Mera Shoppas!

Jösses, jag har ju shoppat idag igen. Åter två plagg o åter från en Vero Moda butik. Den lokala denna gång :) Råkade gå förbi den då vi varit med Simon till rdg o som alltid på våren hänger det ett par ställningar med rea-kläder ute. Kikade lite sådär på skoj o hittade en tunika o en klänning. Tunikan kostade (12,95€→) 7,95€ o klänningen (26,95€→) 14,95€. Mannen sa inte så mycket annat än att han kan gå in o betala. En stund senare hittade han ett par Levi's 501 på -50%. En annan klädbutik sålde bort utgående färger o kvar fanns ett par relativt ljusa i hans strl. En jäkla tur!! Skönt o betala 45€ istället för 90€ eller hur?!



Dagens Planer

Fredag. Igen! Fast som jag sagt tidigare så e alla dar mer eller mindre lika då jag e hemma med Simon. Vi har hunnit äta plommonpuré, jag har fått duschat o snart ska vi börja laga oss färdiga o åka till stan. Bl.a rådgivningen står på listan.


- rådgivningen + apoteket
- promenad
- dammsuga
- plocka med byke
- skicka mannen på jobb

Nämen...

Gissa va jag just upptäckte?! Kastade en blick i spegeln då jag steg ut från duschen o tro det eller ej; men jag har färg på kroppen! Den här tiden på våren! Ren för ett par månader sen påpekade mannen att jag har färg på ovansidan av händerna. Kom fram till att det måste bero på alla promenader med barnvagnen. Nu då det varit varmt har jag såklart haft kortärmat på mej, så både armarna o bröstet går mot brunt. Oj... :)

O tur så kom mina nya linnen hem för ett par dar sen, så nu har jag ännu flera att välja på då jag går min dagliga länk. Dom åker ju i tvätten genast efteråt så det e skönt att ha lite att välja mellan. (jeansen jag beställde va tyvärr aaaalltför låga)

Shopping

Kan ni förstå att jag faktist shoppat idag?! Shoppat o shoppat... Två saker iallafall. O båda på rea :) Tank-topen kommer från Vero Moda o kostade mej hela (9,95€→) 5€. Gillar att den har lite frill. Väskan kommer från samma butik o e lite vaniljvit. Hela (26,95€→) 9€ kostade den. Lade inte ut någå stora summor alls :)



Morsdagspresant

Har ju helt glömt o visa va jag fick till morsdagen av mannen o sonen. Jag hadde en liten aning att jag kanske skulle få det jag önskade o riktit rätt hadde jag. Gissa om jag blev glad! Presentkassen innehåll dessa två pumpflaskor från Cult Design;



Lite Hem

Alltid nu som då brukar jag kika in hos Kitsch Helsinki för att se va dom har för rolit att erbjuda. Denna gång föll bl.a följande småsaker;




Globen e en fotoram o jag tycker den e helt super! Ljushållarna skulle gå bra i köket, skylten på halldörren.

Födelsedag

Nu sjutton blev det bråttom! Kollade just i min kalender o märkte att min frissa fyller år om ett par dar. Fattar inte hur jag kunnat glömma det... Nu måste jag tänka ut nåt åt henne snabbare än snabbt! Har ni tips?



Fotvårdskit från The BodyShop, för hon står hela dan på jobbet.
Armbanden finns hos nelly.com o jag vet att hon sku gilla dom.
Gummistövlarna från Hunter sku vara bra i stallet...

5 Riktit Fina Klänningar

Ja, kan ni tro att dessa kommer från ellos? Hur snygga e dom inte? Snubblade över dom helt i misstag. Skulle ju kolla jeans åt mannen (hittade ett par 501 på rea)



Regn...

Titta på bilden o gissa vädret...



svart paraply;asos, stövlar;nelly, paraply + regnrock;ellos

Blommit

För en tid sen skrev jag en kort inlägg om blommit. Våren har ju kommit (?) o kjolarna får äntligen vädras.Faktist kan jag inte komma på att jag skulle ha ett enda blommit plagg i min garderob. Kan tänka mej en kjol faktist o några fina hittade jag ju snabbt.






Rad 1; Indiska (3 första) + nelly
Rad 2; H&M
Rad 3; Ellos
Rad 4; Lindex

Personliga favoriter; H&M 1+3, Ellos 2+3 o Lindex 4.

Nice Stuff

Då jag klickade mej igen webshop efter webshop på jakt efter ränder, snubblade jag över lite annat fint åxå. Jag vet speciellt en läsare som brukar bli glad över lite tips. Here's to you Sis :)

Lindex; två riktit fina sommarklänningar. Jag kommer såklart inte ihåg va dom kostade, men hos Lindex brukar det inte vara dyrt.


Ellos; dom här nike-klänningarna e både snygga o sportiga på samma gång. O tunikan... Åh... Vill ha!



asos; armband. Do I need to say more?? Ringarna finns med bara för att dom e roliga.



accessorize; små börsar e bra att ha. Särskilt såna som e så här söta!



Inspiration; Ränder

Jag gillar randit till en viss grad. Inte för mycket o inte tisammans med andra mönster. I min egen garderob finns bl.a ett par cardigans, en kjol o några toppar. Den färgglada kjolen i kollaget finns i min ägo o jag gillar den skarpt :)



klänningar;nelly.com, kjolar;h&m, tygballerinas;lindex
ballerinas + pumps;asos, hårband;asos, väskor + börs;accessorize

Jag Vet, Jag Vet...

Sen Simon föddes har bloggen blivit lidande. I know! Trodde verkligen man skulle ha mera tid då man "bara" e hemma, men den tiden jag har medan Simon sover går åt till en massa andra småsaker. Då han e vaken vill jag ju koncentrera mej på honom. Ni får finna er i det att det kan gå nån dag mellan inläggen. O vet ni, idag har det tagit mej hela jäkla dagen att få ihop det randiga kollaget...



Den här tiden som baby går förbi alldeles för fort. På onsdagen blev han fyra månader redan! Hard to belive... Pigg pojke e han o det känns bra. Svänger sej över till mage o blir arg som ett bi då han inte kommer framåt fast han hur än försöker. Stackars liten :)

P.S. Tack till er som tittar in regelbundet!

34/36

Drar du strl 34/36 så kan du köpa denna fina sommarklänning från ellos för 11€! Den där rosa e jätte fin...



Samma gäller även denna o denna, vilket e synd. Snygga båda två!

Veckans H&M Nyheter

Oj oj oj! Nu finns det en hel hög snygga plagg att klicka hem från H&M. Trust me, jag har inte lagt med alla i mitt kollage. En hel del snyggt som passar t.ex en avslutning.



Mina favoriter e båda skärpena, armbanden (som jag beställer genast!), skorna samt väskan i skinn. För dej som e ute efter snygga klänningar så rekommenderar jag att kolla igenom utbudet. Very nice stuff!

ps. den rosa kjolen ser ut att vara slutsåld...

Vilket Kap

Fyndade precis ett par jeans från H&M för 9,90€. Nice :)

Ledig Kväll

Ska ha min första lediga kväll idag sen Simon föddes. Jösses! Middag med kompisarna står på menyn. Det svåraste blir nog - förutom klädvalet - att jag LOVAT att inte prata om barn. Undrar hur det ska gå... Simon kommer att få följa med först några timmar på eftermiddagen. Ska hålla resten av tjejerna sällskap medan dom badar bastu o fixar sej färdiga. Sen får han åka till mommo några timmar med vi äter. Kommer nog att gå urbra. Han gillar ju sin mommo :)



It's Raining

Jaha, så var det en regnig dag här hos mej. Det öser inte ner (ännu iallafall), snarare kommer det lite lite hela tiden. Fortsätter det hela dagen blir det nog ingen promenad för mej o Simon. Mindy e den enda som kommer lite ut.


Imoron e det morsdag. Tänk, min första! Vi hadde tänkt fara ut o äta nånstans men det sket sej såklart. Först fick vi inte barnvakt, o då vi änteligen fick det var restaurangen vi ville till fullbokad. Jaja, så kan det gå.

Tror jag borde åka iväg o shoppa lite snart. Som vanligt behöver jag inget, men det skulle vara ett härlit avbrott i vardagen. O va 17, Simon kan ju komma med!

Dagens Planer 8.5

Fredag. Igen. Vet att många vakna denna morgon med ett hurra på läpparna. Här e det ingen skillnad vilken dag i veckan det e. För det första e alla dar ganska lika o för det andra vaknar jag alltid (nästan) på bra humör. Så e det att vara småbarnsmamma :)



Ett Par Toppar

Beställde clamdiggers åt mannen idag från H&M, o passade såklart på att lägga i lite åt mej själv åxå.



Jag har sen tidigare både blått o rosa av detta linne. Mycket skönt på kan jag säga. O 5,90€ e inte så dyrt :) Skärpet gillar jag färgen på.

Veckans H&M Nyheter

Kommit mera än denna vecka kan jag säga. En hel del bikinin om du gillar sånt. Lite nya smycken åxå. Här kommer igen det jag själv gillar mest;



Klänningarna går speciellt bra hem. O faktist åxå ringen + örhängena. Inte tokiga alls :) Färgskalan ser ut o vara ganska mycket turkost.

Toppbetyg = Mest Sålda

Mest sålda hos ellos för tillfället;



Jämför skillnaderna mellan mest sålda i Sverige o mest sålda i Finland. Mitt kollage innehåller såklart dom plagg som e mest sålda i Finland, men skillnaderna mellan webshoparna e inte så stor.

Mera Klänningar!

Nä nä nä... Nu får det vara slut med det här surfandet. Hittade en hög snygga klänningar i asos clearance åxå. Jäklar...




Snygga Klänningar

Åh, jag "behöver" nog en ny klänning. Kanske två. Eller tre... Se bara på dessa jag hittade hos nelly!

Studdy Dress EUR 39,90, Vila - NELLY.COMLoks Dress EUR 29,90, Ichi - NELLY.COM
Hela Dress EUR 149,90, Hilfiger Denim - NELLY.COMSmocked Dress EUR 129,00, Juicy Couture - NELLY.COM
Vicky Jersey Dress EUR 39,00, Kaffe - NELLY.COMHilda dress EUR 110,00, Righteous Fashion - NELLY.COM


Visst e dom lite korta i min smak, men jag tycker dom e ursnygga. Den där sista gillar jag massor! Nåt med wrap som tilltalar mej speciellt mycket.

Sommarblommor

Vid den här tiden på året börjar jag alltid längta efter en egen trädgård. En balkong e ju inte riktit samma sak... Skulle vara urkul o sysselsätta sej med plantorna. Förra sommaren petade jag i min kompis trädgård o det var så rolit.

Jag gillar ju färg, så en massa färggrana växer skulle få plats i mina blomrabatter. Ja, såna här t.ex;



Även buskar o träd e väldit tilltalande tycker jag. Gärna såna som blommar med stora blommor!




(Alla dessa bilder kommer från Plantagens hemsida.) 

Uppåt Väggarna

Ibland då jag har tråkit o sitter vid datorn, brukar jag surfa runt på AllPosters o kolla in vackra bilder. Har hittat en massa härliga till barnrummet t.ex som jag gärna kunde tänka mej beställa. Varför inte hela serien av Simon Hart? Skulle väl sitta fint i en liten killes rum. Färggranna iallafall :)



Finns även en hel del snyggt i svart-vitt.



O så det här med mode. Vackra bilder av kläder o.dyl.



Samma Stuff, Annan Färg

Ja, färgen har en betydelse. Här ser ni samma klänning, samma sko o samma väska men i olika färg. Vilken e snyggast? Själv väljer jag den blå klänningen, dom svarta flipflopsen o den vita väskan.



Trenchen Beställd

I januari skrev jag om att jag ville ha en trench till våren o hittade åxå en hos ellos. Priset på 60€ var o e fortfarande mer än jag har råd med. Men jag hade tur o fick en -50% kod så trenchen blev bara 30€. Den e nu beställd o jag väntar på att den snabbt snabbt kommer hem till mej. Tyvärr fanns min storlek inte i svart, men jag chansade o tog en storlek större. E den sen för stor så åker den tibax. We'll see :)

Snygg Vit Tunika

Oj så jag gillar denna tunika. Kommer från H&M's BiB-kollektion o e snyggare än va plaggen ofta brukar vara. Har hänt otaliga gånger att skjortor/toppar sett ut som tält. Totalt formlösa m.a.o. Bara för att en kvinna har lite mera former behöver hon väl inte gå klädd i illasittande kläder??

Även accessoarerna känns ganska BigGirl. Örhängena e som sagt inte riktit min grej, men armbanden går hem.

Tunikan kostar 39,90€, så om jag ska köpa den vill jag gärna ha en rabattkod. Antingen det eller verkligen gilla den massor. Borde kanske se den live o prova den...








Örhängen Med Sommarkänsla

Det e inte ofta jag har örhängen, o har jag det så e dom ganska diskreta. Jag gillar såna här stora färggranna, men använder ändå inte såna. Konstit...

Dessa kommer alla från H&M o kostar mella 2,90€ o 3,90€ dvs. en väldit liten slant.



I Duschen



Jag föredrar Dove's ducshcréme framför alla andra. Det känns silkeslen o passar min torra hud perfekt.

En Ellos Nyhet

Oj oj, det här e ganska långt ett BigGirl plagg. Lite längre o med print. Sånt som jag gillar! 24,90€ kostar denna top o det e ju inte ett så farlit pris.



Veckans H&M Nyheter

Inte så mycket nytt hos H&M denna vecka, men det beror säkert på att det e helg. Valde dock ut två favoriter.



RSS 2.0