Gamla Bilder

Usch... Kikade just på lite gamla bilder o vill gå tibax till hur jag såg ut då. En sån jäkla skillnad alltså!! :(


Nystart

Efter att ha haft ont i ryggen från o till sen Simon kom till världen så e det nu dags att göra nåt åt saken. Ska träffa min fysioterapeut innan jobbet idag o vi ska gå igenom lite olika grejs på gymmet. Det känns som om det e dags att ta upp träningen igen (efter ca 2 års paus), men denna gång ska jag focusera lite mera på tyngder. Ja, mest för ryggens del då. Har ju ett tungt jobb med mycket lyftande o oftast står jag 8h. Hoppas det här hjälper!

 


Me Want = Me Need

Vita tygskor e nåt som enlit mej e jätte snyggt på sommaren. Till shorts, till klänning, till nästan allt... Har jag ett par?? NEJ! Såklart inte... Meningen e att jag ska köpa, men jag vill inte ha ett par som e jätte tunna o e slutslitna då hösten kommer. Va tror ni; skulle ett par låga Converse vara nåt??Jag har sen länge velat ha ett par, men först nu kommit på tanken med ett par låga vita. Hur snygga som helst!!

Snabbt Fixat

Kollade i kylskåpet o insåg att jag inte har nån mat att ta med till jobbet. Jaha, snabbt måste man väl fixa ihop nåt. Blir en wok idag. Nudlar, grönsaker o lite kött. Får duga. Fast jag måste säga, att detta e nåt som skulle smaka... Duktit Kenza :)

Vitt + Cerise

Klickade hem dessa två från H&M's SALE. Tröjan finns även i lila o rosa, men den här e bara så fräsch. Skorna funkar (hoppas jag) i sommar då det e varmt varmt varmt :)

Vart Försvinner All Tid??

Kan inte fatta att det e två veckor sen jag skrev ett inlägg sist!! Vart i helvete tar all tid vägen?? Mellan barn, jobb, hemmet o några timmars sömn finns det lixåm inget övers. Jag blir nog snart galen kan jag säga. Huset ser som bäst ut som ett bombnedslag, men det e väl inte bara mitt jobb o sköta det heller??

Längtar till min semester. Det börjar kännas tungt o jobba. Vi har en del omställningar på jobbet (ska börja jobbar i team) o det e såååå mycket negativitet i luften att man blir negativ själv. Att mänskor inte förstår det att ändringar som gör arbetet både lättare o effektivare e en bra sak! Men då saker o ting alltid gjorts på samma sätt... Tur iallafall så e det ju inte jag som har huvudansvaret. Nej, jag får bara höra en massa klagomål som mänskor inte vågar säga rakt ut åt rätt person... Skit! Semester, kom igen!!

RSS 2.0