Liten Beställning Från H&M

Bara tre plagg denna gång. Höll mej fint i skinnet! Ville dock utnyttja -50% rabatten så det fick bli dessa tre plagg;

image707


Dom två första fick jag för halva priset, men den tredje e från AIDS kollektionen. Tänkte att jag testar en 42:a (den största dom har) o ser om den passar. Tyvärr fick jag inte den jag egenteligen ville ha, men den här e åxå fin...

Are You Ready?

Här hemma finns det en ljusblå plastlåda med lock. Denna låda går under namnet "presentlådan". Varje gång (nästan iallafall) vi e nånstans o shoppa brukar jag försöka köpa hem nån liten sak att stoppa ner i lådan. Ni vet, så man har en present ifall man glömt en födelsedag t.ex. Som bäst finns där ett par olika necessärer bl.a. En bra grund! Sen e det lätt att ex köpa en duschtvål, en tvättsvamp eller en bodylotion till o stoppa med i paketet. Även idag hittade jag några prylar. Hos Hemtex var det rea på -70%, så där köpte jag ett par handdukar samt dynvar. Hos Lindex fyndade jag en liten börs, o i Anttila två ögonskuggor. Billit o bra!

image706

Uselt H&M!

Jag nämnde ju H&M's Aidskampanj för ett litet tag sen, o skrev att jag nog skulle beställa nåt därifrån. Jävla H&M har släppt kollektionen i strl upp till 42! 42! Va e det för pjosk? Uselt gjort!!

Februari Blir Ego

Inkommande månad (februari) kommer o bli en totalt ego-månad. Tänker bara bry mej om mej själv. Mej o min träning! Inte lyft ett finger alls under januari så nu... O ja, jag vet att det e själviskt men nu e det verkligen dags o bara tänka på mej själv. Punkt!


Dagens Outfit

(sorry for the shitty colors)

image705

- lång grå tröja, ellos
- blått linne, h&m
- jeans, h&m

Min Långa Tee

Igår hadde jag min långa tee från Only på mej första gången. Den e lång! O större än jag hadde förväntat mej. En L, men kändes som en XL. Kanske det e meningen att den ska vara lite oversize? Iallafall så gick det bra att ha en tunn långärmad tee under. Me like!

Dagens Outfit = MysKläder

Idag e det söndag o det brukar betyda 3 saker i vårt hus; 1) ta det lungt o bara slappa, 2) städa, 3) besöka släkten. Eftersom jag jobbade natt senaste vecka har jag inte kommit in i rätt dagsrytmn ännu (en orsak att bloggen inte fått så många inlägg). Kan sova ett par timmar på kvällen för att sen vakna o vara helt pigg. Tidigt på morgonen faller jag ihop av sömn o sover bort halva dagen. Så åxå idag... Hela veckan gick ipincip i sömnens tecken. Kan inte minnas när jag senast skulle ha sovit så bra under ett nattskift. 8 timmars sömn va ingenting! Åandrasidan hadde jag inte migrän en endaste gång under hela veckan heller, så sömnen gjorde sitt.

Idag ska jag inte göra så mycket annat än tvätta lite kläder o tillbringa tid med sambon. Ska det städas får han allt göra det. Jag e för trött... Undrar om jag har en förkylning på kommande?? Springer iallafall omkring här hemma i myskläder. Mys mys mys...

Versus; Hängselklänning

Dessa två påminner hemskt mycket om varann! Den vänstra kommer från Ellos o kostar 42,90. Den högra finns hos H&M för 29,90. Klänningen från Ellos e helt av lin, medan den från H&M e en blandinga av lin o bomull...

image704

Fashion Against Aids Hos H&M

Ingen har väl missat H&M's kampanj "Fashion Against Aids"? Gillar dessa kampanjer som faktist har ett ändamål. Var in o kikade lite på utbudet tidigare idag o visst hittade jag några toppar som föll mej i smaken. Kommer nog att beställa! Den 31.1 klockan 10 (svensk eller finsk tid??) öppnar dom webshoppen.

image703


(bild från H&M)

Nya Kjolen

Kunde inte vänta till imorgon så jag drog kjolen på mej ren nu. Jepp jepp, den e fin! Färgen e nästan 10+ o modellen e nog en 9. Gillar mycket! Kan definitivt tänka mej en till. Stör mej en aning att färgerna inte e bland dom piggaste, men en grön skulle kanske passa in i min garderob. Gröna kläder har jag ju inte annars heller så mycket av så... O ett pris på 14,90 e inte nåt o prata om! Får se.

image702

Red = Love

Åh, fick mitt paket från H&M o jag e störtlycklig! Den röda jackan e så förbannat (ursäkta) snygg att jag inte ens fattar. Wow wow wow. Ärmarna e perfekta med sin lilla puff. O små i storlekarna e dom INTE. Nästan så man kan gå ner en storlek... Den här jackan kommer o slitas sönder så snabbt våren e här! Kjolen har jag tyvärr inte hunnit prova ens ännu, men jag säger va jag tycker om den imorgon.

Lång Vit Tee

Hann en snabb sväng via den lokala Vero Moda butiken idag o till min stora lycka så a) har dom visst renoveringsrea, b) hängde den långa vita teen kvar på ställningen ännu. Just den jag fingrade på tidigare. Nu plockade jag den med mej hem!

image701

Dagens Outfit

Detta e egenteligen gårdagens outfit, men jag kommer o se likadann ut ikväll igen...

image700

- svart mössa, ??
- lååååång randig halsduk, H&M
- svart vinterjacka, H&M

Georgia Rule

Bläää... Har ni inte sett filmen Georgia Rule med Lindsay Lohan så rekommenderar jag starkt att ni skippar den. Helt otrolit dålig!

image699

Ny Soffa

En ny soffa står på listan till va jag anser vi behöver. Soffan ska vara stor (gärna så vi ryms båda liggandes i den), slittålig, ha en färg man orkar se på längre än ett år o gärna av modellen hörnsoffa. Dessa tre alternativ finns hos Koti-Idea. Alla e jätte fina, men dom där prisena e en annan sak...

image698

Nät Med STORA Hål

Brittan, Brittan, Brittan... Att anstränga sej lite vore inte fel. Hon av alla borde ju veta precis hur mycket hon e i spotlight...

image697

Min Nya Tröja

Den e helt super härlig, min nya tröja. Längden e helt perfekt. O ärmarna e långa, precis som jag vill ha dom. Går lite i tankarna om att beställa en svart. Jag kommer ju ändå o skicka tibax klänningen så vafför inte ta en tröja till istället... Den finns visserligen åxå i blått den här tröjan, men inte i min storlek mera.

Dagens Outfit

Usch vilket busväder! Blåser, regnar o kommer nåt som ser ut som slask. Va e det här för vinter??

image694

- randig klänning, lindex
- svarta strumpbyxor
- cardigan, h&m (ej på bild)
- gummistövlar (ej på bild)

No Reservations

Sitter ensam hemma ikväll så det fick bli film för min del. Sambon har visst laddat upp ett litet lager åt mej... Valde filmen No Reservations med Catherine Zeta-Jones och Aaron Eckhart. Ingen dålig film alls!

image693

Nytt Hos Ellos

Mera snygga tees hos ellos... 

Färgglada Armband

Jag säger det igen; armband e min grej! Kolla bara in dessa från ellos. Hur pigga som helst!! O enlit mej e nog inte 7 euro dyrt heller...

image689

Paket Från Ellos

Hämtade ut mitt paket från Ellos tidigare idag. Hmmm... Den långa tröjan e definitivt en keeper. Just en sån tröja som jag sökt efter. Så lång att den kommer mej till knäna, jätte stor krage o fickor (nåt jag inte visste om). Klänningen däremot e jag lite tveksam med. Precis som jag förutspådde så blir den liten över brösten. Eller liten o liten. Det e helt strechit material, men det blir o se konstit ut. Inte snyggt såklart... Antar den åker tibax. Plus att den där plisserade kjoldelen får mitt ass o se ännu större ut...

image688

Inspiration; Vita Klänningar

Vitt kan vara så otrolit snyggt. Speciellt då sommartid! Kanske inte alltid så lyckat så här på vintern med blek hy, men då huden fått lite färg så...

image687

Dom två första klänningarna från h&m, dom andra från ellos. Halsband ett o två från h&m, dom andra från ellos.

Dagens Outfit

image686

- rosa linne, h&m
- cardigan, only
- jeans, h&m

Verklit Långa Sommarklänningar

Ren förra sommaren var jag ständit på jakt efter den perfekta långlånga klänningen. Hittade jag nåt? Nix! För många år sen hadde jag en chokladbrun från Vero Moda som jag kortsagt slet sönder. Älsakade klänningen! Tyvärr har jag hittills inte hittat nån som jag tyckt lika mycket om. M.a.o så fortsätter letandet även denna vår/sommar. Dessa vackra skapelser kommer alla från Ellos o har ett pris som ligger mellan 20 o 49,90.

image685


Tipsa mej gärna om du hittar långa vackra klänningar i nån onlinebutik!

T Med Tryck del. 2

Vet ni, det e så lätt o piffa upp ett par basic jeans med en snygg tee med ett kul tryck på. Detta urval kommer från Ellos.

    

6 X Snygga Högklackade

Det första paret kommer från Din Sko, resten hittar ni hos Haléns. Mina personliga favoriter? Dom två i pink...

image679

Color On Shoes

Färgranna o lite galna skor kommer att vara IN i vår enlit Karolina (HotSpot), o det passar mej utmärkt. Använde mina gula ett par gånger senaste sommar o jag måste säga att dom både e bekväma o pigga o se på. O så har jag ju mina blåa åxå! Dom om nåt gillar jag... Hittade även dessa tygskor hos Ellos. Knasiga, men på ett bra sätt skulle jag säga...

image678

Cardiganoholic?

Har visst en ny obsession. Cardigans! Förutom den nya gråa, så e den beige från Gina Tricot samt både den svarta o den i pink från H&M stora favoriter. Nu hittade jag tre till hos H&M jag vill ha.

image677


Den vita e likadann som min gråa. Den beige gillar jag pga ärmarna samt luvan. Fräscht! Den randiga påminner om min Gina Tricot cardigan. En sån där stor sak man kan vira in sej i...

Min Nya Cardigan

Sambon va snäll o hämtade mitt H&M paket från posten för en vecka sen. Va glad jag blev! Änteligen fick jag min grå cardigan som jag beställde för evigheter sen. Den sitter så fint på att jag skulle kunna använda den varje dag. Helt kär i den! Gillar det att ärmarna e nån centimeter för långa. Snyggt med en liten puff...


image676

Liten Beställning Från H&M

Kjolen o jackan beställda. Nu e det bara o vänta...

image675

Ps. Det finns två koder du kan använda till H&M. Båda fungerade för mej idag, o ger dej 5euros rabatt per kod; 1304 o 7889.

B.A.C.K

Åh, va skönt att få datorn tibax! Man blir van att den alltid finns tillhands o jag skulle nog våga påstå att man blir lite beroende. Hände flera gånger att jag var på väg för att skriva ett inlägg för att i sista sekunden komma ihåg att datorn ju inte ens va hemma. Nu e den som sagt här igen o jag e jätte jätte glad. Let's keep blogging!

Återhämtning!

Biggirls  dator återhämtar sig från akut burnout! Återkommer asap till er mina bloggtörstiga vänner :)

Tidig Väckning

Datorklockan visar 5:13 o jag har ren varit vaken en halvtimme. Uff. Trött e jag o har fått knappt 4 timmars sömn inatt. Jobbit värre. Ska orka jobba till 22 ikväll... Nåja, en dag går alltid. Måste man upp tidit så måste man.


Me Like!

Den här väskan faller mej i smaken. Fin! Finns hos ellos o kostar 36,90.

  

Mammakläder?

Nedanstående blus har landat hos Ellos. Hmmm... Jag vet att det e modernt med a-linje kläder för tillfället, men det här e helt formlöst. What? Vem skulle ha en sån här? När? Till vad? I don't get it! Eller jo; om man vore gravid kanske. Magen har ju plats iallafall...

image671

Skirts With Color

I väntan på våren bjuder jag på härliga färggranna kjolar från H&M. Bara att planera vilka alla man ska köpa...

image670

Outfit; Dinner For Two

På söndagen brukar vi äta middag ute nu o då. Känns skönt att avsluta veckan så på nåt sätt. Äter vi hemma brukar vi iallafall försöka fixa nåt lite xtra.

image669

kjol;h&M / leggings;lindex / börs;h&m / top;ellos / skor;dinsko / armband;h&m

Must Have; Ny Handväska

Åh, jag har precis hittat min kommande handväska. Såg den i förbifarten i skyltfönstret för några dar sen, o nu letade jag upp den på nätet. Väskan kommer från Marimekko o heter Tonic. I'm so in love. Jag tror det e mönstret som gör det. Mönstret o den där härliga bruna färgen. Tänkte kika lite närmare på den så snabbt jag får en chans. Måste ju kolla längden på axelband osv...

image668

Dagens Outfit

Idag har jag på mej min nya top från H&M. Den sitter faktist bra! Snygg urringning även på mej som har större bröst. Jag e glad att jag tog en L o inte XL som jag tänkte. Den här e riktit passlig. Jag gör det där misstaget ännu o tar XL från hyllan helt av gammal vana. Sen ser man ut som om man tagit en plastsäck på sej...

Precis varit ut o gå med hunden. Usch. Det kändes kallt. Kallt men uppfriskande. -5 tror jag det e. Klokt nog tog jag mössa på (nåt jag inte brukar göra), för det låg en liten kall blåst på hela tiden. Hunden hadde såklart kläder!

On The Set

Hittade några nya bilder från Sex and the City filmens inspelningar på Mavrixonline. Kim Cattrall's outfits e ursnygga. Can't wait tills filmen har premiär!

image667

Must Have; Sommarskor

Ett par? Nej nej... Alla tre såklart! Skorna finns hos Josefssons.

image664

Dagens Outfit

image663

- tröja från Vero Moda
- jeans från Josefssons
- vinterjacka från H&M
- vinterskor från Janita (äkta finska)

Must Have; Snygg Jacka

Den här vill jag ju åxå ha... 50ege vill dom ha för den hos Josefssons.

image661

Must Have; Jeans

Grrr.... Dom här vill jag ha. Verkligen verkligen vill ha. Finns hos Josefssons.

image660

A Little Bit Of Rock 'n' Roll

Rockiga stövletter det här. Skulle inte tacka nej...

image659
(finns hos ellos)

Jag Vill Bära...

... denna outfit idag.

image658
klänning:h&m, strumpbyxor:h&m, halsband:h&m, stövlar:ellos

T Med Tryck

Inte så tokig den här...  Finns hos Ellos.image657

RSS 2.0