha trott det? O kolla hur söt hon e. Ser helt frisk ut. Glad blir man för hennes skull!

222026-544

What's Left (Några Timmar Senare)

Strumpbyxorna finns ännu kvar. Endast i strl M...

Inspiration; Glitter

Paljetter o glitter brukar höra festkläder till. Julen o nyåret närmar sej o det brukar betyda iallafall ett par fester. Här kommer några små tips inför helgerna.



Grå samt röd top från Ellos. Kjol, randing tunika samt den lila färgade från H&M. Väskorna finns åxå dom hos H&M, precis som som accessoarerna. (Örhängen, armband o diadem finns även alla i silver) Båda paren skor hittar du hos DinSko.

My Little Angel

För ca en vecka sen lovade jag ju att visa nåt fint jag köpt. Glömde det, men här kommer nu iallafall en bild. Urgullit!!

image541

What's Left

Så gott som allt från H&M's Roberto Cavalli collection har sålt slut. Kvar för tillfället finns endast några tights samt en färg av scarfen. På herrsidan ser det lite bättre ut...

image540

Dagens Outfit

Ryggen e stel o värken finns där. Rolit... Försöker vila, men blev åxå rekommenderad promenader. Jepp. Skall göra det åxå.

image539


- rosa/vinrödrandig långärmad, Indiska
- vit tröja, H&M
- jeans, Josefssons
- stickade tofflor av mamma

Versus; Tunikor

Dessa två tunikor påminner ganska mycket om varann. Den första finns hos ellos för 39,90 o den andra hos H&M för 12,90. En aningen prisskillnad där!

image538

Ont Ont Ont

Får stanna hemma från jobbet några dar p.g.a en jäklit sjuk rygg. Halkade med mina nya skor på fredan o det rev till ordentlit i korsryggen. Idag har jag bitit ihop o jobbat. Ryggen krampade rejält då halva dan gått. Har även ont i mina revben, fast jag inte slagit dom... Konstit.

Ska försöka blogga så mycket jag kan dessa dar. Lovar!

Lite Energi Någon??

Uff. Jag borde definitivt dra på mej andra kläder o fara ut på länk. Legat på soffan i 2 timmar o bara varit. Känner mej lat, men har annars heller ingen extra energi. Nån som har överlopps? Om man bara sku ta sej själv i nacken o dra iväg. Har faktist ätit morgonmål åxå så krafterna borde finnas där. Med eller utan hund? Hmmm...

Lördagskväll I Soffan

Åh, vilken lat kväll vi har! Tagit en kort paus i filmen för att koka kaffe. Kvällen går ut på filmx2, godis, chips, jaffa o nu kaffe. Mmmm...

image538

Dagens Outfit

Iväg på ett 4-års kalas. Spännande värre :) Köpte ett pussel med bilar åt lillkillen.

image536


- lejongul polo, Seppälä (första gången i användning)
- vita jeans, Seppälä
- svarta pumps, Lindex
- halsband med guldpärlor, H&M
- guld + trä armaband i plast, H&M

ps. Om du undrar vafför jag alltid klipper bort mitt ansikte så kan jag berätta att orsaken e jätte enkel. Jag har sååå svårt o vara naturlig framför kameran, att grimaserna kommer automatiskt...

Skor O Stövlar

Vill du beställa snygga men förmånliga skor/stövlar? Kolla då in dessa, dessa eller dessa.

Kunde Tänka Mej

En liten önskan va man skulle vilja ha JUST NU e väl inte fel. Kan klicka hem dessa när som helst. Jodå. Jag KAN, men måste försöka hålla mej...

image535


Kjolen, blusen samt accessoarerna kommer från H&M, medan skorna o stövlarna finns hos Ellos.

Ett Litet Tillägg

Kikade in på H&M... Lade till en top i mitt paket... Valde den röda då jag har en hel del svarta o silver nog inte e min grej.

image534

Cavalli För H&M

Hadde tänkt sitta uppe igår bara för att få titta på va som skulle säljas över webshopen. Dock tog sömnen över o jag fick snällt gå o lägga mej. Vet inte om jag direkt missat nåt... Kikade in för en stund sen. Allt slutsålt förutom tights o nån scarf. Collectionen var nog annars heller inget för mej. E inte så där jätte förtjust i djurmönster.

Undrar vem det blir nästa gång? Marc Jacobs? Ja tusan kan jag nästan tänka mej o hänga på dörren...

Ps. H&M har annars åxå fyllt på i webshopen med lite fina festkläder...

Uj!

Mönster i all ära men va fan e det här??

Dom Nya Svarta Skorna

Jodå, kunde inte låta bli att ta på mej det ena paret av mina nya skor idag. Blev dom svarta. Inte alls så tokiga på måste jag säga. Verkligen värda sina 9euro!

Fick leka sjuksköterska på jobbet åxå då en lite äldre kvinna fick epilepsianfall. Ambulansen va dock där då redan så det va lugnt...

A Day In Rainy Helsinki

Oj oj sånt busväder det var! Regnet kom från alla håll o jag hadde ju som sagt mockastövlar. Smart! Tur att Helsinfors e byggt på det sättet, att många centrala byggnader mer eller mindre e fast i varann.

Rolig dag var det. Seminariet gick snabbt o vi höll tiden. Hann med ca 2,5 timmars shopping. Rolit värre! Inga stora o dyra inköp dock. Allt utom halsbandet fick jag på rea! Fick iallafall med mej hem följande;

image533


Svart topp med puffärm från Lindex (19,95→)10, blå tunika/klänning från Lindex (19,95→)6,95, grön hängselklänning med knyt bak från H&M (24,90→)12,45, lång silverkedja med hörlurar från H&M' herravdelning 4,90 o sist men inte minst svarta samt lila pumps från Lindex (29,95→)9.

Jag e helt jätte nöjd över mina fynd. Trodde både den blå o den gröna tunikan/klänningen sku vara jätte korta (o hadde ren planerat att dem till jeans), men det e dom inte. Den gröna e knälång!

Ps. Det absolut bästa inköpet får ni se först imorgon...

Dagens Outfit

Hastit hastit hastit. Ska precis iväg till tåget. Inte riktit säker på vart jag ska gå i Helingfors, men jag har en karta. Vet på ett ungefär åt vilket håll det e. O jag kan ju alltid fråga om jag tappar bort mej...

image532


- svart polo, Seppälä (stoooor favorit)
- klänning, KappAhl
- svarta leggings
- pink stövlar, Fishbone (mocka i regnet, smart)

- vinterjacka + halsduk

Too Much To Do

Veckan har bara hunnit börja o det känns som om jag har tusen saker jag måste få gjorda. Helst ren igår!! Varvar träningen med fysio, jobb med välgörenhet. Mitt i allt detta borde jag ta hand om sjuklingen min åxå. Ge mej mera tid!! På onsdag ska jag till Helsingfors på ett seminarie av Rädda Barnen, o jag tänkte passa på att gå i lite butiker på samma gång. Har en del jag "behöver"...

image531

Versus; Höstskor

Två par skor som ser nästan identiska ut. Det första paret kommer från Din Sko o det andra från Andiamo. 39euro får du betala för paret från Din Sko, medan paret från Andiamo går på 39,90.


image530

Versus; Grå Klänningar

Ofta när man surfar runt hos olika webshoppar lägger man märke till, att olika shoppar ofta har liknande kläder. Visst, det har att göra med det rådande modet. Tänkte starta lite nytt o visa två plagg som e nästan lika o kommer från olika shoppar.

Vi börjar med en grå klänning. Hittade dessa hos Ellos o H&M. Nästa lika, men ändå lite olika. Båda kostar 29,90 o finns upp till storlek 46/48 eller L. Helt ok alltså. Den från Ellos har material blandat av bl.a acryl o mohair, medan den från H&M e i 100% viskos.

image530

Outfit; All Green

Kanske inte den grönaste tiden som bäst, men grönt e väl en fin färg.

image529


väskor från H&M / stövlar från Din Sko / klänning samt tröja från Josefssons /
skärp från Ellos / kort kjol från H&M / ring med grön sten från Modemecka.se

H&M Beställning

Beställde änteligen en ljusgrå cardigan från H&M. Passade på att klicka hem en top till träningen åxå samt det lila armbandet jag tittat på så många gånger tidigare. O på tal om lila; hos Seppälä igår fanns det en massa snygga lila kläder. Måste definitivt ta mej tid o kika närmare. Jag gillar starka färger!

image528

Snö!

Den första snön faller här hos mej som bäst. Vackert! Dock kommer den att försvinna under dagen. Det e ju bara på nollan... Kommer med ganska bra fart ser det ut som. Hunden tyckte inte alls det var kul då hon måste ut i snön. Bortskämd som hon e...

image527

Mössorna kommer från H&M, o kostar allt från 2,90 till 7,90.

Sjuklingen

Jodå, han mådde bra. Pigg, men det var långtråkit. Tur att han får komma hem imoron.

Var en sväng in via Seppälä. Köpte inget, men stod länge o fingrade på en blå tröja som sku passa perfekt till mina skor. Får se... Ska ju till Helsingors i mitten av nästa vecka o tänkte då kolla runt lite. En väska i blått skulle inte heller sitta helt fel...

Dagens Outfit

Idag skiner solen, men vinden känns kall. Satsar ändå på kjol. Ska iväg på ett sjukhusbesök, så jag vill inte dra på mej jeans.

image526


- top, Gosha/Vero Moda
- cardigan, H&M
- kjol, H&M
- svarta strumpbyxor
- blå skor, Din Sko

Mmmm... Muffins!

Vi hadde en lite speciell dag den 31/10. Hadde kommit överens om att INTE köpa nåt åt varann, men ändå kunde vi inte hålla oss. Jag köpte en liten nyckelring åt honom (bild kan ni få senare) o han köpte nåt åt mej som han vet jag gillar. En sån här...

image525

Dessa Vill Jag Gärna Beställa Just Nu

Lite trött sitter jag här o surfar. Kollade in ett par bloggar o kikade som hastigast in hos Haléns. Vill jätte gärna beställa följande produkter;



Tryck På Magen

Lång tee med tryck. Funnits en tid redan, men det dyker upp nya hela tiden. Snyggt till ett par leggings + stövletter. Dessa tre kommer från ellos.

image519

12,90                     12,90                     24,90


RSS 2.0