En Vanlig Fredag

Puh! Änteligen va den arbetsveckan över. Jobbat natt hela veckan o det e mycket tyngre än att jobba vanlig dag. Visst, man jobbar mera självständigt då det inte finns en massa chefer som springer omkring men istället e man tröttare. Mänskan e nog inte gjord till att vaka tror jag... Iallafall inte jag :)

Ikväll ska vi på terassöppning! Jippii :) Tyvärr snöar det här som bäst. Nån äcklig slaskig snö :( Usch säger jag bara. Den där våren vill lixåm inte ta greppet om naturen känns det som.

Nej, nu måste jag fortsätta dammsuga. O det i min pyjamas :D

Urgammal bild :)

Gina Tricot Nästa!

Oj oj... Tror nog jag "behöver" lite nytt till våren/sommaren. Hmmm.....Fina Vår/SommarkläderFrån H&M såklart :)


Konstiga Drömmar

Nej vet ni. Jag hadde världens konstigaste dröm inatt. Företaget jag jobbar hos hadde en stor fest på ett fint hotell. Jag var där med J som jobbar i receptionen. Konstit nog var även två av mina favorit musiker med + firmans ABSOLUT snyggaste karl. Hehe. Sen var det poledance, striptease o champagne. Kanske inte ska gå in på detaljer precis... Kändes tråkit att måsta vakna :D

 

 


Grymma HaBegär

Har ni inte kikat på Minna Parikkas skor tidigare, så rekommenderar jag er att göra det NU! Större habegär får man leta efter...

Klicka på S/S 2010

Jag Behöver...

... ett par jeansshorts till sommaren. BEHÖVER!!


Detta alternativ finns hos H&M. Skulle vara fint o kombinera med följande söta blus...
Våren, Du Får Komma NU!

Vädret har varit fint, men den "riktiga" värmen har inte kommit ännu. Ni vet dagar då man kan gå utan jacka eller med kortärm utan att frysa. Dom dagarna väntar jag på! Ja, o så sommaren såklart.

Hittade åtta jätte söta klänningar hos H&M. Dom skriker värme o bar hud. Åh, va jag längtar :)

 


Nu ÄNTELIGEN!

Har haft problem med inloggningen. Försökt byta lösenord, men det har inte funkat heller. NU kom jag iallafall in igen så vi ska se va som händer :)

Ska lägga upp några inlägg under eftermiddagen e det tänkt. Senast ikväll då sonen krupit i säng.RSS 2.0