Fredagssysslor

  • Sonens morgonrutin undanstökad
  • Disken avklarad
  • Tvättmaskinen färdig + tvätten upphängd
  • Kaffet fixat
  • Hunden varit ut
  • Sonen utväxta kläder plockade i en kass
  • FB öppet...

Julgransstuff

Jag gillar dom här! Dom kommer från Iittala o e just i min smak :)
O det bästa e att man nog kunde ha dom i både fönstret o i granen. Right?

edit; dom tre stora bollarna e beställda...
Disk, Disk, Disk

Mitt diskbord e helt FULLT av smutsig disk. Usch! Har tänkt ha igång diskmaskinen flera kvällar ren, men ryggen/nacken har stoppat mej. Idag har jag dock fått el-behandling så ikväll SKA den igång. Så snart som sonen bara krupit isäng. Annars har man en som trycker på knapparna hela tiden :)


Rester Till Middag

Såg att det blivit en bit kvar av steken vi åt till middag på söndan. Tärnade den, fräste upp lite wokgrönsaker, kastade i nudlar + köttet + en god woksås. Färdit! Det e vad jag kallar snabbmat :)Små Hus

Ni vet dom här lyktorna som ser ut som hus? Gillar dom massor o har försökt hitta en till hallen. Förra veckan snubblade jag över några, men SÅKLART var min plånbok hemma just den dagen. Nåja. Måste kolla in dom igen nästa vecka då jag har mera tid över :)


Dessa hittade jag hos TwoShabbyChicks o StyleRoom.

Mera Ont

Jag förstår inte det här. Varje dag hittar jag en ny plats på kroppen som värker. E det inte huvve så e det ryggen eller knäet eller gallan. Nu river det till i axeln/sidan av nacken då jag lyfter nåt tyngre. Jippii... :( Ska jag måsta äta värkmedicin nu igen? Kroppen tar ju så mycket stryk av att äta dom dag ut o dag in. Ja ja... Tur att det finns bra greijer hemma iallafall.

 

 


Klippa Snöflingor

Kommer ni ihåg då man var barn o klippte snöflingor i skolan/lekis? Ska klippa såna med Simon tänkte jag o googlade fram lite instruktioner. Hittade en sida som har väldit lätta såna. Kika själv in HÄR :)

Googlade även fram denna bild.

Operation

Jippii!! Jag har fått mitt operationsdatum. 26/11 ska jag under kniven. Hoppas allt går bra o inga större problem inträffar. Vill ju gärna hem från sjukis så snabbt som möjlit...


Farsdag

Här fick mannen sovmorgon farsdan till ära. O inte blev det nån lätt väckning heller :) Simon hoppa upp i sängen klockan 10 o börja busa direkt. Men det va väl okej :) Lite små presenter fick han åxå. O morgonmål/lunch fixa jag åt honom. Ska baka lite äppelmuffins om en stund o sen blir det middag. Annars tar vi det bara lugnt idag hela familjen...


Sol + Snö

Oj vilken vacker dag vi har idag! Det var lite mulet på förmiddan, men jag o sonen for ut en sväng ändå. Gungade, rutschade o tog en promenad (såg på bilar). Då vi kom in hadde pappa maten färdig o medan vi åt såg vi på snön som föll utanför köksfönstret. Nöööö, utbrast Simon :) Nu skiner solen tillofrån. Fint e det iallafall :)

Sonen (o hans pappa) e på tupplur som bäst. Bara dom vaknar ska vi åka till Simons mommo en sväng. Har inte varit dit på en vecka själv så jag palla iväg mej idag.

O imoron har mamma tidig väckning. 4:30 ringer klockan hela veckan. Ja, antagligen veckoslutet åxå...
*Host Host*

Sonen har fått hosta. Igen. Förstår det inte... Han hinner vara frisk ett par veckor o så kommer den igen. Stackars liten. Nu e vi där igen med en massa vaknande på natten o ingen aptit. Skit!!


RSS 2.0