Gillar Det Här!

Se bara... Det finns visst nåt jag gillar bland nyheterna :)E Det Här H&M's Framtid?

Gud va förvånad jag blev då jag kikade igenom nyheterna i H&M's webshop. O då menar jag inte på så där jätte bra sätt. Jag menar; uj! Vilka konstiga klädesplagg. Ett par lite snyggare bland med, men en massa sånt som jag personligen aldrig skulle sätta på mej. Kika nedanför...Det enda jag klarar av på bilden e hårspännet o örhängena. Örhängena e nästan för mycket dom med. Va tycker du??

Ännu Hinner Man

Vädret e ännu så pass fint, att tvätten torkar utomhus. Underbart! Fick precis en maskin färdig så jag måste föra ut allt. O sen ska det tvättas Simontvätt. Som vanlit :)Trött

Jag har varit så trött dom senaste veckorna att allt jag planerat fått bli liggande. Tröttheten sitter i fortfarande o jag vet inte va jag ska ta mej till. Hör till dom som alltid varit morgonpigg. Nu släpar jag mej från sängen (efter en bra nattsömn) o det tar mej över 3 timmar att vakna. Tar hand om Simon som i en dimma. Allt bara går på rutin o det känns inte alls bra. I två dar har jag även kännt en konstig värk i kroppen. Försöker skjuta tankarna om sjukdomar åt sidan, men nånting e nog på gång. Friskluft får vi då vi går vår promenad varje morgon. Maten e det väl lite sådär sådär med för min del, men jag äter iallafall.

Idag har vi iallafall rådgivning. Ska bli urkul o få veta hur lång den här sonen e. Känns som om han växt massor dom sista veckorna. Storlek 80 e helt passlig för tillfället. Mammas stora pojke ♥

Vi ska även träffa fru S idag. Nån vecka sen senast så det blir en massa skvaller får vi hoppas :)

Bomullsbröllop!

För exact ett år sen gifte jag mej med världens bästa man ♥ Vi hadde tur o fick solsken hela dagen. (Så ser det ut att bli idag åxå.) Kan inte förstå att ett helt år har gått sen dess. Så mycket har ju hänt åxå. Idag firar då bomullsbröllop. Nästa år blir det visst pappers o sen läder. Låter ju intressant ;) Hela listan hittar ni här.

Igår var vi ut o äta, eftersom han ska jobba hela dagen idag. Får se; kanske jag o Simon överraskar honom senare. Båda "männen" sku ju bli så glada :)Denna vackra bukett fick jag igår


Gillar

Detta skärp o denna jacka (båda från H&M) kunde flytta hem till mej. Dock har jag ingen använding för skärpet o det finns en nästan likadann jacka i min garderob. Att sånt.Men Va E Det För Vitt??

Jo, det e två små tänder i Simons mun! Jippii :)

Sommartider

En sak som e jätte jätte bra med sommaren e, att man kan ha tvätten ute på tork. Det tar inte många timmar innan allt har torkat o doften e härlig. DET e en sak jag gillar med denna årstid!Imorgon e det sängkläderna som ska ut på tork. Inga regn e lovat så det gäller att passa på nu :)

För Sent Ute...Ville ha den... Varför finns bilderna uppe på webshopen ifall varan ren e slutsåld?? Jäkla H&M!!

Jeans X 2

Änteligen hittade jag ganska så exact såna byxor som jag sökt! Svarta, helt basic jeans, med en aningen stretch. Jess! Dum som jag var släpade jag såklart en nummer för stora med mej in i provutrymmet. Fick sen spinga till andra sidan affären för att byta :) Nåja, glad att min vanliga storlek passade iallafall.

Även Simon fick ett par nya byxor. Storlek 92 e för stort ännu, men det tar inte så länge så kan han använda dom. Jätte tuffa byxor :)

Höstens Måste-Ha-Plagg

Okej, här kommer en kort lista på plagg jag måste införskaffa till hösten;

- lång tröja, gärna med polokrage (beställd!)
- svarta vardagsbyxor
- jeans
- leggings, färg (o så dom här från ellos)
- stövlar, gärna läder


Bl.a följande bilder känns inspirerande för mej. Dessa kommer från ellos.Jag gillar den där lager-på-lager stilen. Leggings, klänning, cardigan, jacka, halsduk. Hela köret :)

Ska ta o jobba lite med den här kroppen bara innan det blir några inköp. Man ser väl inte riktit lika ut nu som innan babyn kom. Men det e bara o kämpa på! Sommaren har fått gå o jag har tagit det lugnt, men nu e Simon ren 6månader o det e dags att göra nåt åt saken.

RSS 2.0