Tiden Rinner Iväg

Då jag blev hemma på mammaledit trodde jag verkligen jag skulle ha tid över. Visst, innan Simon kom till världen hadde jag det. Nu finns det inte riktit egen tid. Bloggen har tyvärr fått bli liggande i väntan på bättre tider. Förlåt.

Känns som om hösten e på väg. Konstit egenteligen, för vi har ju inte riktit haft nån sommar tycker jag. Inte för att jag har nån större skillnad. Höstkläderna jag kollat in e sååå snygga :) Den sämre sidan med hösten e att jag ska tibax på jobb om ca 3 månader. Usch, jag vill inte alls :(

Imorgon ska jag skriva ett inlägg om va jag gillar hos ellos o H&M då det kommer till höstkläder. Från H&M e ren en liten beställning på kommande.

Favoriter

Det har blivit en hel del kjol nu då det varit varmt. Mina tre favoriter kommer alla från H&M, o det e bara o växla mellan dem. Gillar massor! Den bruna o den rosa fick jag av Sis, då hon råkat få fel strl. Tur för mej :)Ångrar mej att jag inte köpte en grön o svart. Båda e visst slut nu :(

Höst I Luften

Sommaren e ju här. Ja, ifall nån inte märkt det :) Har varit varmt ett par veckor o vem har klagat? Idag känns det dock som om hösten e här. Vi har typ +15 på balkongen o det e väldit svalt i luften. Regnit ser det ut att bli åxå. Mmmmm... Jag gillar doften av höst. Nej nej, jag VET att det inte har vänt ännu o det e nog ett bra tag dit. Jag bara drömmer mej bort.

Nån som iallafall mår bra av ett par svalare dar e nog Simon. Han har haft äcklit tungt nu då det varit närmare +30. Vill vaken äta eller umgås. Inatt har han t.o.m haft pyjamas på sej. O morgongröten smakade gott gott :)

Åh, o ännu på tal om höst; jag fick hem ellos höstkatalog för en vecka sen. Nu? Wow. Har ännu inte hunnit bläddra igenom den, men berättar säkert för er åxå va allt jag vill ha.

Skäms!

Här har det varit tyst. Igen en gång. Förlåt. Men jag finns här ändå. O NU kommer det ju ett par inlägg :)


RSS 2.0