FavoritFärg

Alla har vi väl en favoritfärg. Min e helt klart lila. Har varit så några år ren. Visst, jag gillar många andra färger åxå, men jag dras alltid mot lila. Nu när hösten kommer igen kan man börja klä sej i lite mörkare kläder o då drar jag bl.a fram min tjocka lila tröja. Ja, o så har jag ju favvoväskan åxå :)

 


Nomination

Tar liiiite liiite tibax det jag skrev för ett par dar sen, att jag inte gillar Nomination armbanden. Hmmmm.... Det finns ju Mumin-bitar att plocka in! Mumin e ju urgulliga :) Jag vet iallafall det, att sku jag ha ett så sku Simon villa kolla på det hela tiden :D

 


Simons Nya Favorit

Denna kom hem med posten på fredan. Oj oj så vi har kört omkring :) Simon äääälskar den!

 


Thomas Sabo

Åh, min kompis har köpt ett jätte fint armband från Thomas Sabo. Ni vet ett sånt där som man själv väljer bitar till. Jag vill åxå ha ett sånt!! Nomination har jag aldrig fastnat för, men jag kommer ihåg för fleeera år sen då jag såg en TS annons i en Damernas. Ville ha ett sånt armband då, men hittade inget här i vår lilla stad. Nu finns dom + att det går o köpa bitar online. Som godis för ögonen :) Jag gillar det att man själv kan byta ut bitarna som man vill. Bara skor, bara pärlor, bara bokstäver... Nice!

Bl.a dessa skulle jag köpa;

Måste nog ta o köpa ett sånt här armband. Måste måste måste!

Tiden Rinner Förbi...

... o ibland känns det som om jag inte hinner med. Jag har helt enkelt inte så mycket tid över att jag skulle hinna knåpa ihop några inlägg. Usch. Jag har sagt det tidigare men mellan jobb, barn o familj så FINNS det inte mycket tid. Tyvärr...

Semestern e över o jag har varit tibax på jobb ren 3 veckor. Har gått smidit. Nej, det e inte rolit att börja jobba igen efter 4 veckors ledighet, men måste man så måste man. Har iallafall lyckats få det jobbet inom företaget som jag ville ha. Tur att man har goda (läs den bästa!!) vänner på rätt ställen :)

Sonen har hunnit fylla 19månader o det e mera fart i honom än nånsin tidigare. Fullt fart från morgon till kväll, o mamma e ofta MYCKET trött då han kryper isäng. Kan inte förstå hur somliga orkar med flera småttingar än en ;)

Idag har vi spenderat 4 timmar hos gudsonen o firat hans 2-årsdag. Killarna kom riktit bra överens fastän Simon inte pratar så mycket ännu. Lilla gudsonen däremot har en massa o berätta. Låter underbart :)

Ska knåpa ihop ett par inlägg ännu o sen e det soffan som gäller!

RSS 2.0