Jösses Så Rädd Jag Var!!

På fredagen köpte vi cykelsits åt Simon. Meningen är att han o jag ska kunna ta oss runt med cykel i sommar. Jaha... Undrar nog lite hur det kommer att gå med den saken. Jag var nämligen SKIT RÄDD att cykla med honom bak på! Svetten bara rann om händerna o jag höll så hårt i styret att det gjorde ont. Slappna av va inte ens att tänka på. Nervös kunde jag väl ha fattat, men jag va helt skräckslagen. Ändå tog vi bara en tur på ca 3km! Usch. Jag kommer nog att behöva mycket mera övning innan det funkar som det ska...

Behöver Du Ny Klänning?

Oj oj så vackra klänningar jag hittade hos H&M. Huuur fina som helst. Fest fest fest :)

 


Jäklar!

Tänkte beställa jeansshortsen från H&M men dom e ju helt slut... Damn! Att jag aldrig ska lära mej o beställa saker o ting genast o inte gå o vänta.

Ångrar åxå att jag inte köpte flera tunikor från Gina Tricot, för den sitter ju fin o e jätte skön på. Måste ta o kolla deras webshop ännu idag o se om man sku få ett par till hemklickade.

Städdag

Dag två av vintersemestern ska spenderas med städning. Usch. Fattar inte vafför det alltid känns så jobbit o komma igång. Har iallafall hunnit ta bort sängkläderna o hänga ut täckena på vädring. Tvättmaskinen e igång åxå. Men sen borde här dammsugas o tvättas golv. Det e just såna jobb jag avskyr. Blää... Nåja. Jag sa åt mannen att han inte ska ha alltför stor förväntningar. Gör det jag orkar. Jag menar, semestern ska väl inte behöva användas till att städa heller?!



Vilken Tunika Valde Jag?

Det blev sistoslutligen bara en tunika från Gina Tricot. Vilken? Jo, denna :)

 

Provade en annan fin hos Lindex, men den satt inte så som jag ville. Bättre att låta den hänga kvar än att låta den hänga oanvänd i min garderob.

 


Tunikor

Ska kila in på Gina Tricot imoron o kika på följande tunikor. Sku behöva nåt i denna väg...




S Som I...

Sol; ja, idag igen. Wow. Nu hoppas vi väl ändå att det håller i sej några dar till. Min vintersemester vecka börjar ju imoron :)

Skallebang; ja, idag igen det åxå. Undrar om det inte e solen. Fick åxå höra att det e åska i luften o känslig för det e man ju. Nå, jag klarar mej...

Simon; Har lyckats få i honom liiite liiite mat både idag o igår. Nu e det nog inte tänderna mera (han tuggar på så hårda saker emellanåt), utan han har nog bara en dålig period. Busunge :)

Sello; Imoron bär det av på lite shopping. Valde - som vanligt - Sello pga maten. Min man bara älskar maten på kinarestaurangen där...

Shave; Mina ben blev faktist rakade igår kväll. Nu kan man gå barbent!

Mera Sol

Solen skiner idag igen o det e varmt som i... Ja, mitt i sommaren :) Skönt MEN mitt huvve gillar det nog inte. Måste måste MÅSTE köpa solglasögon!!

O jeans har man haft på sej åxå... You see, mina håriga ben har ännu inte blivit rakade. Nåt jag måste ta itu med ikväll då sonen somnat. Så har man det planerat iallafall :)

Min favorit

 


Sol, Så Underbart!

Vilket härlit väder vi haft idag! Lite lite mulet på förmiddan, men efter att sonen sovit sin tidiga dagssömn började solen sakta kika fram. Packade in honom i bilen o så åkte vi dom några kilometrarna till mommo :) Hon fick t.o.m i honom lite mat! (han har inte ätit mycket sen söndan. hela övre käken e stenhård o knottrig av tänder som vill fram. ont har han stackarn.) Sen tog vi en långsam promenad genom en sovande stad alla tre. Urmysit :)

Nu ligger sonen i säng o sover - förhoppningsvis - hela natten. Värkmedicin fick han iallafall, så vi hoppas på det bästa.

Själv har jag suttit ute på balkongen med senaste numret av Lantliv och drömt om hur jag vill ha balkongen denna sommar. Ifjol blev det faktist inget alls. Simon var så liten o jag hadde ingen ork över. Nu ska jag fixa! Färgerna blir vitt, marint o rött. Sommarfärger i mina ögon :)




Vilken Morsdag!

Morsdag var det igår o jag fick både blommor samt ett kort o en present som sonen gjort hos dagtanten. Men sen... Sonen spydde heeeeela dan. Mest på mej... Usch... Nu verkar han bättre men jag känner mej som en disktrasa. Trött o hängig av för lite sömn. Måste ta mej ut ur huset nån timme tror jag!

Blommor Hos Asos



Jumpsuit e inte min grej, men den här ser lite ut som en tavla. Klänningen däremot e jätte fin! Armbandet skulle jag inte heller tacka nej till :)

H&M = Billiga Klänningar

H&M e en sån plats där man alltid (9ggr/10) hittar nåt man kan tänka sej hänga in i garderoben. Nu finns det en mängd urbilliga klänningar i webshopen. Kolla här fast...

Dom här tre t.ex kostar alla 9,95€:



Bl.a dessa går lös på 14,95€:



Som sagt, hos H&M hittar man billiga klänningar. Det här e ännu till normal pris, inte rea...

 


Me And My Sis

Igår gjorde jag nåt som jag inte gjort på länge. Var faktist lite o shoppa tisammans med min syster! Oj va det va rolit. Har inte gjort det på ett tag :)

Hon hittade ett par skitfina jeans som jag hoppas passar. Det fanns inte hennes strl så hon fick ta en nummer större. Får hålla tummarna :)

Själv kom jag hem med en jacka, en långärmad t o ett par skor. Ett par skor med klack!! Jösses, jag som inte använt klack på två år. Kunde bara inte låta bli dom :) Ni får se bild sen då jag hittar kameran...

RSS 2.0