Dagens Outfit

Helt vanliga vardagskläder, men jag piffade upp dom lite med mitt halsband...

image862

- lila polo, Ellos
- grå jeans, Josefssons
- handväska, beställd från Taiwan
- halsband, H&M's barnavdelning
- skor, Wild Shoe

Snygg I Shorts

Vilka coola shorts jag hittade hos ellos. Kolla in dessa två par t.ex...

   


Det första paret finns i vitt o grått. Gillar hängslarna! Ger mej en känsla av gamla tider. Typ en dräng på en höåker... Det andra paret e lite mera disco. Dessa finns i fyra olika färger, o ger mej en känsla av Kylie Minogue.

Jag Vill Bära...

Fryser som sjutton. Har egenteligen gjort det hela dagen. Denna outfit skulle sitta fint just en dag som denna;

image858


Byxorna o tröjan kommer från Ellos, resten finns hos H&M. En HotChocolate från Park skulle åxå sitta fint just nu...

Hemma -Trött O Hungrig

Kan förstå att jag e trött. Jag har ju jobbat hela natten. Kan dock inte förstå att jag e hungrig, för jag har ätit. Helt normalt åxå. Så som jag alltid gör på nätterna = lite lättare än dom andra skiftena. Tycker det e konstit bara. Visst kan jag vara lite hungrig på morgonen då jag kommer hem, men inte så här. Ingen panik dock. Det finns nåt underbart i kylsåpet...
image857

Dagens Bästa

Förutom att jag sovit gott, vilket är en stor lyx under nattskiftveckan, så var nog kvällens promenad med hunden det bästa under dagen. Eller kvällen ska jag väl säga. Klockan var 19 då vi stack iväg. Tänk, det var ljust ute då ännu (nu klockan 20 e det mörkt). Härlit enlit mej som e mörkrädd! Antar att snön bidrar till ljuset...

Nu fixar jag lite mat o sen e det dax för en sista natt på jobbet. *suckar* Jag skulle varken orka eller ha lust. Ibland tar det verkligen emot att åka. Oftast just då det e nattskift. Men men... Det e bara o bita ihop.

Imorgon hadde jag tänkt släpa mitt ass till gymmet. Får se om det löftet åt mej själv håller. I'm in a lazy state of mind.

På Fötterna

Hadde helt vanliga fritidsskor på mej till stan tidigare idag, o trust me; jag var genomvåt! Några av dom här stövlarna skulle kanske vara bättre. Dom två första kommer från Ellos, dom två andra från DinSko.

   

S.N.Ö.

Så här ser det ut utanför mitt köksfönster för tillfället! Det har snöat mera idag än under hela jäkla vintern tror jag. O det fortsätter visst komma ännu. Nästan kaos inne i centrum. Svårt att få parkeringsplats då det inte va så bra plogat. Halt e det åxå...

image852

Som Små Blommor

Vet ni... Dessa ögonskuggor får mej att vilja sminka mej till vardags åxå... Finns hos BodyShop o (om jag använt valutaräknaren rätt) kostar 10,61ege. Fina bara att se på...

image851

Outfit; 50euro

Har knåpat ihop en outfit för 50euro två gånger tidigare; en från Ellos o en från H&M. Här kommer åter en från H&M.

image850

Det Bankar

Trodde ni jag sluppit min huvvevärk? Icke! image849 Migränen e på kommande. Efter 3 panadol har den inte gett upp. Fan! Jaja... Ringt till jobbet iallafall, så jag kan lugnt vila här hemma. Fysio imoronbitti tackolov, o så ett läkarbesök. Nu; mera vila.

Paket? Till Mej?

Jodå. Det senaste paketet från Taiwan kom fram idag. Alltid lika rolit med nytt! Bl.a dök plånboken, som ska bli en present i maj, upp. Hoppas mottagaren blir glad! Hörde att hon slitit slut den gamla :) Nya lilla handväskan e inte så tokig den heller. Har ett lååångt axelband, så jag kan kasta den över bröstet. Gillar färgena helt otrolit!

-10

Trodde jag skulle förfrysa imorse då jag steg ut på trappan. Klockan var några minuter över 6 o det var -10 ute. -10!! Fy fan! Tur att det inte blåste iallafall. Men ändå... Hurrr... Nu ser det dock ut o va på ca nollan.

O jag har första gången på länge vaknat med huvvevärk. Usch.

Versus; Klänningar Med Ränder

image848


Nästa identiska! Båda finns åxå i en svart version.

Gillar!

Dessa armband finns alla hos ellos. Härlit somriga! Tänk dej en sommarklänning o sandaler till. Lyx!

   

10,00             6,99             6,99             7,99 

Bilder Från Gårdagens Shopping

    


Dessa två smala skärp (senapsgult + brunt i crokomotiv) från Seppälä har kostat 4,95 resp. 7,95. Nu fick jag dom för 0,45ege/st. Klänning e från samma butik (39,95→)8,95. Från BodyShop plockade jag hem scrubbet, duschtvålen samt ett nytt läppfett. Pentik hadde dom äggkopparna jag ville ha, men ljuset hittade jag inte (antagligen slutsålt, för det hörde till påsksortimentet). Köpte servetter istället. Hos Moko hittade jag denna supersöta kroggrej att spika upp i hallen o hänga handväskor på. Hittade även halsbandet från H&M. Ingen bok om stretchning, men två andra pocketböcker.

Bläää...

En riktit, riktit dålig dag. Full av depp, dåliga tankar o annat skit. image838Så där kan det vara ibland bara. Hoppas morgondagen e bättre...

Dagens Shopping

Hittade iprincip allt jag skulle ha. Bilder får ni imorgon.

Dagens Outfit

Skulle egenteligen ha satt upp den här ren tidigare idag, men glömde bort det.

image837

- svart långärmad, h&m
- lång tee, only
- jeans, h&m

Halsbandet e alltid på. Gåva av mannen då jag blev 30.

Nämen!!

Va e nu det här för väder igen? Snön nästan vräker ner, marken e helt vit o det e nästan -10 ute. Fan! Var e den där våren?

Jaja, iväg o shoppa ska jag iallafall precis som planerat. Om nu inte nåt annat händer...

Lika I Garderoben; Klänningar Från Josefsson

Av ren lathet lägger jag upp en färdig bild denna gång. Klänningarna fick jag hem från Josefssons för ett par veckor sen. Den lila har varit i användning en gång, o jag kom då fram till att den måste sys en aningen för att hållas ihop.

image764

Morgondagens Planer

image836

Några Indiska Favoriter

Fina saker hos Indiska. Tänkte kolla lite där åxå imorgon, eftersom det finns ett Indiska i IsoOmena.

    

Påsk

Har precis ätit påskmiddag tisammans med mannen o e nu proppmätt. Det blev pepparbiff i sås av tre ostar, vitlökspotatis samt paprika "blommor". Till detta såklart påsklimpa. Mmmmm... Ingen större efterrätt, bara lite kaffe. Knäppte några bilder innan vi började äta. Brödkorgen med sin gul-vit randiga brödduk e köpta från Pentik (såklart) o första gången i användning. Påskgräset har inte hunnit växa färdit ännu men det e på gång. Imorgon ska jag köpa små påskägg o lägga ner där. På tallriken ser du den underbara maten. O nej, jag orkade inte med hela pepparbiffen...

image830

Paket Provning

Provade precis kläderna från paketet. Den där klänningen åker definitivt tibax. På bilden ser den ju ut att vara svart-pink-mörkröd. Ja, mörkröd e den inte utan snarare en skiftning i orange. Not nice!! Sen va den åxå ett par cm för kort för mej. Dom röda byxorna däremot stannar. Lite strechtit material o dom sitter bra. Nice! Topparna provade jag inte ens, för jag har alltid samma strl från H&M. Ganska nöjd m.a.o.

Lördag

Ute skiner solen o det e visst ett par grader på minus. Ska precis dra på mej mina röda träningsbyxor o fara ut på en kort morgonpromenad med hunden. Får bli en längre sen senare.

Ha en underbar lördag alla!!

Paket Från H&M

Sökte ut mitt senaste H&M-paket från posten tidigare idag. Har dock inte ens öppnat o kollat det ännu. Får bli till imorgon. Känner inte för att börja prova nåt ikväll mera...

Ledit!

Arbetsveckan över o man kan änteligen andas ut. Nästa vecka e det natt igen tyvärr. Usch... Blir trött av bara tanken.

Här kommer det att bli en lugn helg. Ikväll blir det bastu, imorgon lite städning o pepparbiff + vitlökspotatis som middag, på lördan tänkte jag mej shopping o söndagen några kaffegäster. Lugnt m.a.o.

Några H&M Favoriter

Igår visade jag va jag gillar hos ellos för tillfället. Här kommer va jag gillar hos H&M...


image829


Halsbandet med rullskrinnskor e helt härlig. Finns på barnsidan faktist. Måste kolla upp den nästa gång jag besöker en H&M!

Du Åxå?

Var med o tävla hos Glitzy du åxå! Men låt mej vinna :)


Avsnitt Ett Kollat

Hmmm... Jag vet inte va jag tycker om Gossip Girl ännu. Svårt att säga så här efter ett avsnitt. Hadde kanske väntat mej en aningen mera... mera... jag vet inte. Den har hypats så mycket bara! Kanske jag bara e för gammal. I don't know... Ska återkomma till ämnet om några veckor.

Några Ellos Favoriter

Surfar runt o kollar in va jag egentelige gillar. 5 plagg från ellos;

    


Den orange klänningen e i collagetyg o jag gillar enkelheten. Kavajen e från BZR kollektionen o kostar hela 199ege. Lite väl mycket för mej at the moment (men annars betalar man väl gärna för kvalité). Tunikan ger mej sommarkänsla! Topen har varit med tidigare o jag e inte den enda som gillar den... Även dom korta byxorna har varit med förr. Gillar dom fortfarande. Kanske med den vita tunikan?

Inte Som Jag Tänkt Mej

Hadde tänkt spendera kvällen med träning o Gossip Girl, men så blev det ju inte. Somnade nästan genast då jag kom hem från jobbet, o vaknade 2 timmar senare. Träningen hadde hunnit börja ren... Satte mej vid datorn o hadde fått ett email av Rädda Barnen. Kunde jag möjligtvis ställa upp som chatvakt några timmar på kvällen, för dom behövde nån med erfarenhet? Såklart jag ställde upp. Tyvärr e vi lite väl många vakter igång för tillfället, så man kan ligga lågt.

Gossip Girl

Ikväll börjar då änteligen denna så mycket omtalade serie här hos mej. Dom svenska bloggarna har pratat om den flera månader redan, o alla dessa underbara outfits har debatterats. Det var på gränsen att jag inte missade hela grejen faktist. Jag visste nog om att den skulle börja, men hadde glömt när. Så dök det upp en påminnelse hos PikkuMusta så sent som igår. Ska bli intressant...

image825

Björnar

Lördagens lyx...

image824

Sommarskor

Eftersom doktorn sa att jag inte borde använda högklackat, så måste jag investera i en hög snygga lågklackade denna vår/sommar. Hittade fyra snygga par hos DinSko som jag nog inte sku tacka nej till.

image823

Inspiration; Fjärilar

Om inte fjärilar får en att tänka på sommaren, så vet jag inte va som får en att göra det. Lite accessoarer med just dettta vackra djur bjuder jag på... I min egen garerob finns det bara ett par ballerinas som har nåt med fjärilar o göra.


image822

skärp; accessorize, örhängen + halsband; h&m, hårklämma; accessorize, börs; accessorize,
rosa halsband; lindex, ring + hårklämmor + strumpor; accessorize

Lika I Garderoben; Klänningar Från Lindex

I juni 2007 fyndade jag dess två klänningar på rea hos Lindex. Båda har blivit flitit (?) använda. Tänker använda båda igen denna sommar. Klänningarna ser så gott som nya ut fortfarande fastän dom e tvättade flera gånger.

image139 image138

Inspiration; Blommor

image818

klänningar från ellos o h&m, örhängen från accessorize, blusar från lindex, hårknipsor från h&m,
väska från accessorize, scarf från lindex, armband samt skor från accessorize.

Så Lite Betyder Så Mycket

Att stanna på vägen hem från en kort shoppingrunda o bli bjuden på hett, gott kaffe med grädde i kan få hjärtat o svämma över av kärlek... image822

Lika!

Det här veckoslutet tänkte jag presentera en ny bildserie här i bloggen som går under namnet Lika I Garderoben. Jag, som säkert många andra, har det "felet" att om jag gillar ett plagg så händer det sej att jag köper flera av det men i olika färger. Just detta tänkte jag visa upp för er. Serien kommer att ligga under kategorin Min Garderob. Ett inlägg varje veckoslut om det här va det tänkt. Får se hur länge kläderna räcker...

Vårnyheter Som Lockar Med Färg

Var hemskt hemskt dum då jag var till Seppälä tidigare idag o rev fram telefonen. Kanske inte så jätte lovlit o smygfota? Bildkvalitén e tyvärr åt det sämre hållet, men you get the picture. Färg, färg, färg...

     
grönt                    grått                    pink                    gult                   turkos
    
pink                   lila                    gult                    djungel                    turkos

Dagens Outfit

Dagens kommer idag som små "klicka på" bilder...

    

jacka från h&m, tröja från lindex, väska från indiska, skor från wild shoe o en ny betty boop plånbok.

Dagens Outfit

Inleder min vårsäsong med min röda jacka. Nästan +10, men det blåste lite då jag var ut o gå. Jackan e bytheway underbar!!

image813

- röd vårjacka, h&m
- jeans, h&m

4h

Inte en blund i ögonen inatt. Inte ens så mycket att jag slumrade in... 4 timmar nu på morgonen o inte den heller bra. Har vaknat med en halvtimmes mellanrum, så jag e allt annant än utvilad. Tibax till jobbet om några timmar...

Mera BB

Jippii! Ännu en Betty Boop vunnen...

222026-812

Me Like!

Snygg top! Verkar ha hittat mycket jag gillar hos ellos den senaste tiden... Skulle gärna kombinera denna top med ett par vita jeans.
222026-811

Träningskläder På Rea

Dessa tre till min garerob tack! Alla finns på rea hos ellos, men ingen i min storlek. Typical!!


Dagens Outfit

Ett enkelt val egenteligen. Har man köpt nya klänningar så ska dom väl användas. Tog den lila varianten idag, o sparar den grå-blå (som e mycket ljusare) till en solig dag :)

image807

- klänning, ellos/josefssons
- armband, h&m
- tunna svarta strumpbyxor
- svarta skor (bara med på bild!)

En Hel Dag Ledit

Här kommer o far min lediga dag som i ett huj! Steg upp strax innan ett o var så sömnig, så sömnig. Efter två stora muggar kaffe kan jag nu först (två timmar senare) säga att jag vaknat. Har dock inte fått kläder på mej ännu... Har inga större planer för dagen. Har dock krävt att bli förd ut o äta middag. Tänker hänga i soffan o kolla nån film senare ikväll. Ja, hunden måste få sin motion (jag med??) o arbetskläderna tvättas, men inga andra måsten. Inte idag. Efter 7 nätters jobbande förtjänar jag att bara hänga!

Klänningar Samt Fan-Tee

Här kommer bilder på dom paket jag hämtade på fredan. Gillar allt, så denna gång var det lungt...



image806

Klänningar från ellos/josefssons o top från BrotherFiretribe's fanshop.

Lördag??

Lördag står det i kalendern, men det känns nog inte så. Ska iväg på jobb igen om ett par timmar. Min sjunde natt på rakan. Kan lova att det känns i kroppen! Trött e jag inte, men kroppen säger snart ifrån. Har iallafall klarat mej utan migrän o det om nåt e lyx...

2 X Paket

Två paket uthämtade. Bilder kommer.

This Weekend

Bloggen kommer med största sannolikhet att vara ganska död ända fram till söndag. Jag har lovat att jobba två xtra nätter denna vecka, så all ledig tid kommer iprincip att gå åt till att sova. Tibax senast söndag!

Ljus = Stämning

In via en underbar inredningsbutik en sväng idag o hittade fina doftljus. Gillar enkla ljus. Inte så med en massa mönster eller olika färger. Fick dom ännu till lite billigare, för dom hörde till julsortimentet. Fint att ha framme på bordet. Hos Jysk hittade jag två underlägg som passade bra till.

image804

Temperaturförändringar

Imorse klockan 6 då jag slutatde jobbet var det -7C ute. Kallt som i .... Nu på dagen e det åter igen på nollan. Konstit att det ändrar så snabbt. Solen e dock underbart varm idag!!

Skinnjacka Till Våren

En skinnjacka skulle sitta fint i min garderob. Har tyvärr inte hittat nån som jag tycker sitter prefekt. Men den dagen jag hittar en så får den nog följa med mej hem...

image803


Dessa två kommer från H&M o Ellos. För H&M jackan (som finns i grått o svart) får du betala 99euro. Den som kommer från Ellos finns i färgerna brunt, svart o rosa o kostar den åxå 99euro. Även Haléns har en fin som det lönar sej att kolla in. Eller dom har visst två...

Dagens Outfit

Dagens = gårdagens egenteligen. Inte för att det har nån betydelse, för jag ser nog likadann ut ikväll igen...

image802

- mössa, Seppälä
- vantar, Mammas hemstickade
- stickad halsduk, H&M (??)
- vinterjacka, H&M
- jeans, Josefssons
- boxningsskor, FireFly

Trög Combat

Trött som jag vet inte vad under hela träningen idag. Combaten som brukar gå som en dans, kändes idag tung-tyngre-tyngst o timmer var jäääääätte lång. Sov dålit o var trött då jag åkte iväg. Gissar att det var därför det va tungt... Nu känner jag mej dock bättre efter en dusch o mat. O snart e det jobb igen. Har antingen 3 eller 5 nätter kvar. Får se...

Godis Åt Liten

image801

Enlit hunden e rökta ben goda. Ännu godare om man får äta dom i sängen...

Tungt

Uff. Nattskift e grymt. Sovit från ca 7 till närmare 5, d.v.s en lång natt. Tror ni jag känner mej utvilad? Näe! O om 3 timmar börjar jobbet igen. *suck* Tur iallafall att man fått nåt uträttat idag. Diskat o städat upp runt diskbänken o fått mina träningskläder tvättade (glömde sätta igång maskinen igår kväll efter step-timmen). Mannen har sin tur tömt maskinen, lagt igång en omgång till, städat i vardagsrummet o går nu igenom en mängd dvd'n. Jaja... Det e bara o kämpa på...

Dagens Outfit

Efter en kort med rask promenad med hunden blev det dax att välja lite kläder. Hmmm... Inspirerad av detta inlägg gjorde jag änteligen slag i saken o drog ut men 1000 år (kanske inte 1000 men närmare 10 iallafall) gamla kjol från garderoben. Säg mej; funkar den som klänning??

image800

- långärmad top, H&M
- lila-gul lång kjol, Ellos
- svart lackskärp, Seppälä
- svarta leggings

Väckning

Här hadde jag planerat att sova läääänge idag. Nattskiftet kör igång ikväll igen så jag låg o läste till över 3 inatt bara för att sen kunna sova länge idag. Pah! Hunden väckte mej innan 10... Det positiva e dock att det snöat under natten!

image799

Fult LR Snyggt?

image799

??? Jag vet inte riktit va jag ska tycka om det här... E det igen nåt sånt som e fult att det blir snyggt? Ufff..... Finns iallafall hos Vero Moda ifall nån e intresserad.

Sommarklänningar

Åh, underbara klänningar hos Vero Moda. Borde jag kolla på måndan om den lokala butiken fått in nån av dom... Antar det inte sku skada...

image797

Outfit; All Yellow

Gult som solen. O solen e nåt jag längtar efter som bäst...

image796

klänning;h&m, hårklips;h&m, börs;accessorize, skor;björn borg/ellos,
blus;lindex, örhängen;ellos, leggings;ellos

Kvällens Filmval

Bandat några gamla filmer från en tv-kanal o sitter nu o spelar in dom till dvd. Första filmen råkade vara den underbara Sixteen Candles med Molly Ringwald. Love it!

image795

Nya Bloggar

Jag försöker med jämna mellanrum luska fram lite nya bloggar att läsa. Denna vecka har jag hittat fem stycken varav den sista för ett par minuter sen (hadde fått en kommentar i ett inlägg). Kan du finska tycker jag du ska kolla in iallafall nån av dessa. Annars kan du bara titta på bilderna...


* Focus on Fashion *
* Pikkumusta *
* Nelliinan Vaatehuone *
* Oi ihana turhamaisuus! *
* Herttaista *

Betty Boop

Jag som aldrig gillat kläder eller accessoarer med seriefigurer på, har gått o kärat ner mej i Betty Boop. Eller ska vi säga olika plånböcker med BB på... Har som bäst en svart-vit med rosett på i användning, o väntar hem en guldfärgad samt en randig ännu. O nu hittade jag några till jag vill ha... Crazy...


  



P.S Jag köper mina plånböcker via HuutoNet


Lite Nytt Till Garderoben

Ingen blommig klänning tyvärr. Hos Lindex fanns nästan bara tråkiga färger (beige, grått, svart), men en vit tröja hittade jag. Använda min -30% på den o priset sjönk från 19,95ege till 13ege. Ganska bra så. Hittade även ett par solglasögon. Kollade in jeansväskan jag skrev om igår åxå, men den e snyggare på bild tyvärr. Va jag inte visste om e att den har ett ljusblått-vitt smårutit foder som jag tyckte va gullit. Får se... Finns en möjlighet att jag köper den ändå. Man har ju aldrig för många väskor...

image790  image791

Dagens Outfit

image789

- svart långärmad top, H&M
- klänning, Lindex
- svarta strumpbyxor
- grå stövletter, Wild Shoe

Just Nu...

... sitter jag här vid datorn klädd i pyjamas. Min träning började för 15 minuter sen, men jag kände inte för att åka. Ryggmusklerna e sjuka sen det tunga jobbet. Istället e planerna följande; välja kläder, ut med hunden, iväg o kolla klänningar. Låter inte det som en bra lördag?

RSS 2.0