I Väntan På Julen

Då jag vaknade på måndagen hadde det snöat under natten. Marken var vackert vit o träden hade fått sin del åxå. Såååå vackert! Nu har det såklart smält bort, men jag fick helt massivt julkänsla av den lilla snön som fanns. Usch, måste vänta ännu en månad(??) innan man kan börja pynta så där sakta.

Kanske jag e ute i god tid, men jag har redan börjat fundera på julklappar (även köpt en) samt annat som måste köpas. Bl.a kommer vi att behöva nåt att hänga i Simons sovrumsfönster. Inte en julstjärna! Nej nej, nåt lite gulligare måste det bli. O gärna nåt som kan hängas mellan fönstren p.g.a hans rullgardin. Gillar bl.a denna stil;



Kanske inte direkt så barnslit som jag önskar i hans fönster, men iallafall bättre än en stjärna. En snögubbe eller en tomte skulle vara bättre :) Måste se va dom dyker upp i butikerna inom den närmaste månaden. En annan sak jag måste köpa hem e röda ljus i olika storlekar. Vill ha en bricka på vardagsrumsbordet med röda ljus på. Så snyggt!

Snyggt

Julgranen blir ju åxå aktuell i år, så prydnader till den måste jag köpa. Helst inte bara vanliga plastbollar! Änglar i glas vill jag ha, och jag vet precis var jag hittar såna. Det blir en tur till Helsingfors m.a.o :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0