Till Jeans

Jeans e väl ett plagg som dom flesta av oss har i garderoben. Ett rent basplagg kan man säga. Från att ha varit rena arbetskläder har jeansen tagit ett stort steg upp. Nu kan du ju ha jeans även till fest! Ett enkelt sätt att piffa upp jeans-oufiten på e en snygg övredel o ett par snygga heels. Dessa vita skjortor kommer från asos o e snygga i sin enkelhet.


Lååång

Snygga långklänningar från H&M...



Blått Som Havet

Jag har egenteligen aldrig varit den som gillat blått (iallafall inte i vuxen ålder). Funkar på jeans, men där har gränsen gått ganska långt. Har ett par plagg i färgen, men inget som dominerar i garderoben direkt.



Dessa två plagg hittar ni hos ellos, o jag kunde faktist tänka mej båda två. Tunikan ser passlit avslappnad ut (o jag funderar på att klicka hem en i färgen mörk fuchsia) o påminner mej om hav o vind. Jackan gillar jag massor. Det e nåt med arméinspirerat som får det att klia i mina fingrar :)

Brosch

Kan änteligen byta ut den stora vinterjackan jag haft till låns under graviditeten, mot min vanliga svarta. Tycker dock den e en aningen tråkig i sin mörka färg. En brosch skulle säkert pigga upp, men jag tycker ofta dom e lite tantiga.



Denna blomma kommer från accessorize o kostar £10. (Va blir det i euro? Ungefär lika va?) Tycker den e fin iallafall. Inte tantig o inte för mycket färg heller. Den skulle kanske passa min jacka...



Gillar även dessa tre. £8, £4 o £12 kostar dom. Finns hos accessorize.

Den E Beställd!

Cardiganen jag skrivit om två gånger nu, e änteligen beställd! Den kommer att dyka upp först i februari nångång, men det e ju inte så långt dit. Passade på att beställa det där billiga (4,90ege) setet med cardigan o linne åxå. Tänkte att mamma kunde få det som födelsedagspresant.

Övertalning

Sonen sover som vanlit. Försöker hinna med lite hushållssysslor under tiden. Bloggning e väl en sån? :) Han sover bra måste jag säga. Höll på o vakna som bäst, men jag övertalade honom o somna om. Magiska krafter man har som mamma :)



Inatt lyckades han blöta ner två sovhalare, o jag kunde bara konstatera att jag inte hadde flera passliga i skåpet. Jäklar åxå! Borde iväg o köpa ett par till. Mannen tvättade dock alla tre tidigare idag o la dom över värmebatteriet för att få dom snabbt torra.

Lycka Är...

... att få på sej vigselringen igen!!

Dagen Då Lilla Simon Kom Till Världen

Tisdagkväll den 20 januari. Kände mej lite orolig o fick inte sömn. Hadde haft lite sammandragningar under eftermiddan o kvällen. Runt midnatt började det göra ont. Uff. Ringde till BB o barnmorskan svarade att jag kunde komma in när jag ville. Klockan halv 2 kände jag att jag inte stod ut mera o vi körde mot BB. Det snöade rejält ute så vi körde ca 60 hela vägen. Värkarna kom med jämna mellanrum. Klockan 4 då barnmorskan kollade var jag 3 cm öppen o mannen (som precis som jag själv) var sjuk med en jävla förkylning, skickades hem för att sova några timmar. Lite före 8 kom den första riktit riktit grova värken. Kände hur vattnet gick o ringde på klockan. Barnmorskan hadde bytts till en annan o till min stora glädje o överraskning var det hon som jag sagt att jag så gärna ville ha då det blir min tur. Vi ringde hem o väckte mannen, som satte sej i bilen o kom direkt till BB. Tietiden var jag 5cm öppen o hadde ONT. Testade att ligga i badkaret o mannen duschade min mage med varmt vatten. Klarade av att ligga där en timme innan jag sa att nu gör det skitont o jag vill hem. (dessa ord va bytheway dom grövsta ord jag använde under hela förlossningen) Nästa steg ut var paracervikalblockad. Den första hadde ingen som helst inverkan, men den andra lyckades. Tog ju inte bort värkarna, men det där grymma trycket lättade. Låg på sida i sängen, höll mannen krampaktit i handen o drack saft mellan värkarna. Så slutade pcb'n o funka. Krister frågade barnmorskan om det kanske sku vara dax för epiduralen nu. Hon kollade mej igen o sa att det e lite försent för det. Var 8 cm öppen vid det laget! Fick göra några små krysningar för att öppna dom sista centrarna o så flyttade vi oss ner till förlossningspallen. Jösses så tungt det var! O ja, det gjorde skitont!! Men så hände det som INTE fick hända. Babyns hjärtljud sjönk SNABBT o försvann totalt vid ett par gånger. Jag blev ombedd att pusha hårdare, men mina sammandragningar räckte inte till. Jag orkade inte andas heller (vilket inte va så konstit efter att han legat i feber hela veckoslutet innan) o fick inte ut babyn. Nu blev det lite panik. Läkaren ringdes in o jag hjälptes upp på sängen. Läkaren konstaterade genast att babyn måste ut NU för den fick inget syre. Hon använde en sugpropp o fick ut hela babyn i en enda krystning. Här va det inte ens tal om att mannen skulle klippa nån navelsträng, för dom sprang iväg med babyn genast. Vi visste inte ens om det va pojke eller flicka. Mannen följde efter läkaren för att kolla va som hände. Tackolov va allt som det skulle. En stund senare (medan jag syddes = ajajajaj) kom dom tibax med babyn. En pojke! Vår lilla Simon!! Dom berättade att han hade haft navelsträngen både runt halsen o armen. Rejält intrasslad asså. Men bra mådde han :) Fick honom upp på mitt bröst o han bara låg där o såg på mej med stora ögon. Mannen konstaterade att Simon hadde stora fötter :)



Bror Simon Zakeus
210109 kl. 12:40
2940gr 49cm

Pumps!



Snygga baspumps från ellos. Klacken e dock 9,5cm hög, o det e nog lite mycket för mej. Annars e dom helt hygglit snygga tycker jag. O e dom hållbara så e priset på 42,90ege inte så farlit.

Vår/Sommarklänning



Hur snygg e inte denna klänning från ellos? Gillar den bäst i vitt. Antagligen därför att mönstret kommer bäst fram på den. Billig e den åxå; 15ege! Me like!

Att Matcha

Den där randiga cardiganen från H&M som jag skrev om för ett par dar sen MÅSTE bara bli min. Har inte kunnat sluta tänka på den, o kommer att klicka hem den inom kort. Lägger ut en bild på hur jag tänkt kombinera den. Hela outfiten kommer faktist från H&M...



Somrigt Krimskrams



Härlit somriga färger på dessa armband! Kommer (såklart) från H&M o kostar 5,90/färg.

Outfit; In The Sun



Fick en konstig känsla av sommar o tycker denna outfit bara skriker sol o värme. Åh, va jag längtar till varma dagar med ett lätt vind. Hela oufiten finns att köpa hos H&M.

För Att Värma Fötterna

Belive it or not, men jag har SHOPPAT idag. :) Inga stora o dyra inköp, men ett par varma skor till vintern. Iallafall hoppas jag dom e varma. Skinn har dom inuti iallafall så vi får hoppas på det bästa. 39ege fick jag betala för dom. Inga grymma priser m.a.o. Några äkta UGG's e det inte, men dom duger bra åt mej. Provade först ett par med högre skaft, men det var svårt att få dom på tyckte jag. Nu kan jag då glatt konstatera att jag inte behöver shoppa på en tid :) Det fattas egenteligen inget i min garderob heller så... Ja, några cardigans till våren såklart o skor till sommaren.


Tupplur

Nu ska jag o hunden ta en tupplur. Varit vaken sen nångång före 7 o det börjar känns. En timmes sömn gör underverk :)

Ute e det annars häääärlit vinter väder. O så såg jag att "mina" ekkorrar var igång. Sånt gör mej alltid lika glad.

Från Barnavdelningen

Har tidigare köpt skor från H&M's barnavdelning, o kommer sannerligen att göra det även denna vår. Dessa par intresserar;



Oväntat

Idag ska jag göra en sak jag inte gjort på väldit, väldit länge. Nåt jag verkligen ser framemot. Va det e får ni se bild av senare :)

Ett Måste!

Cardigans har man aldrig för många av om du frågar mej. Dessa två e måsten som ska klickas hem inom kort. Den första från H&M, den andra från Ellos.



Den från H&M tänkte jag till jeans. Den e härlit basic. Den från Ellos skulle funka till både kjol o klänning tror jag. Lite osäker på ärmslängden bara...

Vacker Förmiddag

Oj så fint väder det ser ut o vara! Har ännu inte varit ut (hunden sover fortfarande), men enlit termometern ska det vara -13. Brrr...



Hör o häpna, men jag steg faktist upp tidigare idag. Runt 9:30 skulle jag tro. Känns än så länge helt ok, men en tupplur kommer jag o få ta. Ännu 3 inatt låg jag vaken o kikade på klockan. Känns jätte jobbit! O sen efter att ha sovit en timme måste man upp igen på wc. *suckar*

Idag ska jag ett varv till stan o kolla lite saker till baby-rummet. Kanske smyga in mej i nån klädbutik åxå o kolla rea, men knappast. Får se!

Ha en bra fortsättning på dan!

This Is My Sunday

Sov dålit = vaknade sent. Har blivit en vana nu tycker jag. Inte så jag gillar det precis, men kan man inte sova nattetid (o det HELT utan orsak) så får man ta igen det på förmiddan/dagen. Skulle hellre stiga upp vid 9 o sen ta en timmes tupplur mot eftermiddan. Nåja, det får gå såhär...

Smög omkring i pyjamas hela dagen. Egenteligen låg jag på soffan. Det kom en The Hills maraton på mtv som jag kollade in. Efter det duschade jag o satte på mej ren pyjamas. Obs; detta var strax efter 18. O här e jag fortfarande i min pyjamas :) Väntar hem mannen vicken minut som helst o lovade träffa honom på trappan tisammans med hunden. Hon måste ut ännu en sväng innan hon kryper in under täcket mitt o börjar snarka.

Imorgon ska jag försöka stiga upp tidigare. Promise!


Trench



Här hittade jag nu den trenchen jag vill ha till våren. Kommer från ellos o kostar 60ege. Priset e en aningen högt för min del (iallafall känns det så just nu) så jag väntar på en saftig rabattkod. -50% anyone??

Gårdagen

Fredagen bjöd på en helt oplanerad o överraskande resa till Östra Centrum. Köpcentret e definitivt i det största laget, men bra utbud finns det ju. Massor mänskor o reor överallt.

Nej, det blev inga klädköp för mej. Inte så konstit kanske. Har jag inte ren tidigare sagt att jag inte vill köpa nu då jag ändå inte kan prova? Tre saker stod jag dock o funderade på o en sak försökte jag t.o.m prova. Cardigansena jag har från H&M fanns nu i flera härliga färger (bl.a en mörklila) o dom kunde jag ha köpt helt utan o prova. Gjorde dock inte det. En skitsnygg längre top såg jag åxå i en butik då jag råkade gå förbi, men den va i strlk S o jag orkade helt enkelt inte kolla efter större. Vinterskor hadde jag tänkt fynda, men efter att ha försökt prova ett par stövlar i Din Sko så gav jag upp. Tog för ont i revbenen heltenkelt. Dock gillade jag dessa stövlar helt massor! Istället blev det en filmbox till mej o en dräkt åt lilla KackaPelle.



Maten vi åt var faktist åxå god (fast mannens biff va lite väl seg). Getost hadde jag på min o så nåt som kallades Djävulssylt. :) Mmmm....

Trött va jag då vi kom hem o fast jag sovit en lång natt o hunnit med en tupplur ren så jag nog inte riktit pigg idag. Men va gör det? Det e lördag o jag har inga planer. Ja, den där Jane Austen boxen kanske...

RSS 2.0