H&M Nyheter

Mera nytt i H&M's webshop. Mera nytt = mera blommit. Den här blommiga klänningen e bara fööööör härlig!! Skorna e inte heller tokiga, men bältet e nog snäppet bättre. Oj oj oj...



Treggings

Oj så jag gillar denna trend! O oj så snyggt det kan vara!



Båda paren kommer från H&M o kostar 29,95€ resp. 19,95€.

For Your Eyes

 


Fina ögonskuggor från The BodyShop. Tycker dock den första e mera höst än vår. Den andra gillar jag :) Fräscha färger o jag tror dom skulle gå fint ihop med en solbränna!


Sol Ute, Sol Inne

Jösses så fint väder det e!! Solen skiner från en molnfri(?) himmel o solen värmer skönt. Var precis på en promenad med sonen. Pulkan hadde vi med, men han vill gärna gå åxå. Egenteligen bra för då får han ju lite motion o så håller han värmen uppe :)

Nu ska jag hoppa i duschen o så e det jobb som gäller. Smakar inte alls att jobba den här tiden på året kan jag säga. Nej, nej; hellre skulle man vara ute i solen hela dagarna :)

Så här såg det ut för ett år sen ungefär :)



Ps. Sol ute, sol inne... Usch, här inne synns allt damm...

Färg På Fötterna

 

 


I Ugnen...

... blir nånting gott snart färdit :) Mmmmm.....

Underbara Sommarklänningar

H&M har åter igen fyllt på i sin webshop o en hel hög finfina sommarklänningar har dykt upp. Här ser ni mina fyra favoriter!



Priset på dessa ligger mellan 9,95€ o 29,95€. Me like :) Vilken är DIN favorit??

Min, Min, Min!!

Nån som kommer ihåg väskan jag förälskade mej i hösten 2009?? Kan glatt berätta att den blivit MIN!! Mannen köpte den som födelsedagsgåva åt mej o I LOVE IT.



Sssssnyggingar!!



Wow, wow, wow!! Mega härliga! Heh, säger jag som inte gått med klackskor på ca 2 år. Har stora planer på att börja till våren men vi får väl se hur det går med den saken :)

Dessa kommer iallafall från Friis & Company o kostar 125€ via Brandos. Me like!

Tung Vecka

Usch vilken vecka vi haft. Både jag o sonen har varit flunssiga o febriga. Han e tackolov på god bättringsväg o jag känner mej inte fullt så hängig. Hans hosta har varit helt grym! Såklart har han hostat mest på natten o då vaknat nästan varje gång. Nu har han dock ätit antibiotika i tre dar o det har hjälpt. Aptiten börjar komma tibax åxå :)

Vi vågade oss ut på en promenad i solskenet tidigare idag o det var jätte skönt. Månne våren e på väg??

Det Blommar Varje Vår

Här ni märkt att det dyker upp en massa blommiga kläder/accessoarer varje vår? Konstit nog blir jag grymt sugen på att köpa nåt åxå, men än har det inte blivit av. Nå, våren e på väg o webshoparna fylls av blommor...


armband;h&m & accessorize, skor;h&m, klänning; h&m, halsband;asos
skärp;asos, väska;asos, paraply;accessorize, tights;asos

RSS 2.0