Turkost Över Magen

"Snälla beställ inget nu igen", sa mannen då jag kikade på denna top. Från H&M mama såklart.


Jäkla Hormoner!

Gråtfärdig. Trött. Känner mej ensam. Jätte rolit....

Lite Punk Sådär


Underbara stövletter! Lite punkiga på nåt sätt. Dragkedjan o dom gula snörerna gör definitivt dessa par till nåt helt annat. Me like!

Lördag Igen

Gud så skönt att arbetsveckan e över. Jag var helt otrolit trött då jag kom hem igår. Att vara gravid tar på krafterna kan jag lova!!

Sökte ut mitt paket från H&M på torsdan. Jess!! Kjolen fanns med. Glad som en liten jäkel blev jag över att den passade xact. Har den på mej idag tisammans med den röda topen som åxå fanns i paketet. Ska försöka få till en Dagens Outfit senare.

Dagens Outfit

Har ni nån aning om hur länge sen det e jag postat en Dagens?? Den senaste e upplagd den 18/7... Jösses.... Evigheter sen!



- lila cardigan, h&m mama
- rosa långärmad, indiska
- svarta cargopants, h&m mama

För Litet... Passlit... För Litet...

Har precis plockat om bland lång- o kortärmade topar i garderoben. Bort hamnade såna som jag vet att e för små just nu. Lämnade kvar såna som e långa = räcker en bit över magen. Usch så mycket snyggt som fick åka ner i plastlådan. Fast åandrasidan blir det ju som en ny bekantskap nästa vår då jag kan plocka fram dom igen.

Imoron hämtar jag ut paketet från H&M, så då får jag iallafall en långärmad till jag kan använda. Skönt det så har man lite ombyte :)

Stickat

Vet ni, det känns riktit kallt ute idag. Iallafall om det råkar komma en vindpust där man står. Brr... Måste nog plocka fram lite stickat tror jag o prova va som går på.

Nåt nytt skulle åxå sitta fint. Dessa fina saker hittade jag hos asos. Svårt att välja ut bara ett par man gillar, så det fick bli en hel hög istället :)




Jag Borde...

... få en hel del gjort här hemma idag. Söndag e det ju o imoron börjar arbetsveckan igen. Vet precis hur mycket man får gjort innan jobbet.

- tvätta byke
- tömma diskmaskinen
- se till att hunden får motion
- laga mat så det räcker till imoron åxå
- plocka undan rent byke

Vigselringar

Låt mej presentera; en bild på våra vigselringar!


För En Billig Peng



Va dessa tre klänningar har gemensamt (förutom köpstället o den kortare längden) e det låga priset. 9, 12 o 13 ege kostar dom. Det e inte mycket för en snygg klänning som mycket väl går att använda även nu på hösten tisammans med strumpbyxor o cardigan. Som jag sagt tidigare så e det inte så stor vits för mej att köpa en just nu (fast den kunde förvaras i garderoben), men ifall du e intresserad så slå till!

Snygg Klänning

Skitsnygg klänning från ellos! Påminner en hel del om den jag har hängande i min garerob (fortfarande oanvänd), men den här e rejält mycket billigare. Kommer i tre olika färger, men bara just denna har mönster. Just det jag gillar! O dessa skor skulle sitta snyggt till...






DIY Som Nelliina

Här har ni en duktig bloggerska som verkligen kan sy! Har läst om hur hon köpt gamla gardiner o gjort om dom till en helt underbar klänning. Hennes loppisfynd blir sällan liggande orörda. Symaskinen finns alltid tillhands. Hennes senaste kreation e en omsydd kjol i läder. Ni kanske inte förstår texten då den e på finska, men bilderna säger allt.

Klicka här för att komma till inlägget.



Paket På Posten

Nu har jag visst ett paket från H&M på posten. Hoppas verkligen kjolen finns med... Borde hinna ta ut det ibörjan av veckan.

Veckans Bästa...

Väckning; Att bli serverad kaffe på sängen e en ren vardagslyx. Mannen passade på i början av veckan då jag låg hemma i feber. Urgullit ♥



Garerobsfynd; Egenteligen hittade jag min rosa långärmade i tvättkorgen, men det e ju nästan samma som garderoben. Tvättade den igår o fick ta den på idag. Härlig just nu då magen kräver utrymme...

Länge-Sen-Sist; Träffade en kompis på stan idag som jag inte sett på år! Hon var hemma på besök (bor i Norge) o hadde sin 7 månader gamla son med sej. O som vanligt hadde ingen av oss tid att bara sitta o prata lääänge...

Sms; Frågan om vi vill gudföräldrar till lilla O J K. Man kan ju inte annat än tacka ja :)

Avslutningsfest; Mannens arbetsplats stänger för säsongen o jag e bara så glad. Detta betyder ju att jag får ha honom hemma på veckosluten! Tyvärr tänker jag inte åka ner en sväng själv då jag varit sjuk o inte vill sitta ute i kylan...


Hoppas Hoppas Hoppas!

Lyckades klicka hem en jeanskjol från mama-kollektionen i h&m's outlet igår. Ett paket håller på o packas åt mej för tillfället o jag hoppas verkligen kjolen finns med i det. Den e slutsåld nu iallafall! Hoppas hoppas hoppas... Den röda toppen ska isånafall åxå vara med i samma paket, medan polon kommer senare (tisammans med ännu en top). Önskar verkligen kjolen skulle vara med, för änsålänge e det tillräcklit varmt att bära den (tisammans med strumpbyxor). Håll tummarna för mej :)

Höstväska

Jag har väskor så det räcker, det kan jag lova, men alltid nu o då vill jag ändå köpa en ny. Dessa två hittade jag hos Lindex. Den cognac färgade e fin o ganska så klassisk. Den rutiga kunde vara nåt o satsa på nu då rutit e så pop.


Rock 'n' Roll



Lite rock'n'roll över dessa toppar skulle jag säga! Kostar tyvärr nästan 50ege/st, så priset e lite högt. Ok, det e espirit o det ska väl vara kvalité då antar jag. Hos ellos hittar du dom.

ps. Min favorit? Den vita eller den blåa...

Mera Utrymme

 Klickade hem dessa två långärmade från h&m (mama). Magen börjar kräva mera utrymme... Byxor måste jag fara o kolla på åxå, för jag klarar mej inte med bara ett par.

Jag Lyckades Igen

Jaha, jaha... Där satt jag i soffan med min andra mugg kaffe o fick världens hostattack. Vart tror ni kaffet hamnade? Över hela mej såklart!! Hett var det åxå det blev bråttom att få av sej tröjan o byxorna. Tack o lov har man tvättmaskin. O ja, såklart hadde jag inte haft tröjan på mer än några timmar...


H&M O En Hög Stickat



Perfekta plagg inför hösten!! Me like very much. Den här gången fanns det en hel del snyggt bland h&m's nyheter...

Ett Kap!!

Varför inte göra ett kap till nästa sommar redan nu?? Kolla in denna klänning o kolla sen in priset. 4ege!! Jösses amalia säger jag bara.... Väldit intressant att alla verkar finnas kvar i just min storlek ännu åxå. Åh, borde man??


Me Want!



Ett par av varje hem till mej, tack! *suckar* I vanliga fall skulle jag säkert ha beställt hem nåt av dessa underbara par, men inte detta år. Lågklackat så långt ögat kan nå... Gillar du nån av dessa hittar du dom hos ellos.

Vackert



Vilket fint halsband från KyssJohanna! Så här lyder beskrivningen;

Underbart halsband från Tales from the earth med hjärta.
Inuti hjärtat sitter en liten skyddsängel som skall vaka över sin ägare.

Keep your guardian angel with you secretly in this silver heart locket and show it only to those you trust.


Skulle vara fint att ge som dopgåva t.ex.

Snygg Kavaj!



Ligger lite i valet o kvalet då det kommer till denna kavaj från H&M. Gillar den verkligen, men den vore inte ett så smart köp för tillfället. Visst, det e på ordentlig rea (34,90→17,45), men det kommer att ta enda till nästa vår innan jag kan använda den. Mina vanliga, lite mera figursydda jackor, går ju inte fast ordentlit nu heller. O magen blir inte mindre precis... Tror tyvärr inte det blir ett köp. Men till det där priset tycker jag nog att du kan slå till!!

Hur Ser Jag Ut??



Ett stort problem med att nyss ha flyttat e nog det, att mannen ännu inte hunnit hänga upp min stora spegel. Ska på kalas om 15 mins, har fått på mej kläderna men vet ärlit sagt inte hur jag ser ut! O kameran hittar jag såklart inte heller... Hopplöst!

Nåja, ser man dum ut så ser man. Nåt att leva med antar jag ;)

p.s Speglade mej i trappdörren då jag var ut med grisen o jag kan glatt konstatera att jag inte ser alltför tokit ut. Dock e jackan kanske liiiite på den mindre sidan... Ja ja, jag kastar en sjal över :)



Vackert Till Hösten




Oj oj oj så shoppingsugen jag blir av dessa bilder! Hösten e definitivt min favorit årstid, o nu förstår jag än en gång varför. Det e bara snyggt med tjocka strumpbyxor/leggings o klänning. Skarfar/sjalar har åxå stigit högt upp på min lista. Både snyggt o värmande då kylan börjar komma smygande...


(den där stora sjalen i multicolor SKA bli min)

Stövlar,stövletter o kängor brukar åxå vara varmt välkomna denna tid på året. Inget med klack iår (p.g.a magen), men det finns väldigt fina saker där ute utan klack.




Alla dessa produkter råkar komma från ellos denna gång. O visst, jag hittade en massa annat fint åxå men jag tror det här får räcka för en gång :)

Veckans Bästa...

Sömn; Senaste natt. Sov 12 timmar så gott som i sträck. Var upp en eller två gånger p.g.a överfull blåsa.



Sovare; Mannen! Vaknade inte fast gårdskarlen kom in i lägenheten o fixa några grejer...

Hemkomst; Nisse o mrs S kom hem från BB. Han e gullig den där lilla :)

Mat; Gratinerad kyckling på risbädd. mmmm...

Outfit; Ur egen garderob blir det mysbyxor = spänner inte över magen, bland bloggarna denna av Linn. Så basic, men ack så snyggt...

Beställning Att Vänta På



Det kommer visst att ta en tid innan detta paket dyker upp. Dom blå skorna först i början av december, det andra typ en månad tidigare... Ja ja, väntar man på nåt gott så :)

RSS 2.0