Vackra Smyckesskrin

Oj såna fina smyckesskrin jag hittade hos Ultimage. Perfekta att ge bort som julgåva åt nån man tycker om.

  

Jag Önskar Er...



Grönt Är Skönt

Kollade på skoj hos asos vilket utbud dom hade på gröna festklänningar. Oj så överraskad jag blev!! Anser att alla dom nedanstående klänningarna skulle gå hem till vilken fest som helst. Alla ser väl inte så gröna ut (många e nog blå enlit mej), men dessa fanns bland dom som dök upp. Egna favoriter e nr 3, 6 o 9.

Hittade även ett par snygga skor i grönt, samt några fina väskor. Såklart finns det även olika smycken i grönt. Man kan köra hela looken via asos om man så vill :)





Fynda På H&M's Rea

Rean tycks ha kört igång hos H&M. Tipsar om några saker som jag gillar o som funkar nu till vintern.

Tröjor o dyl:



Klänningar o Kjolar:



Ytterkläder:


Accessoarer o Skor:



Såklart finns det en massa annat fint åxå, men jag försökte lite skilja på vår/sommar o vinterkläder. Varför köpa en massa nu som måste hänga i garderoben o vänta i månader? Fast okej, det finns några saker jag e beredd att beställa fast genast.


Var E Du??

 



Denna gråa farfarströja har varit försvunnen sen flytten. Var sjutton kan den vara?




Kombinera

Igår kväll, då jag som vanlit inte kunde sova, låg jag där i sängen o tänkte igenom min garderob. Just nu e det ju samma plagg i omlopp hela tiden o jag riktit längtar efter mina kjolar o klänningar. Började tänka på olika kombinationer o just nedanstående bara skriker sommar.


Cravings!

Har haft en hel del cravings under min garviditet, men måste konstatera att just nu e det bland det hälsommare slaget. Golden Delicious äppel o så apelsiner! Nam nam :) Hur gott som helst. Mannen laddar upp ett nytt lager ett par gånger i veckan o jag, jag mumsar på.


Julklappstips Från Indiska

Hittade lite annat smått o gott hos Indiska som definitivt skulle gå hem som julklappar hos mej själv.



På Julbordet

Hittade denna tvåvånings frukskål hos Indiska. Jätte fin tycker jag! Skulle vara fin på julbordet t.ex. Eller varför inte sätta äppel eller apelsiner i den? Såg en stor, röd träskål senast jag var in åxå o jag ångrar mej såååå att jag inte köpte den. Hoppas den finns kvar ännu nästa gång!


Det Börjar Ta Sej!

Blåser lite mera nu o snön yr omkring. Oj oj oj :) Jag hoppas på flera cenimeter snö! Nu måste jag dock hoppa i bilen för att åka iväg o köpa en ljusslinga till balkongen. Såg att Sis satt ut sin så det e väl dax så småningom.

I Väntan På Stormen

 Det har lovats snöstorm till senare ikväll. Härlit! Storm finns med på min GillarLista :) I väntan på att det ska börja storma tänkte jag fixa här hemma. Kolla lite julgardiner till köket o fortsätta med belysningen. Tvätta kläder åxå antar jag.

Egenteligen hadde jag velat åka till IKEA, men mannen har ont i ryggen så det blir nog inget.

Kvällens Planer

Mannen kommer att åka iväg på en 30-års fest o jag får snällt vänta hemma. Inte så rolit att sitta o titta på en massa, mer eller mindre, fulla män då man själv inte kan dricka. Inte för att jag har nåt att klaga över. Har laddat upp med två filmer samt popcorn. What more do I need? Choklad finns det ju åxå :)



Ps. Hann bara med 27 Dresses. Den var helt ok. Typisk flickfilm.

I Sovrumsfönstret

Det blev lite ändrade planer då det kommer till julbelysning. Julstjärnan hängde vi upp i sovrummet (istället för köket) då den e mycket större. Bollen passer köket bättre. Får be mannen om hjälp med den imorgon.



Underbar Vintermorgon Med Julplanering

Det har fallit mera snö under natten, o marken här e nu helt vit. Sååå vackert!! Jag får såna julkänslor att HALLÅ :) Brukar vanligen inte vara så här intresserad av julen så jag antar det e graviditeten som gör det. Tänkte åka in till stan om en stund o köpa den där ljusbollen från Jysk som jag tittade på förra veckan. Den ska få hänga i sovrumsfönstret e det tänkt. Till köket har vi köpt en stor stjärna o i vardagsrummet får en ljusstake lysa upp. Eftersom vi ännu denna jul bara e vi två så kommer vi inte att ta in nån julgran. Istället gör jag som jag gjort några år tidigare d.v.s plockar granris o ställer dom i en vacker vas/kanna. Brukar hänga några fina bollar i (som jag måste köpa då vi kastade allt vid flytten). Räcker bra till.

   

Outfit; All Red

Julfesterna närmar sej o va e mera populärt då än färgen röd. En liten outfit varsågod!



klänning;ellos, väska + skor;asos, strumpbyxor;accessorize
örhängen + duffel;h&m

(en gammal All Red hittar du här)

Festfin I Ett Nafs



Sätt ett av dessa i håret o du e festfin snabbare än snabbt! Du hittar dom alla hos accessorize.

Vardagsklänning

Måste vara länge sen jag kikade igenom ellos utbud, för jag har missat en jätte söt vardagsklänning. Kombinera med dessa skor, eller varför inte dessa stövlar. Nice!


Mmmmm...


BRIO Skötväska

Vi har egenteligen allt färdigköpt till babyn kommer. En dag slog det mej dock att en skötväska fattas! Kom ju ingen med vagnen. Kikade in på samma sida jag köpte vagnen från o hittade denna från BRIO till ett väldit, väldit lågt pris. Gillar det där att dom säljer ut -08:ans färger/modeller billit nu då -09:ans produkter e på väg. 15ege betalade jag för denna. Skulle såklart gärna ha tagit en turkos, men det blev en grå (andra valet va knallgul).




Vintern E Här?

Det har snöat lite här hos mej o det e nån minusgrad ute. Vinterjackan jag köpte ifjol e änså länge tillräcklit varm, men börjar bli för liten. Hmmm... Hittade dessa två hos h&m som påminner lite om den jag har i användning. 69,90, ingen skillnad vilken du väljer.


Billig Partytop



Just nu får du denna snygga partytop för 4,90ege hos h&m. Finns i färgerna mörk turkos, fuchsia, svart o mörklila. Till julfesten kanske?

Nästan Svart!

Mannen färgade mitt hår för en stund sen, o enlit förpackningen skulle det bli mörkbrunt. My ass! E ju nästan svarthårig!! Fast det täckte allt det gråa...


Mera Julklappstips

Denna gång koncentrerar vi oss på Asos. Har valt ut en hel del billiga små saker.

Tygkasse för 8ege (mera här)


Börs för småpengarna 7 - 17ege (mera här)


Smalt skärp 8ege (mera här)


Brett skräp 14 - 17ege (mera här)

Dagens Outfit



- långärmad top, h&m (dock ej mama)
- svarta hängselbyxor, ??

Festskor E Ett Måste

Festskor behöver inte kosta dej skjortan! Ta en titt på nedanstående fyra par. Alla par kostar under 28ege, o det e inte mycket att punga ut med. Du hittar dom Asos.

Gäsp

Vilken otrolit dålig nattsömn jag fått. Blää... Först hadde jag helt megasvårt att somna. Vred o vände mej i timmar. Försökte läsa, men det e svårt då jag inte kan ligga som jag vill. Steg upp några gånger åxå men inget verkade hjälpa. Inte ens då mannen kom o la sej blev det bättre :( O så har jag som vanlit legat där o stirrat på klockan. Godegud så glad jag e att det inte var jobb idag. Usch. Skulle inte ha orkat. Än så länge känner jag mej dock helt ok (tack vare en kallt ansiktstvätt o kaffe), men mitt på dan kommer tröttheten. Får se hur det ska gå...


Julklappspapper

Tänkte precis packa ett par julklappar, men jag har ju inte kommit ihåg o köpa papper! Jäklar!! Måste nog göra det imoron... Va tror ni annars; sku nåt av nedanstående motiv vara nåt för er??



Lite Billiga Accessoarer




Priset på dessa ligger mellan 2,90ege o 5,90ege. En liten slant som kan pigga upp en tråkig outfit! Alla från h&m.

Klänning Till Fest

H&M brukar, allt som oftast, ha ett ganska fint utbud av festkläder just runt jul o nyår. Priset brukar ligga på en bra nivå o klänningarna (om vi nu talar om dom t.ex) e snygga. Lätta att få tag på e dom åxå o vet du din strl behöver man sällan prova innan man köper. Problemet med h&m's kläder e ju bara det att du KNAPPAST blir ensam på festen med just DEN klänningen. Kan ibland vara tråkit. Dock kan man alltid mixtra lite med skor o accessoarer. Dessa tre klänningar kommer iallafall alla från just h&m. Du kanske inte blir ensam på festen med dom, men snygga e dom iallafall!


Snyggingar!

Två par ursnygga stövlar iakttagna hos josefssons. Jösses, så snygga! 124ege för första paret, 134 för det andra. Nice!!


Baka Baka Liten Kaka

Jag har bakiver! Får det alltid nu o då. Kanelbullar o cookies skulle vara härliga just nu. Eller en äppelpaj. Eller en kladdkaka. Iver har jag som sagt, men inte ork. *suckar* Kanske jag imoron skulle få lite gjort. Mannen brukar be om muffins nu o då, men jag har inte fått det heller bakat på evigheter. Möjlitvis blir det äppelpaj imoron för jag köpte massor goda äppel igår. Får se!


Gammalt, Fast Nytt

I köket får prylar gärna se lite slitna ut tycker jag. Dessa två kommer från Ultimage o speciellt lådan (eller flera) skulle jag ha användning för. Perfekt att lägga ner saker i o sen "gömma" under/ovanpå ett skåp :)


12 Timmar

Jaha... Det blev visst en 12 timmars natt! Några avbrott i sömnen såklart med inte längre än wcbesök o kärleksfulla ord med mannen. Om jag känner mej pigg? Nej, inte så värst. O om en 4-5 timmar e jag helt färdig igen o vill vila en stund. *suckar*

Mitt Kylskåp

På dom finska bloggarna rör det sej en lista som handlar om du o ditt kylskåp. Kopierade listan av MangoMeloni (mangomelonen på svenska) o översatte den till svenska.

1. Hur ofta besöker du matbutiken?
- vi försöker "storhandla" 2 ggr/vecka o dyka in en xtra gång efter typ mjölk o frukt. blir billgare har vi konstaterat!

2. Ditt vanliga morgonmål?
- beror på dag, hunger o humör. kaffe hör ALLTID till, men sen kan det variera från smörgås till fil eller yoghurt. ibland även gröt!

3. Vad finns i kylskåpet då det e "tomt"?
- blandsaft, margarin, mjölk samt nån bortglömd TupperWare burk.

4. Saker som regelbundet fylls på?
- mjölk, fil/yoghurt, ägg, margarin, ketchup... bas produkter heltenkelt.

5. Nåt som försvinner snabbt?!
- chokladpudding!!

6. Frukt du förvarar i kylskåpet?
- absolut ingen!! frukt ska förvaras i rumstemperatur.

7. Förtillfället finns det bl.a detta i kylskåpet;
- ägg, medwurst, ost, fil, fisksoppa med regnsbågslax o så mjölk såklart

8. I frysen finns alltid;
-grönsaker

9. Oväntade gäster bjuds på;
-kaffe, kex om det finns

10. Om du fick välja va som helst till kylskåpet (o nån annan betalar)...
-chokladpudding :)

Vackra Ramar

Foton av nära o kära e nåt jag gärna har o stå framme. Vi hittade en massa foton vi trodde vi tappat bort nu då vi flyttade! Oj, så glada vi blev. Nu borde jag bara köpa hem lite ramar. Har blivit lovad en lång hylla i vardagsrummet där BARA foton skulle stå. Men snygga ramar, det måste somsagt köpas. Hittade en finsk webshop som säljer riktit snygga saker, Ultimage.




Dom i övre raden skulle jag vilja ha i vardagsrummet, medan dom två i nedre skulle sitta fint i sovrummet. Ramarna på bildern e inte ens dyra. Där runt 10ege/st. Funderar på att klicka hem ett par.

Ps. Det finns en massa annat fint på sidan åxå...

I Taket




Oj oj OJ så gärna denna sku få hänga i mitt sovrum. Gillar att den slightly modern fastän det e en kristallkrona. Undrar bara om mannen går med på att betala den?? (480ege) Antagligen inte... Men snygg e den!

Även denna skulle gå bra, men den e mera rock enlit mej :)

Båda kommer från Karisma.






Vacker morgon

Vacker morgon idag. Precis på nollan som bäst, men det har varit minusgrader inatt. Här har man varit vaken sen klockan 6. Hunnit med morgonmål + både Grey o Desperate Houswives. Nu borde jag klä på mej o föra ut lilla grisen. Som bäst lockar dock sängen. Mannen ligger ju under täcket ca 20 mins ännu...


Dressed For Party

Snygga festkläder dom fått in hos h&m! Har du inte kollat in dom ren tycker jag DEFINITIVT du ska göra det...


Aj Aj, Mina Fötter

Gått så mycket idag att mina fötter e sjuka. O ryggen med om jag ska erkänna. Inte rolit alls. Trött som en liten gris e jag åxå. Åandrasidan har jag fått nästan hela julklappen fixad åt en viss person o så har jag fått spendera flera timmar med mrs S. Mannen tog hand om gudsonen medan vi drack en xtra mugg kaffe o skvallrade lite :) Män e bra o ha!

Nu blir det nog snart sängen för min del. En lång natt skulle sitta fint.

Dagens Outfit



- vit top, h&m mama
- svarta hängselbyxor, ??

- vinterjacka, h&m
- boxningsskor, firefly

Dagens Planer

- blev väckt med kaffe på sängen. O I sängen! Mannen råkade spilla lite över mitt ben... :)
- morgonmål vid tv'n med ett öga i dagstidningen o ett annat vid valdiskussionen
- samtal med mrs S

- klä lite kläder på mej (varmt!)
- åka in till stan, besöka Jysk samt en inredningsbutik som öppnar idag
- träffa gudsonen!

- kolla Grey's Anatomy som startar igen

Lite Mera Julklappstips

Här kommer lite mera tips. En aningen dyrare denna gång, o allt från Ellos. Gillar den där beautyboxen längst ner!


Det Börjar Bli Dax

Har ni tänkt på att det inte e så mycket mera än en månad till julen? E julklapparna skaffade ren eller iallafall påtänkta? Jag har hunnit med 1 + ½. Kanske inte så mycket att hurra för. Tänkte försöka hålla det både billit o enkelt iår, men det e alltid lättare sagt än gjort. Några små tips till er har jag iallafall!

Det första kommer från H&M. Där om nånstans hittar man lätt en massa småsaker att stoppa ner i en julkasse. Kolla priserna på dessa t.ex.


RSS 2.0