Ny Väska

Plockade upp en ny väska från posten tidigare idag. En liten svart Esprit. Har ingen svart med längre axelrem sen tidigare så denna kommer nog att användas.


Var även in via butiken som fortfarande har min drömväska i fönstret. Fick fingra på den lite åxå... VILL HA DEN!!!

Middag I All Hast

Hur jäkla svårt o småstressande KAN det vara att få ihop en middag egenteligen?? Ja, med en 9månaders liten kille som drar en i byxorna o försöker ta sej upp o stå kan det bli lite svårt. Så även idag... Slängde iallafall ihop en snabb wok o den blev JÄTTE god :) Duktiga jag! Lite kyckling, lite tonfisk, nudlar o så findus wok-grönsaker (vietnam). Hällde även lite sweet & sour-sås över. Mmmm....

Jätte jätte god blandning!

 

Min favvo!!


Beautiful Beautiful Shoes

Jag har inte använt högklackat på jag-vet-inte-när!! Knappast kommer jag att börja nu heller, möjlitvis sakta igen på våren. DET hindrar mej inte från att hitta o beundra dessa vackra skapelser. Belive it or not, men följande urval hittade jag hos ellos!


54,90€ 39,90€ 44,90€ 108€

179€ 64,90€ 64,90€ 64,90€
Match To The Max

Den lila väskan från H&M jag skrev om tidigare har hittat en perfect match hos ellos :) Dessa pumps skulle vara väldit fina till!

 


Party På Kommande?Ursöta små partyväskor från H&M! Tänk dej en LBD, skyhöga klackar o en av väskorna i handen. Mucho mucho snyggt!!

Priset e det ju såklart heller inget större fel på då det e H&M vi pratar om; 29,95€ resp. 12,95€.

KärlekDenna väska e U N D E R B A R!! Den finns i ett skylfönster hos en klädbutik här i stan, o jag beundrar den varje gång jag går förbi. Espri e det visst o i äkta läder. Det kollade jag upp. Va den kostar i butiken e jag inte säker på, men i webshopen e den ca 70€. Bara att konstatera att jag inte har råd... Damn! Den e helt perfekt i mina ögon. Synd att ellos inte tagit in den. Skulle vara lätt att beställa den därifrån pga kontot.

I Väntan På Julen

Då jag vaknade på måndagen hadde det snöat under natten. Marken var vackert vit o träden hade fått sin del åxå. Såååå vackert! Nu har det såklart smält bort, men jag fick helt massivt julkänsla av den lilla snön som fanns. Usch, måste vänta ännu en månad(??) innan man kan börja pynta så där sakta.

Kanske jag e ute i god tid, men jag har redan börjat fundera på julklappar (även köpt en) samt annat som måste köpas. Bl.a kommer vi att behöva nåt att hänga i Simons sovrumsfönster. Inte en julstjärna! Nej nej, nåt lite gulligare måste det bli. O gärna nåt som kan hängas mellan fönstren p.g.a hans rullgardin. Gillar bl.a denna stil;Kanske inte direkt så barnslit som jag önskar i hans fönster, men iallafall bättre än en stjärna. En snögubbe eller en tomte skulle vara bättre :) Måste se va dom dyker upp i butikerna inom den närmaste månaden. En annan sak jag måste köpa hem e röda ljus i olika storlekar. Vill ha en bricka på vardagsrumsbordet med röda ljus på. Så snyggt!

Snyggt

Julgranen blir ju åxå aktuell i år, så prydnader till den måste jag köpa. Helst inte bara vanliga plastbollar! Änglar i glas vill jag ha, och jag vet precis var jag hittar såna. Det blir en tur till Helsingfors m.a.o :)Höst

Hösten e här. Skönt på ett sätt, men det betyder åxå att jag ska tibax på jobb. 1.11 kör det igång igen. Med nattskift! Usch... Det kommer att bli megatungt kan jag säga. Får hoppas på att man kan sova på dagen, för annars funkar det inte...

Har hunnit gå igenom garderoben en snabb vända sen jag senast skrev o har några små saker som "måste" köpas. Ett par vinterstövlar e ett måste. Gärna i läder så jag har dom i flera år. Ny vinterjacka skulle inte heller vara fel, men vi får se. En större handväska i lila skulle jag åxå vilja ha. Har sett en som jag gillar MASSOR, men tyvärr säger ekonomin NEJ med stora bokstäver. *suckar*

RSS 2.0