Bärsele

För ett par veckor sen fick jag hem min bärsele. Den kom som gåva då jag började prenumerera på tidningen Vauva (Bebis på svenska). En jätte bra tidning där jag läser varenda artikel! Inte ofta det händer... Anyhow, idag provade vi selen första gången då Simon kom med ut med hunden. Jätte smart måste jag säga! Selen känns stadig o jag har båda händerna fria. Simon fick nu sitta på min höft, men i princip kan babyn vara var som helst. På magen, på ryggen o du kan även ha babyn o ligga i selen medan du matar med flaska.Bildkvalitén e dålig, jag vet. Försökte få den lite ljusare i PhotoShop. Men you get the picture :) Mamma o Simon tycker om!

Midsommar

Så var midsommaren över för detta år. Inget firande denna gång. Simon har varit förkyld hela veckan så vi har tagit det lugnt här hemma. Mannen har varit på jobb så honom har vi inte sett mycket av. Synd, för det skulle ha varit skönt med hjälp så sonen var allmänt pirrig. Bra klarade vi oss ändå :)Igår hadde vi barnvakt fixat så vi var på middag. En jätte god middag faktist! Servicen va tyvärr dålig istället. Man kan lixåm inte få allt antar jag...

Hösten Hos Ellos

Nu kan man ta en tjuvtitt på va hösten bär med sej för ellos del. Lite etniskt tycker jag... Ett litet kollage på va jag gillar:En Vecka

*suck* En HEL vecka har gått sen jag bloggade senast. Har varken haft så mycket tid eller iver att ta itu med saken. Nu ska jag iallafall försöka. Ett inlägg/dag borde man väl få ihop :)

Har hunnit med en shoppingdag (där jag inte köpte NÅT alls åt mej själv), en playdate (som såklart var inplanerad runt Simons sovtid så har var crank), ett födelsedagskalas o en konfirmation.

Idag har jag inga som helst planer. Det regnar ju som vanlit o mannen har bilen då han e på jobb. Det blir att leka här hemma bara, jag o Simon. Kanske städa lite mellan varven åxå :)

Min Söndag

Ja, jag vet att det e måndag idag men jag ville bara berätta om gårdagen. :)

Spenderade större delen av dagen i soliga södern. Precis som dom flesta sommarsöndager brukar bli... O varmt var det! Hadde bara caprin o ett linne på, men svetten bara rann. Simon var åxå lättklädd första gången :)

Det råkade vara marknad istan denna gång. En av orsakerna jag åkte ner faktist. Två snygga armband plockade jag med mej hem. Priset var det inget fel på; den vita har kostat 5,90€ o det svarta 13,90€. Nu fick jag 2st/5€! Försäljaren hadde massor snygga smycken till salu, o de flesta gick under just 2st/5€.  Där fanns allt från hårgrejer o borstar till smycken. Lite svårt att koncentrera sej bara då jag var ensam igång med vagnen.Har även lyckats bränna mej i solen. Aj aj! Lite ömt e det nog måste jag säga. Ska försöka hålla huden fuktig med en massa body lotion.

RSS 2.0