En Bricka...

Hur gullig e inte denna? Köpte den för ett par veckor sen (29,95€) o meningen e att den ska upp på köksväggen. Så snabbt dörren plockats bort...

 


Fredag = Dag 12

Här har ni en megatrött mamma för tillfället. Har jobbat varje dag sen måndan förra veckan. Två dar förra veckan var 12 timmars dar ännu till. Imoron e dag 12 på jobbet o efter det tar jag veckoslut. Fast nåt långledit blir det inte då nattskiftet kör igång igen på söndagkväll. Usch... O ren nu har det varit prat om 6 nätter istället för 5 :( Nej, jag måste inte, men vet att det e stress på jobbet som bäst med en massa beställningar som ska ut.

 


L.O.V.E.


Vivaz

ZzZzZzZz

*gäsp* Klockan har hunnit bli 23:30 o jag e vaken ännu. Brukar inte hända så farlit ofta. Trött som en gris e jag o ska snart börja söka mej mot sängen. Hoppas Simon sover a)lugnt hela natten b)längre än till 7.

Imoron ska vi till mommos på middag, så det blir bus hela eftermiddan :)

 

 


Byte I Väskan

Ända sen Simon föddes har vi haft en omgång byteskläder i skötväskan. Då han var riktit liten fick man väl använda dom nångång, men det senaste året (eller mer) har det bara blivit att byta ut omgången nu o då till större strl. Nåja, meningen var att jag skulle byta ut allt här i veckan men det blev aldrig av. Hehe... Idag då vi var på besök släppte ju killen väääärldens lass i blöjan o såklart läckte det över kanten. Kollade strl på byxorna som fanns nedpackade. Oj, en 80:a (Simon drar 92 som bäst). Tur så var byxorna lite större i storleken så han kunde bra ha dom på i bilen hem. Nu måste jag dock lägga i en ren omgång. O i rätt storlek!


Hittade Nåt Nytt...

Lördag igen = godisdag :) Har hittat nya farvoriter, nämligen sheriffstjärnor från Bubs. Sååå goda!!

 

 


Lördagsgodis

Vi försöker hålla oss till den regeln här hemma, att vi äter godis endast en dag i veckan. På lördan e det sagt, men blir det nåt kvar får man äta det på söndan. Så även denna lördag. Jag köpte en påse larver o dom e bara sååå goda. Sonen fick en ask Lilla My (sockerfria!) o mannen överraskade mej även med en chokladnyhet. Nam nam :)



Cravings

Åh!! Helt plötsligt började jag megalängta efter äppelpaj. Hemlagad med glass eller vaniljsås till... mmmmm.... Skulle annars baka en i all hast, men har ju inte äpplen hemma :(



Blev ni åxå sugna så hittar ni en hel del olika recept här :) Ska kika in dit på nytt så snart jag köpt hem lite äpplen!


Höstiga Cardigans



19,90€ kostar dessa o kommer från Gina Tricot. Den där sista e nog den bästa p.g.a färgen, men gillar modellen på ettan o tvåan mer...


Tidig Morgon

Så sitter man här igen. Klockan har ännu inte hunnit bli 5, men jag har ätit mitt morgonmål o ska snart åka iväg på jobb. Tur att det e fredag iallafall!


Höstkläder Hos H&M

Ny jacka, nya skor o ny väska brukar höra hösten till. Väskan skrev jag om, o här kommer tips på både jackor o skor.








Räddaren I Nöden

 

Skulle nog hosta ihjäl mej utan dessa!!

 


Nästa?

Ska införskaffa en ny handväska denna höst, o det finns en stor chans att jag hittat den.

Onneli

Jag gillar både färgen o modellen, men vill ändå kika på den irl innan jag bestämmer mej. Ett annat alternativ skulle vara Iso Pisararoi, men jag bestämmer mej inte förrän jag jämfört. Köper gärna Marimekko p.g.a märket e inhmeskt.

edit 30/9: Efter att ha sett båda väskorna irl har jag ändrat mej. Grymt tantiga!! Blev en från o.i.s istället...

Fortfarande Sjuk

Usch. Jag avskyr att vara sjuk. Hosta o snuva e inte så farlit, men jag har varit så trött o orkeslös dom senaste dagarna. Idag känner jag mej iallafall bättre, så imoron blir det jobb. O eftersom jag känner mej bättre idag ska jag åxå försöka pyssla lite här hemma. Sonen ska jag söka hem om ett par timmar, så jag hinner med lite tvätt o dyl ännu :) Passar åxå på att väddra nu då han inte e hemma. O så ska jag äta lunch! Mannen fixade en jätte god soppa för ett par dar sen så den måste ätas bort. Mmmm.... :)

Höst

Orange, brunt o lila. Det är färger jag kopplar ihop med hösten. Precis som till våren brukar kuddarna i soffan få nya överdrag o filtarna bytas ut mot såna vars färg passar bättre ihop med säsongen. Till våren/sommaren väljer jag ljusa färger, till hösten murriga färger o till julen rött, vitt o grått. (Julens textiler så gott som fixade)



Alla inredningsprylar på bilderna kommer från Pentik, som definitivt e en av mina favoritbutiker. Färgerna passar bra till hösten, fastän den turkosa säger mera sommar enligt mej :)

 

Pentik har även snygga lyktor, men tyvärr hadde dom inte fått in kransar till ytterdörren till denna höst. Tur för mej så hittade jag ändå en på deras rea-bord.



Min Personlighet

På FaceBook finns det säkert miljoner olika test man kan ta o dom stämmer ju aldrig. Idag var det nån som tagit ett Vad Säger Din Födelsemånad Om Dej-test o jag hadde inget att göra så jag klickade upp testet jag åxå.



Jag var ju säker på att det inte skulle stämma alls, men en hel del stämmer bra. Vilka får ni gissa själv :)

Snuva + Hosta + Feber

Bläää. Här e båda mamma o Simon sjuka. Simon på bättringsvägen, mamma inte ännu. Usch. Tungt tungt tungt för tillfället, men man måste orka.

Torsdag

Åh, gud va skönt att det e torsdag ren. Veckan har gått relativt snabbt o problemfritt. Såna veckor gillar jag :) Inga större strul på jobbet heller. Enda minuset e väl att Kärringen kommit tibax från sin semester o försöker styra o ställa med saker som verkligen inte hör henne till. Ja, o så lär hon (som vanligt) ha pratat skit om mej så snabbt jag vände ryggen till. Såna mänskor bara irriterar mej! Nåja, jag ignorerar henne så gått det går...

Idag o imoron kommer Simons mommo hit som barnvakt några timmar på kvällen. Både jag o mannen ska ju jobba så hon ställer upp. Hoppas allt går bra! Hon ska nämligen se till att han får middag, kvällsgröt o kommer isäng :) Tur att Simon ♥ sin mommo :D

Idag ska jag börja röra på mej igen. Jumppan på jobbet kör igång igen för säsongen, o jag e på väg med! Ser faktist fram emot det. Ska bli skönt. Ok, jag har lite ont i ryggen för tillfället (hoppas det inte blir värre!!), men jag tänker iallafall se hur det känns.



RSS 2.0