Färgen Gör Så Mycket

Likadann baddräkt, men tre olika färger. Tänk att färgen kan göra så mycket! Den rosa e helt otrolit söt. Den gröna jätte fräsch. Den svart klassisk men skitsnygg.

   

(bilder från; ellos)

Trend Span; Kort Kort Kort

Korta kjolar o klänningar kan vara jätte snygga, men det kan åxå bli ett fiasko. Kort kort o likbleka ben e ingen bra kombination. Kort kort o en minimal övredel ger lätt ett slampit uttryck. Likaså gäller det att vara nog med vilka slags skor du lägger till. Ta alltid en xtra titt i spegeln då du klär dej i kort kort. Ingen vill väl att rumpan ska synas??

image140

(bild från; E!)

Nyshoppat vecka 26

Tyvärr har jag varit lite sjuk denna vecka, så det enda shoppandet jag gjort var idag. Var en snabb sväng in via Lindex i grannstaden. Egenteligen bara för att titta lite va dom hadde för rea-varor kvar... Nåja, två klänningar kom jag hem med iallafall. Priset var ju ändå nedsatt från 19,995 till 13,95. Dom är xact likadanna, bara färgen som skiljer dom åt. Känns jätte bra på faktist. Den gröna kan jag tänka mej använda på hösten åxå tillsammans med en tröja (eller kanske t.o.m en polo under), ett par tjocka strumpbyxor o ett par snygga lite grövre högklackade. Klänningsmanin sitter visst hårt i ännu!!

 

Oj Oj Så Ont Det Gör

Här har nog Posh valt lite väl små skor om jag får säga min mening. Sällan man ser fru Beckham göra så här stora misstag då det kommer till klädval. Va 17 tänkte hon på egenteligen??

image136
(bild från aftonbladet)

Kvällens Outfit

Varit på möhippa ikväll o haft det trevlit. God mat o god god GOD dricka till. Min outfit ser du nedanför...

   



- Klänningen är ett reafynd jag plockade upp tidigare i våras för en femma (har satt till ett satinband som bälte)
- Jackan e köpt på en rea från Josefssons
- Skorna e fem år gamla men fortfarande stora sommarfavoriter
- Till hadde jag en mindre svart väska


En Doft Av Syren


Vem har vackraste klänningen? Gå in o rösta du åxå!

Jessica Alba Önskar Hon Vore Smal

Rubriken nästan sticker mej i ögonen. I en artikel på aftonbladet säger Jessica att "Jag gillar inte att jag är kurvig. Jag kan bli besatt och sitta framför spegeln och bli osäker över mina höfter och rumpa fastän det är så en kvinna ska se ut. Ibland önskar jag att jag var pinnsmal och lång". Jösses! Hon e ju för 17 smal. Alltid ska det gnällas!!

     

Spännande!

Mitt paket packas som bäst på H&M!! Åh... Klänningen ♥ Fast åandrasidan e jag livrädd för att den a)inte passar b)ser korkad ut... Men jag längtar efter den ändå...

Trend Span; Vita Klänningar

Hot or not?

image127  image128

(bilder från: E!)

ShoeOholic?

Ja, jag vet. Jag har en massa skor i garderoben. Ändå verkar det som om dom aldrig räcker till. Klickade runt hos ellos, kollade in va jag hadde för erbjudanden o snubblade in på skorna. Oj! Där va två par som jag kollat på tidigare men aldrig beställt. Lika bra att klicka hem dom nu då prisena e lägre än nånsin. Dom bruna kostar mej (34,50→) 9,90, o dom rosa (34,50→) 13,80. Priserna passar mej utmärkt! Egenteligen ville jag åxå ha dessa, men såklart finns dom inte i storlek 39. Too bad! Hoppas dom här andra e så fina jag hoppas på...

image125

Bilder Från SöndagsShoppingen

Så, här kommer bilderna på va jag fick med mej hem ifrån Sello igår.

   
Randiga toppar från H&M, 2 för 9,90 (rea; 50%)

 
Stor strandväska från Lindex, ca 8 (rea; 50%) färgen e mera chockrosa

   
Vit tunn tröja (ribbad) från Indiska 7,90
Liten vit aftonväska från Indiska, 2,00

Shopping i Sello

I brist på annat åkte jag med syster + 2 tonåringar iväg till Sello på shopping. Reor överallt!! Kom dock endast hem med 3 påsar; H&M, Indiska o Lindex. Bilder kommer så snabbt jag orkar fota.

Stooora Solglasögon

Stora, större, dessa? Nja, större har jag sett men nog e dom ju stora. Inte riktit min grej kanske, men visst ser dom bra ut på om du klarar av att bära upp dom utan att drunkna. Finns att köpa hos Europehouse.

       

Virkad Sommarväska

Hittade en väska hos ellos som påminner hemskt mycket om en som K virkat åt sej själv till sommaren. Dock måste jag säga att K's väska e finare. Färgerna i den här e pigga, men svart till sommaren känns väl inte så där jätte 100... Priset ligger dock endast på 9,00 så dyr e den inte!

image112

Gamla Kläder

Jag brukar städa i garderoben med jämna mellanrum. Vanlitvis en gång på våren o en gång på senhösten. Allt som oftast brukar ett par plastkassar med kläder åka ut. En del genast i soporna o en annan via mamma. Kläder som jag inte använt på ca 1 år anser jag att antagligen kommer att förbli oanvända. Lika bra att göra sej av med dom då, så får man utrymme i garderoben för lite nytt.

För ett tag flyttade jag om byxorna lite o hittade då ett par går bomulls byxor som jag för x antal år sen köpt hos Indiska. Då tyckte jag dom satt helt bra. Så blev dom liggande oanvända nåt år o idag tänkte jag att 17 heller ska dom ligga där o skräpa. Drog på mej byxorna o såg mej i spegeln. Ojdå!! ska dom alltså se ut... Byxorna sitter på ett helt annat sätt nu än för nåt år sen. Även en top som jag köpt för säkert 4-5 sommrar sen har legat på hyllan helt oanvänd. Den sitter åxå som den ska nu. Wow...

Nyshoppat vecka 25

Såklart har jag hunnit med lite shopping även denna vecka. Det hör lixåm till. Var en snabbis in via Seppälä på torsdagen o STORA skyltar märkta -50% önskade mej välkommen. Va e bättre än det?! Här e dom tre sakerna jag plockade upp;

   


Gula sandaler, (29,95→) 14,98
Guld sandaler, (29,95→) 14,98
Röd top, (19,95→) 9,95

Ta Tips Av Kändisarna

9 gånger av 10 ser olika kändisar bra ut på bild. Kläderna sitter där dom ska o accessoarerna e dom rätta. Hur lyckas dom varje gång? Tja, dom flesta har en stylist som plockar ihop deras outfits. Vi vanliga mänskor då? Hur ska vi lyckas? Jo, genom att låna lite idéer av alla dessa snygga kändisar.

You don't need a million to look like a million bucks.


Vitt Vitt Vitt

Vem är vackrast? Gå in o rösta du åxå!

Ny Väska På Väg

Vann precis ett bud via huuto.net. Gillar den här väskan helt massor. Jätte festlig. Hoppas bara färgen E guld sen o inte nåt annat. Lite orolig e man ju alltid. Tänkte kombinera väskan med klänningen jag väntar hem från H&M. Va sägs?!

 +  

Långklänning

Brittan har för en gångsskull lyckats välja en lite bättre outfit än vanlit. Hatten e väl inte direkt 100, men klänningen e underbar. Just så här lång ska en LÅNG klänning vara. Gillar! Liknande hittar du bl.a här.

image105

Att Välja Mellan

Va får man för max 10euro i Ellos Pronto Moda? Faktist finns det massor o välja mellan. Fick jag välja 5 (tänkte först skriva 3, men det finns så mycket jag gillar) favoriter skulle det bli;

       
1. 10,00
2. 10,00
3. 8,00
4. 10,00
5. 10,00

Ny Klänning

Jaha. Köpte åter igen en ny klänning. Har lite mani på dom tror jag :) En spänd sak denna gång som tyvärr visar alla ens dåliga sidor. Priset var dock ynka (28,90 →) 14,80. Med en klänning som ModeNördarna nångång visat upp i tankarna köpte jag den alltså...
image99
Nice pose... NOT!

Röda Klänningar


Gå in o rösta du åxå. Vems klänning E vackrast?

Dagens Outfit

Fick för ett tag sen frågan av en halv bekant på jobbet att "hur klär du dej på din fritid" o tänkte imorse att 17, en ny kategori där jag NÅNGÅNG nu o då lägger upp en bild KAN väl inte skada. Så här får ni gott folk; kategori Dagens Outfit.

Idag verkar det ganska solit, men blåsit. Blåsit o kjol går inte alltid så bra ihop, men visst funkar det om kjolen e den rätta.

Kjolen o toppen kommer båda från H&M (kjolen e den samma som finns att se här), o på fötterna har jag ett par gamla beige flats. Håret sätter jag delvis fast.

image98

Cute Shoes

*klick klick* o dessa urgulliga skor e på väg hem till mej!

image97

Finns hos H&M på barnsidan.

Klänning På Midsommarafton?

Vi har som tradition att äta på restaurang på midsommarafton. Staden e alltid densamma, men restaurangen varierar. Midsommar är mer eller mindre början på den "riktiga" sommaren. Många börjar sin semester måndagen därpå o passar gärna på att fira lite extra denna afton. Klädd i klänning känns det lite festligare. Här kommer ett litet urval på vad du exempelvis kan klä dej i.

Dessa fem kommer alla från Ellos/Josefssons.


         

1. från 12,90
2. från 12,90
3. från 39,90
4. från 10,00
5. från 44,90


Dessa följande kommer alla från H&M.

         


1. 19,90
2. 19,90
3. 29,90
4. 29,90
5. 17,90
6. 29,90

Själv väljer jag nummer 3 i övre raden, o nummer 1 i den nedre.

Outfit; sommardag

Perfekt som en varm sommardag! Har själv en xact sådan kjol o gillar den massor. Färgen e INTE så där gul utan ganska ljus. Gillar gillar gillar.

image83

(bilder; från H&M)

Spräcklit hos Ellos

image82


Den här e inte så tokig eller hur? Mönstret ser ut som nåt från 60- eller 70talet. Gillar den verkligen. Längden ser inte heller ut att vara så dum. Undrar mest om man kan ha bh under den eller inte. Nån som köpt klänningen ren o kan berätta för mej? Klänningen finns hos Ellos, Pronto Moda.

Run With Nike

Har varit på jakt efter ett par ORDENTLIGA joggingskor en längre tid. Kollade på ett par Puma för en tid sen med dum som jag var köpte jag dom inte. Nåja, i måndags hittade jag så ett par Nike som e helt super på fötterna. Kunde varit en halv nummer större, men för små e dom nog inte. Gillar dom skarp! Har tyvärr bara hunnit testköra dom en gång ännu, men sommaren har ju bara börjat. Pris; (50→) 35.

image81

Nyshoppat Denna Vecka

Hunnit med lite shoppande åxå i denna värmebölja. En klänning, ett par joggingskor samt ett paket från H&M med kjol + 3 toppar. Bilder kommer ...

Baddräkter

4 fina baddräkter från ellos. Prisen ligger på allt från 9,90 till lite på 30. Jag e definitivt beredd att lägga ut 30. Inga problem!

image79

Bruna Sandaler

Ända sen det blev varmt i våras har jag varit på jakt efter ett par basic, bruna sandaler. Har letat överallt men alla jag sett på har haft nåt "fel". Vill inte ha den minsta antydan till klack o absolut inga stenar eller annat krimskrams. Nej, helt basic. Snubblade över dessa från ellos för en stund sen. Dom faller mej i smaken helt perfekt. Enda problemet e att jag e rädd för att dom sku ge mina stortån skavsår...
image78

Regnbågsskor?

Åh! ÅH! ÅH!!

(bild från Ellos)image77

Rutig Tunika

Jag gillar den här. Den ser ut o ha iallafall en aning markerad midja... Hmmm... Längden e det enda jag funderar på. 82 cm i strl 38. Det e inte så farlit långt va? O mina bröst + rumpan tar upp sin del av längden. Jag vill inte använda den med leggings/byxor till, utan som klänning. Kanske en aningen kort... Tyvärr. Gillar verkligen!

image76

(bild från ellos)

Äntligen Lite Sol

Solen skiner från en blå himmel o jag tänker denna helg plocka fram ALLA härliga sommartoppar som varit ihop trängda i en förvaringslåda hela vintern. Shortsen åker åxå fram o så ska jag botanisera bland alla sommarkjolar. Även skorna ska kikas på. Åh, så jag väntat på det här!

image75

RSS 2.0